Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آمار بنگاه های مشکل‌دار در دوره های سه ماه یکبار توسط ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به روز رسانی می شود که بر اساس آخرین آمار مربوط به پایان شهریورماه، ۱۲۸۱ بنگاه مشکلدار در کشور شناسایی شده است.

آمار این بنگاه‌ها «از نظر تعداد» به تفکیک ۳۱ استان کشور حاکی از آن است که استان هرمزگان با ۹۸ بنگاه مشکل‌دار در صدر بیشترین بنگاه‌های دارای مشکل قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اطلاعات و آمار به دست آمده، از مجموع بنگاه های مشکلدار ۹۰ درصد بخش خصوصی، ۷ درصد بخش تعاونی، ۲۰۵ درصد دولتی و مابقی مربوط به سایر نهادها و دستگاه ها هستند.

از نظر نوع فعالیت نیز، ۸۸ درصد از بنگاه های مشکلدار در حوزه صنعت، ۶ درصد در حوزه کشاورزی و ۶ درصد در حوزه خدمات فعالیت می کنند.

در بنگاه‌های اقتصادی مشکل دار که عمدتا در سه فعالیت‌ اقتصادی صنعتی، کشاورزی و خدماتی فعالیت می‌کنند، ۱۴۶ هزار نیروی کار مشغول به کار هستند در حالی که این تعداد در بنگاه‌های مشکل دار تا پایان خرداد ماه ۱۴۱ هزار و ۷۴ نفر بود.

اشتغال ۷۸ درصد کارگران بنگاه های مشکلدار با قرارداد موقت

از نظر نوع قرارداد نیروی کار مشغول در بنگاه های مشکلدار، آمار نشان می دهد ۷۸ درصد کارگران شاغل در این ۱۲۸۱ بنگاه شناسایی شده به صورت قرارداد موقت مشغول به کار هستند.

همچنین به لحاظ فعال یا راکد بودن بنگاه ها، بر اساس آمار استخراج شده ۵۰ درصد بنگاه های مشکلدار فعال هستند؛ ۳۷ درصد بنگاه های مشکلدار به صورت نیمه فعال به کار خود ادامه می دهند. در عین حال ۱۳ درصد از این بنگاه ها تعطیل شدند.

بر اساس این گزارش، در بین بنگاه های مشکلدار، فهرست بنگاه هایی مشاهده می شود که طی سال های گذشته واگذار شدند. طبق آمار به دست آمده حدود ۴۰ واحد از بنگاه های مشکلدار، آن دسته از بنگاه هایی هستند که پس از واگذاری به بخشی دچار مشکل شدند.

کد خبر 4799794 محمد جندقی

منبع: مهر

کلیدواژه: بنگاه های مشکل دار واحد های تولیدی تولید تولید داخلی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بودجه 99 کل کشور بانک مرکزی ایران لایحه بودجه قیمت دلار مالیات لایحه بودجه سال 99 کل کشور طرح ملی مسکن بنزین وزارت صنعت معدن و تجارت سازمان برنامه و بودجه اوپک قیمت یورو قیمت بنزین وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۶۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم

به گزارش قدس آنلاین اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس تصمیم گرفت روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود که انتقاد فعالان اقتصادی را به دنبال داشت. البته این موضوع هنوز قطعی نسیت و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه آرمان خالقی ، با بیان اینکه تعطیلات دو روزه آخر هفته از چند منظر قابل بررسی است، تصریح کرد: بحث اول کلیت طرح است که آیا با توجه به میزان درآنمدو رفاه مردم این کشش وجود دارد که پنج روز کاری داشته باشیم؟ چراکه با تعطیل شدن یک روز، اضافه‌کاری‌ها، سطح تردد در شهر و به طور کلی کسب و کارها متاثر خواهند شد. اما در مجموع امیدواریم اجرای این تصمیم منجر به افزایش سطح بهره‌وری شود.

وی افزود: با فرض اینکه کلیت موضوع را بپذیریم، بحث روز تعطیلات مطرح می‌شود. با توجه به اینکه روز جمعه تعطیلات در فرهنگ ایران جا افتاده، روز دوم باید یک روز قبل یا بعد از آن باشد. با توجه به اینکه تعطیلات عرف در دنیا شنبه و یکشنبه است، اگر روز پنجشنبه تعطیلات باشد، سه روز ارتباطات بین‌المللی نخواهیم داشت. بنابراین برای اینکه همپوشانی ایجاد کنیم تا اختلاف روزهای کاری ما با بازار کشورهای دیگر به حداقل برسد، بهتر است روز دوم تعطیلات، شنبه باشد.

خالقی همچنین با بیان اینکه باید این نکته را در نظر گرفت که چه جمعیتی از دنیا روز شنبه تعطیل است، تصریح کرد: برای اتخاذ تصمیم به این بزرگی باید منافع اقتصادی، مطالعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بررسی شود. ما در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا داریم و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. علاوه بر این اختلاف زمانی با برخی کشورها هم هست و باید این نکته را در نظر گرفت که مثلا ساعات کاری مشترک ایران و چین سه تا چهار ساعت در روز است.

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تعطیلی روز شنبه در بسیاری از کشورهای مسلمان، تصریح کرد: به نظر می‌رسد لازم است یک مطالعه کارشناسی دقیق انجام تا مشخص شود با تعطیل شدن روز پنجشنبه چقدر فرصت از دست می‌رود و چه خسارت‌هایی به کشور وارد می‌شود. از طرف دیگر نمی‌توان با این استدلال که تعطیلی برای بخش خصوصی اجباری نیست و بخش‌های دولتی تعطیل هستند، روز پنجشنبه را تعطیل کرد، چراکه دولت خدمتگذار مردم است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم
  • تازه‌ترین آمار توزیع کارت کنکور/ آغاز برگزاری کنکور از پنجشنبه
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • ارتقای ظرفیت ۵۰ واحد نیمه‌فعال لرستان
  • تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است
  • بررسی مهم‌ترین عوامل کاهش آمار موالید
  • تغییر سبک زندگی یکی از مهمترین عوامل کاهش موالید در کشور 
  • مهم ترین عوامل کاهش موالید/ از سبک زندگی تا مشکلات ژنتیکی
  • کشفی تازه درباره معتادان به مواد مخدر
  • خطر سقوط به دليل مشكل آمادگى بدنى؛ بحران بدنسازی عامل شکست‌های فولاد