Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: با احداث ۴ پل معلق این استان به برند پل‌های معلق با دانش بومی تبدیل شده است. ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۸ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

نادر فلاحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم از اردبیل اظهار داشت: پل معلق مشگین‌شهر به عنوان نخستین پل معلق احداث شده در این استان توانسته برکات قابل توجهی به‌دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بعد از احداث این پل که طولانی‌ترین پل معلق کشور و منطقه است، شهرستان مشگین‌شهر با تحول قابل توجهی همراه بوده و اقتصاد این شهرستان متحول شده است.

اردبیل| پل معلق در شهرستان خلخال احداث می‌شودنخستین پل معلق تمام شیشه‌ای قوسی شکل جهان در اردبیل افتتاح می‌شودزیرساخت‌های نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای کشور در هیر تامین می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهار کرد: بعد از احداث دومین پل معلق در مشگین شهر، این شهرستان توانسته به‌عنوان مقصد اصلی گردشگری در کشور تعریف شود.

فلاحی با تاکید به اینکه پل‌های معلق با دانش فنی مهندسان بومی استان احداث شده است، تصریح کرد: پل‌های معلق توانسته به نوبه خود توان و دانش فنی مهندسان کشور را در سطح جهانی معرفی کند.

او با بیان اینکه پل‌های معلق در زمان تحریم‌های ظالمانه احداث شده است گفت: «احداث این پل‌ها گویای پیام صلح و دوستی، امنیت و مهمان‌پذیری ایرانیان با وجود تحریم‌های ظالمانه است».

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همچنین به احداث نخستین پل معلق تمام شیشه‌ای خاورمیانه در باغ‌شهر هیر نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون مسئولان متعددی از این پل بازدید و از فن‌آوری آن متحیر شده‌اند.

فلاحی افزود: پل‌های معلق که با مشارکت بخش خصوصی و تامین زیرساخت از سوی اداره کل احداث شده است، توانسته به عنوان الگوی موفق همکاری، مشارکت و سرمایه‌‌گذاری بخش خصوصی قلمداد شود.

وی تصریح کرد: این پل که با رعایت استانداردها به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری هیجانی معرفی می‌شود، آماده بهره‌برداری بوده و می‌تواند در سفر رئیس جمهور به بهره‌برداری برسد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همچنین از احداث پل معلق ازناو خلخال خبر داد و گفت: این پروژه نیز تا پایان سال 99 به اتمام می‌رسد.

فلاحی با بیان اینکه اردبیل نخستین استان در احداث پل‌های معلق به‌عنوان جاذبه‌های دست‌ساز گردشگری هیجانی است اظهار کرد: هر یک از این پروژه‌ها در جذب و ماندگاری گردشگران خارجی موثر است.

انتهای پیام/136/ح

R41374/P/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه‌های غنی تاریخی در حفط محیط زیست مورد توجه قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سلاجقه ظهر امروز در اولین همایش دانش سنتی محیط زیست در دانشگاه شهرکرد با اشاره به اهمیت دانش بومی اظهار کرد: نباید دانش بومی با دانش سنتی اشتباه گرفته شود.
وی تصریح کرد: در دانش بومی رابطه انسان و محیط زیست مورد بررسی قرار می‌گیرد و می‌تواند شروعی باشد بر پیوند دانش نوین و دانش بومی که به‌عنوان مکمل یکدیگر مطرح هستند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه توسعه و محیط زیست باید در توازن باشند، تاکید کرد: در درجه اول باید محیط زیست کشور ارزش‌گذاری شود و باید از لحاظ فیزیکی، خدمات ملموس و غیرملموس محیط زیست کشور ارزیابی اقتصادی شود و تا شهریورماه امسال ۹۲ درصد پهنه کشور در قالب ۱۳ شاخص ارزش‌گذاری اقتصادی می‌شود.

سلاجقه بیان داشت: دانش بومی، نرم‌افزار کاری است که تا امروز محیط زیست کشور را به ما تحویل داده است و استان چهارمحال و بختیاری گل سرسبد همه دانش‌های بومی است.

وی یادآور شد: در جای جای قرآن خداوند انسان را به درس گرفتن از طبیعت فرا خوانده، این در حالی است که بیشتر علوم ما اکتسابی از طبیعت بوده و گویش‌ها و فرهنگ مردمان ما مبتنی بر طبیعت است، اما اگر به دانش‌های بومی و فرهنگ‌های خرده‌‎پا توجه نشود این طبیعت با مشکلاتی دست به گریبان می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در گذشته مردم از طبیعت پیام‌های بسیاری دریافت می‌کردند و با استفاده از همین علائم اتفاقاتی که قرار بود در طبیعت رخ دهد را پیش‌بینی می‌کردند.

سلاجقه بیان داشت: دانش بومی اکتسابی است و ریشه در فرهنگ مردم دارد اما صنعت بدون توجه به آن توسعه یافت و در اثر این بی‌توجهی شاهد بروز توسعه ناپایدار در صنعت بودیم.

وی با اشاره به اینکه توسعه نامتوازن که بدون نگاه به داشته‌های هویتی سرزمین‌مان وارد کشور شده است، انقطاعی ایجاد کرد که منجر به ایجاد یک توسعه ناپایدار در کشور شد ادامه داد: برای وصله این شکاف، ایجاد توسعه پایدار و نگاه به همه توانمندی داخلی کشور باید محیط زیست کشور سازمان‌دهی شود و با ارتقای دانش بومی این سرزمین می‌توان به ان دست یافت.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: دانش، فرهنگ و ریشه‌های غنی تاریخی در جهت حفظ محیط زیست در چهارمحال و بختیاری باید مورد توجه قرار گیرد و احیا شوند و مولد دانش روز ما این داشته‌ها قرار گیرند.

سلاجقه اذعان داشت: ما به دنبال مکتوب کردن دانش بومی نیستیم و باید این دانش عملیاتی شود و در دستور کار قرار گیرد، و مردم نیز از این موضوع استقبال می‌کنند.

وی به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: این شعار به‌عنوان حکم تلقی می‌شود، از دید ما محیط زیست کشور پشتوانه و زیرساخت اصلی جهش تولید پایدار است، بنابراین باید مؤلفه‌های چهارگانه محیط زیستی در کشور روز به روز تقویت شود تا تولید در صدر امور قرار گیرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی حفظ محیط زیست بر عهده آحاد مردم است و ما بر اهمیت مشارکت مردم در حفاظت محیط زیست واقفیم، مردم نباید از موهبت‌های الهی محیط زیستی محروم شوند، بلکه رابطه انسان و محیط زیست باید به یک رابطه دوطرفه و قانون‌مدارانه تعریف شود.

سلاجقه اضافه کرد: در محیط زیست ایران بن‌بستی وجود ندارد، به شرط آنکه مؤلفه‌های زیست‌محیطی کشور حفظ شود. کد خبر 6079846

دیگر خبرها

  • چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است
  • تاسیس بانک مشترک ایران-پاکستان فعلا معلق مانده است
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود
  • ارزش‌گذاری اقتصادی محیط‌زیست در راستای تحقق شعار سال
  • بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی می‌شوند
  • ریشه‌های غنی تاریخی در حفط محیط زیست مورد توجه قرار گیرد
  • ۳۱ جلد کتاب در حوزه دانش بومی و محیط زیست تدوین شد
  • اطلس دانش سنتی محیط زیست کشور تدوین می‌شود
  • همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران برگزار شد
  • اطلس دانش سنتی محیط‌زیست کشور تدوین می‌شود