Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سورنا ستاری» روز سه شنبه آیین اختتامیه چهارمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ و نقل لجستیک و صنایع وابسته که با حضور «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی همراه بود، در سخنانی به بازیگران سنتی صنعت حمل‌ونقل توصیه کرد، در استارتاپ‌ها و شرکت های فناور سرمایه‌گذاری کنند، چراکه در رویارویی با زیست‌بوم نوآوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها در نهایت پیروز میدان خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: چراکه رشد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بسیار سریع اتفاق می‌افتد و بعضی از این کسب‌وکارها، رشد ۱۰ درصدی هفتگی را تجربه می‌کنند؛ فعالان صنعت حمل‌ونقل باید بتوانند خود را با این زیست‌بوم همراه کنند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در ادامه با اشاره به تفاوت های هوشمندسازی و الکترونیکی کردن خدمات، بیان کرد: هوشمندسازی، فراتر از الکترونیکی کردن فرآیندهاست و می‌بایست این دو مفهوم تفکیک شود؛ هوشمندسازی زیرساختی کامل و نظام‌مند شکل می‌گیرد که تمامی نقش‌آفرینان صنعت، بتوانند با یکدیگر تعامل کنند؛ در حوزه حمل‌ونقل نیز باید به سوی هوشمندسازی خدمات حرکت کنیم.

وی در ادامه با تاکید براینکه، رشد زیست‌بوم نوآوری و فناوری در کشور بسیار چشمگیر است، گفت: این رشد معنی دار را باید به فال نیک گرفت و بنده همه بازیگران اقتصادی کشور را به پیوستن به این قطار پرسرعت دعوت می‌کنم.

رییس بنیاد ملی نخبگان در ادامه تاکید کرد: تحولی که ناشی از فعالیت استارتاپ ها و شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد کشور رخ داده است هرگز متوقف نخواهد شد و روزی را شاهد خواهیم بود که اقتصاد کشور با حضور این بازیگران جوان، تحولی اساسی را تجربه کند.

به گفته معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، همه باید به زیست بوم نوآوری و فناوری کشور اعتماد کنند و با مشارکت جدی در این عرصه موفقیت خود را تضمین کنند در غیر این صورت شکست آنها ۱۰۰ درصد است.

در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل لجستیک و صنایع وابسته، ۳۸۷ شرکت و سازمان مشارکت دارند که ۱۲۰ شرکت دانش‌بنیان هستند و آخرین دستاوردهای خود در حوزه حمل‌ونقل را به نمایش گذاشته‌اند.

در ادامه این مراسم با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و وزیر راه و شهرسازی، ۷ تفاهم نامه همکاری از جمله «توسعه حمل‌ونقل ریلی محصولات پستی»، «ایجاد پایانه تخلیه و بارگیری پارس آباد مغان»، «احداث دهکده لجستیک در استان قزوین»، «نصب و راه‌اندازی سیستم علائم الکترونیک محور در راه‌آهن بافق/ کرمان» و «همکاری برای انجام پروژه‌های همکاری فناوری اطلاعات» بین دو طرف به امضاء رسید.

همچنین دو تفاهم نامه همکاری در حوزه استارتاپی میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با سازمان هواشناسی و وزارت راه و شهرسازی با عناوین «توسعه اکوسیستم نوآوری و استارتاپی توسعه شهر هوشمند و مسکن» و «همکاری برای ساخت رادارهای هواشناسی» بین طرفین منقعد شد.

برچسب‌ها سورنا ستاری استارتاپ زیست بوم حمل و نقل نوآوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سورنا ستاری استارتاپ زیست بوم حمل و نقل نوآوری سورنا ستاری استارتاپ زیست بوم حمل و نقل نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۴۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار بین مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و رئیس دانشگاه صنعتی شریف به امضا رسید. - اخبار بازار -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت نفت ایرانول، در جلسه امضا این تفاهم نامه که با حضور رئیس دانشگاه صنعتی شریف، معاون پژوهشی و برخی اعضای هیات علمی دانشگاه از یکسو و مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و جمعی از معاونین و مدیران از سوی دیگر برگزار شد، دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه شریف گفت:شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت های فعال در صنعت روانکار است و با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه های مختلف فناورانه و دانش بنیان، در بومی سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی و تحولات آینده نزدیک باتوجه به تغییر روندهای جهانی در فراگیری خودروهای الکتریکی، گام اساسی در پیشرفت راهبردی این صنعت داشته باشیم.

وی افزود: «با توجه به اینکه صنعت روانکار فقط اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا میکند، امیدواریم با برنامه هایی که در زمینه داخلی سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازارهای داخل و خارج از کشور همکاری داشته باشیم.

در  این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت های دانش بنیان دارد. ما بدنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودروهای برقی در سال های آینده باید از هم اکنون تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه مانند انواع روغنهای دارای عمر روانکاری بالا و گریسهای خاص را شروع کنیم.

در این جلسه دکتر حدادپور معاون پژوهش و فناری دانشگاه، دکتر فراهانی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر جمشیدی رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت و دکتر عینی معاون پژوهشی دانشکده در خصوص ظرفیتهای همکاری و سوابق همکاری های موثر دانشگاه با سایر صنایع صحبت کردند.

همینطور در این جلسه جناب آقای تولیت معاون مالی و اقتصادی، جناب آقای دکتر کامیار معاون و جناب آقای تدین مدیر طرح و توسعه(R&D) و جناب آقای صدقی مدیر کنترل کیفی شرکت نفت ایرانول، به بیان دیدگاه ها و نقاط مشترک همکاری موثر با دانشگاه پرداختند.

در پایان این جلسه تفاهم نامه توسط مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف به امضا رسید. پس از تبادل تفاهم نامه مقرر شد طی جلسات مشترک ماهانه در خصوص پیشرفت مفاد تفاهم نامه، اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • وزیر نفت به همراه رئیس‌جمهوری عازم سریلانکا شد