Web Analytics Made Easy - Statcounter

"سالار عقیلی" از خوانندگان کشورمان در یک رفتار تحسین برانگیز، اقدام به هم‌خوانی با یک گروه موسیقی خیابانی کرده است.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز ۰۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*** 

کلاس درس "سالار عقیلی" برای سلبریتی‌ها

به تازگی ویدئویی از سالار عقیلی، از خوانندگان کشورمان در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که او همراه با یک گروه موسیقی خیابانی در حاشیه میدان تجریش در حال خوانندگی است.

این اقدام سالار عقیلی با استقبال و خرسندی وسیعی از جانب مردم مواجه شده است.

سالار عقیلی در این ویدئو سرود معروف "ایران" خود را می‌خواند.

*در روزگاری که برخی سلبریتی‌ها بدون بادیگارد جایی نمی‌روند و برخی از آنها نیز خواستار ایجاد سالن‌های خصوصی برای اجراهای هنری هستند تا مردم عادی نتوانند به این سال‌ها بیایند؛ حقیقتا اقدام زیبای آقای عقیلی جای تحسین و آفرین بسیاری دارد.

به قول محمد صالح‌علا، این "رفتار آهان آهان دار" سالار عقیلی، همان چیزی است که از شمایل یک هنرمند مردمی و یک مرجع اجتماعی در عرصه هنر (که در ادبیات جدید به آن سلبریتی می‌گویند) انتظار می‌رود.

هنرمندی که اگرچه ممکن است گاهی رفتارهای اشتباهی هم داشته باشد اما خود را جدای از مردم نمی‌داند و می‌داند که اگر آنها نباشند نانی هم در سفره او نخواهد بود.

و هنرمندی که به جای برگزاری کنسرت‌های پیاپی در سالن‌های مجلل و ژست بالانشینی اما ترجیح می‌دهد که با عامّه مردم هم در ارتباط باشد و فعالیت هنری خود را در کنار مردم نیز تعریف کند.

ما و مردم امیدواریم نظیر رفتار صادقانه‌ای که سالار عقیلی از خود بروز داد ولو در حالت کپی هم از جانب سایر هنرمندان، سلبریتی‌ها و مراجع اجتماعی هنری کشورمان تکرار شود و در فضایی خارج از "شوآف"، طعم خوب با مردم بودن و "در کنار یکدیگر بودن" در کام همه احساس شود.

***

"مخاطب بایدها" در کمیته امداد و سازمان سلامت...

وقتی کمیته امداد هم در زنگ حساب، انشا می‌خواند

کوروش فرزین، معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت به خبرگزاری ایلنا گفته است:

«آمار مراجعان به نظام خدمات درمانی کشور، نسبت به سال گذشته قریب به ۳۰ درصد کاهش یافته است. نرخ خدمات به گونه‌ای شده است که هزینه درمان نسبت به درآمد خانوارها چشم‌گیر است. مردم برای مشکلات عادی به پزشک مراجعه نمی‌کنند، نه به این بخاطر که پوشش بیمه‌ای وجود ندارد، زیرا همه چیز گران‌تر شده است. اگر کسی با ۷۰۰ هزار تومان امورات خود را می‌گذراند، امروز باید آن را صرف خورد و خوراک خود کند، حتی برخی پوشاک خود را نمی‌توانند تامین کنند.»[1]

در همین حال، مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد نیز در اظهاراتی که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های ضد انقلاب داشت اظهار کرده است: پژوهشی را در سال ۹۶ در ۳۲ شهرستان درباره فقر خوراکی و پوشاکی آغاز کردیم که به اعداد تکان دهنده‌ای رسیدیم![2]

* متاسفانه نظام اسلامی و مردم ایران بواسطه مدیریت ناکارآمد اصلاح‌طلبان در دولت، مجلس و شورای شهر در کنار اعتقاد لیبرالی دولت مبنی بر "عدم نظارت بر قیمت‌ها" و نگاه به دست بیگانگان برای رونق و تولید، با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده‌اند.

اما سؤال اصلی از آقایان فرزین و بختیاری اینست که آنها در نهادهای مذکور در جایگاه مدیریتی قرار دارند برای اعلام آمارهای سیاه یا برای رفع آلام مردم و بهبود دادن به مشکلات؟!

به سخن دیگر اینکه "مخاطب بایدها..." کیست؟!

آیا آقایان بختیاری و فرزین در سازمان‌های مذکور حضور دارند تا آدم‌های مبتلی به فقر مطلق را شناسایی کنند و مثلا به مردم بگویند که چه پوشش‌ها و دسترسی‌های جدید بیمه‌ای را برای آنها ایجاد کرده‌اند یا اینکه فقط مشغول بیان صحبت‌هایی باشند که در حالت صحّت نیز چیزی جز آمار داخلی یک سازمان نیست.

جدای از اینکه بایستی مشخص شود "مخاطب بایدها..." کیست؟ البته حقایق دیگری هم در پیرامون اظهارات فوق وجود دارد.

اول اینکه باید از مقام سازمان بیمه سؤال کرد که اگر اوضاع گرانی سبب کاهش مراجعات مردم شده است پس علت وفور مراکز درمان خصوصی، بیمارستان‌های خصوصی و مراکز توانبخشی خصوصی در شهرهای مختلف کشور چیست؟!

آیا ایشان این اظهارات دکتر حریرچی، معاون وزارت بهداشت را خوانده‌اند که چند ماه قبل پیرامون علت فشار اقتصادی درمان به هزینه‌های خانوار گفته بود: "گران بودن هزینه‌های بخش خصوصی، هزینه های دندانپزشکی و نیز گرایش مردم به انجام عمل‌های زیبایی موجب میزان بالای هزینه‌های فقرزا و کمرشکن سلامت است."[3]

از طرف دیگر بر اساس اعلام رسمی وزارت بهداشت میزان سهم مردم از پرداخت هزینه‌های درمان تنها بایستی "15 درصد" باشد اما گفته می‌شود که این میزان هم‌اکنون به حدود 32 درصد رسیده است.[4]

آیا بدیهی نیست که اگر مقامات سازمان بیمه به جای گم کردن "مخاطب بایدها..." و سیاه‌نمایی از اوضاع کشور به فکر انجام وظایفشان می‌بودند امروز مردم عزیزمان دچار آسیب نمی‌شدند؟!

در گام دوم و در اشاره به اظهارات آقای بختیاری نیز باید پرسید که چرا ایشان که در هنگام آمار ادعا شده اساساً در کمیته امداد حضور نداشته‌اند! این سخنان را بدون پیوست بیان کرده‌اند؟

آیا ایشان نمی‌داند که طبق اعلام رسمی خود مقامات کمیته امداد و همزمان با وقوع آمارهای اشاره شده! میزان وجوهات و صدقات مردم طی سال‌های اخیر در عمده شهرستان‌ها و استان‌های کشور افزایشی چند برابری داشته است؟[5]

محاجّه ساده این است که کاش آقای بختیاری در مدیریت کمیته امداد به جای بیان آمارهای سیاه؛ از محل همین بودجه‌های چند برابر که گاه با افزایش 100 درصدی هم مواجه بوده‌اند؛‌ به رفع نیاز محتاجان و مساکین بپردازند.

گفتنیست، مقام معظم رهبری در عین تنهایی و مظلومیت، دائما در حال بیان دستاوردهای کشور هستند و حتی در دیدار با خبرگان ملت تأکید کردند که "با وجود انبوه مشکلات، جمهوری اسلامی در قله‌ی عزت قرار دارد و مایه‌ی افتخار و مباهات برای اسلام است."[6]

اینکه مسئولان دستگاه‌های اجرایی بتوانند از این سخنان یک "قطب‌نما" بسازند و مسیر حرکت خود را با آن تنظیم کنند؛ یک ضرورت است که اگر رخ ندهد به جای آن «فتنه اقتصادی» رخ خواهد داد.

***

"جوک سال سیاست ایران"

اصغرزاده: ما اصلاح‌طلبان نماینده تهیدستان هستیم!

ابراهیم اصغرزاده، از فعالان اصلاح‌طلب در بخشی از یک یادداشت در شماره اخیر نشریه صدا که با عنوان "ورود منفعلانه به انتخابات از عدم مشارکت بدتر است" نوشته است: پس از حوادث دیماه 96 و آبان 98 اصلاح‌طلبان با چالش‌های جدی مواجه شدند و به نوعی از تحولات خیابانی عقب ماندند.

او در بخش دیگری از این یادداشت می‌گوید: در حال حاضر بخش‌هایی از جامعه به ویژه اقلیت‌ها و اقوام و گروه‌های مختلف تهیدست مجبور هستند به طبقه متوسط یا اصلاح‌طلبان تمسک جویند و از میان آنها برای خود نماینده انتخاب کنند. وقتی هم نمایندگانی از طبقه متوسط و اصلاح‌طلبان به مجلس می‌روند مشخص نیست که صدای این گروه‌های حذف شده یا نادیده گرفته شده باشند. و به همین دلیل هم چنین حسّی به وجود آمده است که مجلس به فکر مردم نیست.

اصغرزاده در جملات دیگری از مقاله مذکور همچنین نوشته است: به خاطر رفتارهای اصلاح‌طلبان و اصولگرایان نوعی نفرت نسبت به سیاست در آن (جامعه ایرانی) انباشت شده است و مستعد این است که در یک فرصت اعتراضات به سطح آمده و شاهد آن در خیابان باشیم. بارها گفته‌آیم جامعه‌ای که تحقیر شده است آبستن حوادث است.

*ما قضاوت درباره طنز سال اصغرزاده مبنی بر اینکه "اصلاح‌طلبان نماینده تهیدستان هستند" را بر عهده مخاطبان محترم وامی‌گذاریم و از باب تنویر افکار عمومی چند نکته را نیز درباره اظهارات فوق‌الذکر ارائه می‌کنیم:

یکم_ اشرافیت فکری و ژنتیک مرفه‌پرست اصلاح‌طلبان، حقیقتی است که توسط یکان یکان رجال چپ نیز مورد بیان قرار گرفته و مشخص نیست اصغرزاده چطور این اعترافات را نشنیده است.

ایشان باید بداند که جملاتی مثل مردم ایران در ذات خود مستبد هستند، مردم لشکر قابلمه‌بدست‌ها هستند که برای مرگ موش و جارو صف می‌بندند، اردوگاه رأی اصلاح‌طلبان در میان قشر متوسط به بالاست، محرومان باید زیر چرخ‌های توسعه له شوند و... را تماما رجال جریان اصلاحات بیان کرده‌اند و مشخص نیست اصغرزاده چگونه توانسته است علیرغم این سابقه تاریخی مدعای نمایندگی قشر ضعیف و تهیدستان جامعه را داشته باشد؟!

دوم_ اصلاح‌طلبان از "تحولات خیابان" عقب نمانده‌اند و اتفاقا خود مسبب‌الاسباب داغ شدن خیابان هستند.

آنها با حضور مداوم طی 10 سال گذشته در اتاق کنترل از راه دور فتنه و دادن آدرس خیابان به مردم در اِزای تمام مشکلات؛ پیشقراولان خوبی برای "سیاست خیابانی" بوده‌اند.

البته تقلّای اصغرزاده برای رهاندن خود و دوستانش از برخورد امنیتی در قبال اغتشاشات دیماه 96 و آبان 98 که تماما با سیاه‌نمایی و آدرس‌دهی رجال ستاد اصلاحات صورت گرفته قابل درک است.

و سوم_ ما هم با آقای اصغرزاده موافقیم که نفرت و تحقیر نطفه حادثه می‌افکند!

اما نکته اینجاست که نطفه‌گذاران این نفرت و تحقیر در فضای روانی چه کسانی هستند؟

ما به مردم شریف ایران عرض می‌کنیم که این افراد همان کسانی هستند که رخ در رخ مردم ایستادند و به آنها گفتند لشکر قابلمه بدست‌ها که صف بستن جزو ذاتشان است، همان کسانی که گفتند نظام اسلامی هم مثل رژیم شاهنشاهی مردم را تحقیر می‌کند[7] و همان کسانی که با "تَکرار می‌کنم" یک دولت، یک مجلس و یک شورای شهر کم‌کار و ناکارآمد را در دامن رأی مردم گذاشتند که تنها دولتش در یک اقدام خیلی ساده بازار قیمت‌ها را به حال خود رها کرده و معتقد است نظارت بر بازار اقدامیست غلط و حتی ناممکن!

با خوانش دقیق‌تر این کدها بهتر مشخص می‌شود که چه کسانی ملتمس به خیابان کشاندن مردم هستند و سال‌هاست که در اتاق کنترل از راه دور فتنه اقتصادی به انتظار روز حادثه نشسته‌اند؟

***

1_ https://khabarfarsi.com/u/79831501

2_ https://www.ettelaat.com/mobile/?p=145471&device=phone

3_ https://www.alef.ir/news/3980728123.html

4_ http://khorasannews.com/newspaper/page/20267/1/681778/0

5_ mshrgh.ir/1003020

6_ http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=43551

7_ snn.ir/002xnF

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق استراماچونی سهمیه بندی بنزین وبلاگ مشرق ابراهیم اصغر زاده اصلاح طلبان کمیته امداد امام خمینی سازمان بیمه سلامت سیاه نمایی ناراضی سازی گرانی فتنه اقتصادی وبلاگ مشرق مستضعفین انتخابات مجلس یازدهم سیاست خیابانی سید مرتضی بختیاری سالار عقیلی سلبریتی ها هنرمندان مراجع اجتماعی کمیته امداد وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۱۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر قدرت پهپادی ایران دنیا را برد، سلبریتی‌ها را خواب/ لسانی: ساختمان برند سلبریتی‌ها از هنجارشکنی شکل می‌گیرد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز؛ در این روزها شاید کمتر کسی را پیدا کنید که نسبت به حمله وحشیانه رژیم اشغالگر صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق و جواب پهپادی و موشکی ایران هیچ واکنشی نداشته باشد و در هر کوی و برزنی صحبت از تقابل بین خیر و شر است؛ تا حدی که حتی قدرت موشکی و پهپادی ایران تیتر اول رسانه های جهان قرار گرفت و محبوبیت ایران را بیش از پیش در بین کشورهای همسایه افزایش داد و اگر فقط نگاهی به فضای مجازی و واکنش های توییتری مردم و مسئولین کشورهای منطقه بیاندازیم به راحتی متوجه خواهیم شد که موج همدلی با این واکنش موشکی ایران چقدر بالاست.

پس از این مرحله و حمله اسرائیل با چند ریز پرنده (کوادکوپتر) به یک رادار در اصفهان و سرنگون شدن توسط پدافند هوایی ایران و ادعای کذب رژیم کودک کش در خصوص هدف قرار دادن رادار سامانه پدافند در ایران مجددا شاهد افزایش موج حقارت و تمسخر رژیم صهونیستی توسط کاربران فضای مجازی و خبرنگاران در سراسر جهان بودیم تا حدی که ژوتام کانفینو سردبیر و خبرنگار اسرائیلی با اشاره به سخره گرفتن این حمله گفت: مردم اسرائیل این حمله را یک حمله به‌دردنخور می‌خوانند و حتی بن‌گویر وزیر امنیت داخلی اسرائیل نیز آن را مسخره و بی‌خاصیت دانسته ‌است.

حال سوال مهم اینجاست چرا سلبریتی های کشور خودمان که در هر موضوعی اعلام موضع کرده و نسبت به پیش پا افتاده ترین مسائل واکنش نشان می دهند در این مرحله مهم از تاریخ که قدرت نظامی و بازدارندگی ایران زبان زد همه دنیا قرار گرفته، سکوت کرده اند؟

این سکوت تا حدیست که حتی از ابراز یک استوری خشک و خالی هم دریغ کرده اند.

محمد لسانی پژوهشگر و فعال رسانه در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز با بیان اینکه باید مفهوم سلبریتی را مورد بازشناسی قرار دهیم و باید ببینیم چه چیزهایی باعث دیده شدن، توسعه مخاطب و برد نفوذ پیام سلبریتی ها می شود گفت: اصولا سلبریتی ها افرادی هستند که دعوت به خود می کنند و برای همین باید عملا محوریت و مرکزیتی به روایت خودش بدهد و برای اینکه روایت خودش را روایتی معتبر اعلام کند به روایت دیگران هجوم میبرد و به عبارت دیگر همه افراد غیر از خودش را نقد می کند و روایت خودش را درست می داند.

لسانی ادامه داد: در گام اول رقبای شخصی تحت هجوم سلبریتی ها قرار می گیرند و در گام بعدی حتی سازمان ها و نهادها و دولت و حاکمیت را نقد می کنند که علت این موضوع توسط سلبریتی ها دیده شدن خودشان هستند.

وی تصریح کرد: ساختمان برند سلبریتی ها از هنجارشکنی و روایت غیرهمسو با روایت دیگران شکل می گیرد و همیشه سعی می کنند از قدرت فاصله بگیرند و علاقه دارند خودشان منتقد و مخالف حاکمیت نشان دهند بخاطر اینکه ژست مستقل بودن را به مخاطبانشان نشان دهند.

این فعال رسانه با بیان اینکه سلبریتی ها به شدت منفعت طلب و محاسبه گر هستند و برای اعلام موضع چرتکه می اندازند افزود: حاکمیت یک برند در افکار عمومی دارد و این برند قیمت و ارزشی دارد و اگر در کشوری حاکمیت قیمت و ارزش داشته باشد سلبریتی ها نیز به سمت آن برند با ارزش می روند.

لسانی تصریح کرد: سلبریتی های کشور ما اعتقاد دارند برد حاکمیت ایران یک برند کم ارزش است که آنها را از قیمت می اندازد و به همین دلیل سعی می کنند از حاکمیت فاصله بگیرند و ترس از افکار عمومی باعث فاصله آنها از این برند می شود.

وی در خصوص وجود خلا قانونی بیان کرد: در ریل گذاری تعامل سلبریتی ها با حاکمیت توسط قانون و تشکل ها و نهاد تنظیم گر سعی می شود کارکرد سلبریتی ها مثبت و تقویت کننده انسجام ملی باشد نه منفی و تضعیف کننده انسجام ملی و امنیت روانی.

این فعال رسانه گفت: در کشورهای مختلف وظیفه انتشار اخبار خوب و مثبت و هم وظیفه اقدامات و کمپین هایی که به رفاه و پیشرفت ختم شود بر عهده سلبریتی ها گذاشته می شود.

لسانی با بیان اینکه در دنیا نفرت پراکنی یک جرم است و رهبر معظم انقلاب نیز در اول فروردین ۱۴۰۳ نسبت به نفرت پراکنی نیز هشدار دادند افزود: در ایالات متحده فردی به نام الکس جونز سلبریتی برنامه های لایو اینترنتی حادثه ۱۱ سپتامبر را به خود حکومت نسبت داد که بخاطر همین موضع به دادگاه فراخوانده شد و رقم خیره کننده ای جریمه مالی شد که این نشان دهنده این است در همه جای دنیا توجهشان به کنش سلبریتی ها بیش از کشور ما است.

بر خلاف همه دنیا، نبود قوانین بازدارنده در جهت کنترل سلبریتی ها و منفعل بودن حکومت در قبال کنش آنان باعث شده تا این قشر که با بهره گیری از توان و ظرفیت های حاکمیت شهرتی را برای خود دست و پا کرده اند پس از مدتی از حاکمیت فاصله گرفته و با گرفتن ژست منتقد مخاطبانی را برای خود رقم بزنند.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1227936 برچسب‌ها سلبریتی پهپاد

دیگر خبرها

  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • سلبریتی ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • ببینید | صعود ایران به نیمه‌ نهایی با شکست قرقیزستان
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا - ایران ۴ - ۱ قرقیزستان
  • فوتسال جام ملت‌های آسیا - ایران ۲ - ۱ قرقیزستان
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • خبر قدرت پهپادی ایران دنیا را برد، سلبریتی‌ها را خواب/ لسانی: ساختمان برند سلبریتی‌ها از هنجارشکنی شکل می‌گیرد
  • یک فوریت «طرح اصلاح برخی احکام مالیاتی» تصویب شد
  • پس از تنبیه رژیم صهیونیستی حالا وقت احیای برجام است! / اصلاح‌طلبان برای دور دوم انتخابات چه برنامه‌ای دارند؟