Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادرات آمریکا به چین و واردات محصولات چینی توسط آمریکا ۸۴ میلیارد دلار در دوران جنگ تجاری بین دو کشور کاهش داشته است که شامل ۳۰ میلیارد دلار کاهش صادرات و ۵۴ میلیارد دلار کاهش واردات بوده است. ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۸ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

  به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از فوربز، صادرات دانه‌های سویای آمریکا به چین نسبت به اوت 2018 ، 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 میلیارد دلار کاهش یافته است. کل صادرات آمریکا به چین در آن ماه برای اولین بار به صورت ماهانه کاهش یافت و بعد هم قربانی جنگ تجاری شد.

 آخرین اطلاعات اداره آمار آمریکا نشان می‌دهد کل صادرات این کشور به چین طی 18 ماه گذشته تا اکتبر به صورت ماهانه کاهش یافته است.

 واردات گوشی همراه 13.25 میلیارد دلار از نوامبر سال گذشته پایین آمده است. واردات کل آمریکا از چین برای اولین بار در نوامبر سال گذشته منفی شد. واردات از چین در 11 ماه از دوازده ماه گذشته کاهش داشته است.

 واردات کامپیوتر 5.72 میلیارد دلار پایین آمده، صادرات نفت خام به چین 4.87 میلیارد دلار کاهش یافته، واردات کنسول های بازی ویدیویی 1.53 میلیارد دلار کمتر شده و صادرات قطعات خودرو 2.46 میلیارد دلار کاهش داشته است.

 در کل، صادرات آمریکا به چین و واردات محصولات چینی 84 میلیارد دلار در دو دوره مشابه از زمان تاثیر گذاری جنگ تجاری بر تجارت کاهش یافته است -  صادرات از ماه اوت و واردات از ماه نوامبر. 30 میلیارد دلار کاهش صادرات و 54 میلیارد دلار کاهش واردات.

آنچه در بحبوحه تلاش آمریکا و چین برای عقد یک قرارداد تجاری و پایان دادن به جنگ تجاری جالب است، آمار ماهانه اداره آمار آمریکاست.

آمار نشان می‌دهد واردات آمریکا از چین 30.03 درصد در ماه اکتبر در مقایسه با سال گذشته کاهش یافته است.صادرات به چین هم در همین ماه 2.53 درصد پایین آمده است.

برای به دست آوردن این آمار اطلاعات تجارت آمریکا در چهار سال گذشته و صادرات و واردات 2400 کالا مورد بررسی قرار گرفته است.

 جنگ تجاری بین آمریکا و چین جدی ترین اختلال را در تجارت جهان طی 9 دهه گذشته به وجود آورده است. ترامپ ابتدا می گفت برنده شدن در جنگ های تجاری آسان است ولی بعد هیچ کاری نتوانست انجام دهد جز یک قرارداد. جنگ های تجاری پیچیده و چند وجهی هستند مخصوصا اگر بین دو اقتصاد بزرگ دنیا رخ دهند.

اقتصاد آمریکا به آتش بس در جنگ تجاری نیاز داشتزیان بخش کشاورزی آمریکا از جنگ تجاری ترامپ با چین

انتهای پیام/51

 

 

 

R7586/P1012122/S7,78,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط آمریکا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۳۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • تعیین نرخ ارز قاچاق، از بیش اظهاری واردات و کم اظهاری صادرات
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد
  • اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس
  • صادرات ۲۸۶ میلیون دلاری ایران به پاکستان در ۳ ماه
  • عراق اولین شریک تجاری گمرکات مازندران در صادرات کالا
  • بیش از پنج میلیارد دلار مبادلات تجاری درمرز رسمی پرویزخان
  • پنج میلیارد و ۷۳۰ میلیون دلار میزان مبادلات تجاری مرز رسمی پرویزخان