Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون استاندار خوزستان با اشاره به بارش‌های اخیر باران، گفت: خوشبختانه در اهواز، آبادان و دیگر شهر‌های استان، خسارات جانی نداشتیم، ولی مواردی بوده که به منازل مسکونی به‌ویژه در بافت‌های فرسوده خساراتی وارد شده است. تاریخ انتشار: 11:39 - 26 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۷۷۴۹ فاضل عبیات در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به آخرین وضعیت استان خوزستان پس از بارش‌های اخیر باران گفت: حدود ۵-۶ ساعت است که بارش‌ها در شهر‌های مختلف استان متوقف و سامانه بارشی نیز از خوزستان خارج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: چنین حجم بارشی در شهر‌های استان خوزستان کم سابقه بوده است و در مدت زمان ۲-۳ ساعت شاهد حجم بارش بسیار زیادی بودیم، در اهواز ۸۰ میلی متر و در آبادان و خرمشهر حدود ۱۱۵ میلی متر بارندگی گزارش شده است.
معاون استاندار خوزستان یادآور شد: متأسفانه در اهواز شبکه دفع آب‌های سطحی وجود ندارد و شبکه فاضلاب اهواز که خود با مشکلاتی روبروست، در این شرایط عهده‌دار دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی هم می‌شود؛ ظرفیت شبکه فاضلاب کم است بنابر این وقتی سطح آب عبوری از یک میزان بیشتر می‌شود، معابر و برخی نقاط که تزارشان پایین‌تر است، دچار آبگرفتگی می‌شود.   بیشتر بخوانید:  اکثر مناطق اهواز بعد از بارش‌های اخیر عادی است/ در حال بازدید از شهر هستیم تا به کمک مناطق بحرانی برویم/ شب گذشته چند مورد برق گرفتگی رخ داده، ولی کسی فوت نشده است عبیات خاطرنشان کرد: خوشبختانه در اهواز، آبادان و دیگر شهر‌های استان، خسارت جانی نداشتیم، ولی مواردی بوده که به منازل مسکونی به‌ویژه در بافت‌های فرسوده خساراتی وارد شده است.
وی تصریح کرد: هنوز گزارشی از میزان خسارات نداریم؛ بررسی خسارات در سطح استان در حال انجام است. در شهرستان کارون گروه‌های امدادی، مردم را اسکان اضطراری داده‌اند.
معاون استاندار خوزستان با بیان اینکه در برخی نقاط اهواز همچنان آبگرفتگی وجود دارد، افزود: چالش بزرگ ما در بخش زیرساخت‌های استان در درجه اول به بحث فاضلاب‌ها بر می‌گردد. علت این است که سطح وسیعی از زمین‌های خوزستان مسطح هستند لذا شبکه فاضلاب این شهر‌ها نیاز به پمپاژ دارد.
عبیات عنوان کرد: برخی از تبعات سیلاب اوایل امسال همچنان قابل مشاهده است چنانچه به یکباره نقطه‌ای از شهر اهواز دچار ریزش می‌شود البته کار‌هایی شده تا این مشکلات مرتفع شوند؛ طرح جامع فاضلاب برای شهر‌های مختلف استان از جمله اهواز باید به اتمام برسد تا از این لحاظ مشکلی نداشته باشیم.
وی در پایان تصریح کرد: براثر بارش‌های شب گذشته، سقوط تیر برق داشتیم، اما قطع ارتباطات تلفنی و اینترنتی و قطع آب نداشتیم. قطع برق هم در مناطقی از اهواز و برخی شهر‌ها داشتیم که به‌سرعت مرتفع شد.
انتهای پیام/  

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: استان خوزستان شهر اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۵۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد

داود مخلصی مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفای استان یزد گفت: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی و پیش بینی شدت بارش‌ها در برخی شهرستان‌های استان تمامی تجهیزات حوزه آب و فاضلاب، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران برای امدادرسانی در حالت آماده بکار قرار دارند. 

او افزود: هماهنگی‌های لازم برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای آماده باش پرسنل و امکان بکارگیری تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده است. 

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب یزد ادامه داد: ارسال پیامک‌های اطلاع رسانی به مشترکین فاضلاب، بازدید از دریچه منهول‌های فاضلاب به منظور جلوگیری از پس زدگی فاضلاب، مدیریت بهره برداری از شبکه و تصفیه خانه فاضلاب به دلیل ورود روان آب‌ها و افزایش دبی تصفیه خانه ها، مرمت و آسفالت کانال‌ها و مسیر‌های حفاری شده، رصد مستمر وضعیت تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت آب و فاضلاب برای پیشگیری و پاسخگویی به شرایط اضطراری است. 

مخلصی خاطرنشان کرد: در جلسات مدیریت بحران مقرر شد با توجه به احتمال وقوع روان‌آب در سطح شهر یزد و سیلاب در رودخانه‌های فصلی، در صورت وارد آمدن آسیب به شبکه و تاسیسات آب و فاضلاب نسبت به اعزام تیم عملیاتی واکنش سریع برای رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی
  • ۸ مصدوم در سه حادثه در کارون و اهواز
  • یک نماینده مجلس: اپراتورها از جیب مردم سرقت می‌کنند!
  • وقوع سیل در نطنز خسارت جانی نداشت
  • نمایی از خوزستان زیبا+فیلم
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • اجرای بخش دوم لایروبی رودخانه کارون
  • پایش مستمر دکل‌های ارتباطی در رابطه با سلامتی مردم
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • تقدیر شهرداری اهواز از حمایت‌های شركت نفت و گاز كارون