Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر اقتصاد و دارایی گفت: شهرک گلخانه‌ای شهرستان پارس‌آباد مغان در وسعت ۱۵۰۰ هکتار از طرح‌های سرمایه‌گذاری ویژه و منحصر به فرد در سطح کشور است. ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پارس‌آباد، سید علی محمد موسوی ظهر امروز در بازدید از شهرک گلخانه‌ای شهرستان پارس‌آباد مغان اظهار داشت: شهرک گلخانه‌ای شهرستان پارس‌آباد مغان در وسعت 1500 هکتار از طرح‌های سرمایه‌گذاری ویژه و منحصر به فرد در سطح کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان سرمایه‌گذاری آماده حمایت از سرمایه‌گذاران است افزود: سازمان سرمایه‌گذاری آماده حمایت از سرمایه‌گذاران است و سرمایه‌گذاران و به ویژه سرمایه‌گذاران بخش کشاورزی و صنایع مختلف از کمک‌های اقتصادی، فنی و اعتباری این سازمان بهره‌مند می‌شود.

موسوی با اشاره به تحقق شعار رونق تولید و اقتصاد مقاومتی در منطقه مغان تصریح کرد: در سال‌های اخیر در منطقه مغان سرمایه‌گذاری‌های خوبی شده است به‌ویژه در عرصه‌های کشاورزی و صنعتی که تحقق شعار رونق تولید و اقتصاد مقاومتی را به دنبال دارد.

مشکلات زیرساختی شهرک گلخانه‌ای پارس‌آباد مغان به زودی می‌شودتامین زیرساخت‌های شهرک گلخانه‌ای پارس‌آباد اولویت اصلی دولت استشهرک گلخانه‌ای شهرستان پارس‌آباد زمینه اشتغال‌زایی 1000 نفر را به دنبال دارد‌

معاون وزیر اقتصاد و دارایی شهرک گلخانه‌ای شهرستان پارس‌آباد مغان را صادرات محور دانست و بیان کرد: شهرک گلخانه‌ای شهرستان پارس‌آباد مغان با هدف صادرات به کشورهای همسایه به خصوص حضور در بازار روسیه ایجاد می‌شود.

وی بیان کرد: شرایط استثنایی آب و خاک و اقلیم طبیعی این منطقه سبب شده است تا انواع محصولات گلخانه ای باغی و زراعی در این منطقه کاشت و تولید شود.

انتهای پیام/ 146/ح

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۵۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس از به‌کارگیری و اشتغال ۲ هزار و ۴۰۲ نفر از جوانان استان بوشهر در صنایع و شرکت‌های مختلف منطقه ویژه پارس خبر داد. - اخبار استانها -

سید محمدعلی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه، با اشاره به تأکید مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس برای به‌کارگیری نیروهای بومی جویای کار و تعامل و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان، اظهار داشت: اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر در تخصص‌ها و رشته‌های مختلف در صنایع و شرکت‌های پارس جنوبی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 2 هزار و 402 نفر از متقاضیان اشتغال در رشته‌های مختلف به‌کارگیری شد گفت: از این تعداد، 264 نفر مربوط به شهرستان عسلویه، 493 نفر شهرستان کنگان، 315 نفر شهرستان دیر و 295 نفر نیز از شهرستان جم بودند.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس با بیان این که تعداد 386 نفر از نیروهای جویای کار شهرستان‌های دشتی و تنگستان نیز در سال گذشته در شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه پارس مشغول به کار شدند، خاطرنشان کرد: تعداد 486 نفر از نیروی کار شهرستان دشتستان و 199 نفر از شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم نیز در سال گذشته در منطقه ویژه پارس اشتغال‌زایی شدند.

موسوی درمورد وضعیت کمپ‌های کارگری، آشپزخانه‌های صنعتی، سرویس‌های حمل و نقل و سایت‌های کارگاهی در سال قبل نیز گفت: در این سال از 260 شرکت مستقر در منطقه پارس جنوبی بازرسی و برای 195 مورد اخطاریه برای رفع نواقص صادر شد.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس همچنین از تعطیلی 5 کمپ کارگری و معرفی 15 شرکت به مراجع قضایی در سال گذشته خبر داد.

موسوی درمورد پرداخت مطالبات کارگری به 615 مورد بازرسی از شرکت‌ها اشاره کرد و گفت: برای شرکت‌هایی که دارای تأخیر در پرداخت حقوق و مطالبات کارگران بوده‌اند تعداد 197 اخطاریه صادر و ارسال شده که در نهایت 34 شرکت متخلف به دستگاه قضایی معرفی شدند.

وی به مقایسه آمار حوادث ناشی از کار در 2 سال گذشته در منطقه ویژه پارس جنوبی اشاره کرد و ابراز داشت: در سال 1401 تعداد 168 پرونده درمورد حوادث ناشی از کار در واحد بازرسی کار مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس تشکیل شد که این میزان در سال گذشته به 148 مورد کاهش یافت.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس کاهش این پرونده‌ها را بیانگر اهتمام شرکت‌ها به افزایش نظارت واحدهای HSE و جدیت کارگران در رعایت موارد ایمنی دانست.

موسوی با قدردانی از تعامل و همکاری شرکت‌هایی که برای به‌کارگیری متقاضیان اشتغال بومی استان بوشهر اهتمام ویژه دارند، خواستار مساعدت همه دستگاه‌های مرتبط و شرکت‌های مستقر در منطقه در سال جاری برای تداوم روند به‌کارگیری نیروهای بومی شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • واحد‌های تولیدی قم به نیروی کار نیاز دارند
  • کاوش‌های باستانشناسی در شمال استان اردبیل ادامه دارد
  • اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس
  • ممنوعیت کشت برنج در پارس آباد مغان
  • کشت برنج در پارس آباد مغان ممنوع شد
  • بهره‌ برداری از ۶۰ کیلومتر بزرگراه محور پارس‌آباد مشگین‌ شهر
  • بهره‌برداری از ۶۰ کیلومتر بزرگراه محور پارس‌آباد ـ مشگین‌شهر
  • ریاض و اسلام آباد در مسیر توسعه روابط همه جانبه
  • برون‌رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای
  • برون رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای