Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، «سالم بن محمد المالک» مدیرکل سازمان آموزشى، علمى و فرهنگى اسلامى (ایسیسکو) در افتتاحیه یازدهمین همایش اسلامی وزیران فرهنگ که روز گذشته 26 آذر در تونس برگزار شد، از وزیران فرهنگ و مقامات کشورهای عضو این سازمان خواست تا ارایه پرونده های فنی برای ثبت همه اماکن  و آثار باستانی مادی، غیرمادی، طبیعی و صنعتی در کشورهایشان را برای درج در فهرست میراث جهان اسلام ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



المالک افزود: آیسیسکو واحد ویژه ای را برای ثبت اماکن باستانی در کشورهای جهان اسلام براساس معیارهای علمی و بین المللی تاسیس کرده است. همچنین توافقنامه ای با یونسکو برای همکاری در ثبت اماکن کشورهای عضو این سازمان در فهرست میراث فرهنگی جهانی امضا کرده است.
 
وی هشدار داد که میراث فرهنگی در تعدادی از کشورهای عضو این سازمان در معرض تخریب، سرقت و نابودی است. از مجموع 54 مکان ثبت شده در فهرست میراث جهانی که در معرض خطر قرار دارد، 37 مورد آن مربوط به کشورهای اسلامی است.

مدیرکل آیسیسکو افزود: کشورهای عضو در آیسیسکو با تاسیس کمیته میراث در جهان اسلامی در سال 2007 میلادی موافقت کردند، اما در شروع کار متوقف شد. به طوری که تنها پنج مورد مکان باستانی را ثبت کرد. اما مدیریت جدید در آیسیسکو از زمان تحویل امور این وضعیت را تغییر داد و تا قبل از پایان سال 2019 میلادی 100 مکان را در فهرست فرهنگی در جهان اسلام ثبت کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مرمت آثار باستانی» در سالن فردوس موزه سینما

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موزه سینما، در ادامه نمایش‌های ویژه فیلم‌های مستند در موزه سینما تحت عنوان «شب‌های مستند» با مشارکت انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند، فیلم «مرمت آثار باستانی» از مجموعه معماری ایرانی روی پرده سالن فردوس موزه سینما می‌رود.

در نشست شب‌های مستند که روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ساعت ۱۷ برگزار می‌شود، پژمان مظاهری‌پور مستندساز درباره این اثر صحبت خواهد کرد؛ زنده‌یاد حمید سهیلی در مستند «مرمت آثار باستانی» به بررسی سیر پیدایش معماری ایرانی پرداخته است.

در این مستند به شیوه‌های مرمت آثار باستانی در نقاط مختلف ایران از جمله چغازنبیل، مسجد جامع اصفهان و گنبد مسجد شیخ لطف‌الله و تخت جمشید پرداخته می‌شود.

مجموعه معماری ایرانی در دهه ۶۰ توسط حمید سهیلی در ۳۳ قسمت ساخته شده است.

کد خبر 6084103

دیگر خبرها

  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • تشریح جزئیات جشنواره‌های رضوی/ نمایشگاه آثار خوشنویسی جهان اسلام برگزار می‌شود
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴؛ رتبه ایران و افغانستان چند است؟
  • تحقق اهداف عالمانه و مدبرانه اسلام ناب توسط سازمان بین‌المللی سینوو
  • ثبت ۴۱ میراث ناملموس از استان البرز در فهرست آثار ملی
  • آغاز جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو با حضور فیلم‌های ایرانی
  • «مرمت آثار باستانی» در سالن فردوس موزه سینما