Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، پژوهشگاه صنعت نفت میزان رویداد یک چالش، یک راهکار با موضوع کنترل خوردگی تجهیزات صنعت نفت با محوریت فناوری‌نانو بود که در آن شرکت‌هایی از صنعت نفت در حضور چند شرکت نانویی چالش‌های خود را در این حوزه ارائه کردند و در نهایت تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت‌های نفتی و نانویی به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌های تامین نانوساختار آویژه، پاکان آتیه نانو دانش، سوین پلاسما، نانوتک‌فام، بهبود صنعت مهان و نانو آریسا پوشش از جمله شرکت‌های نانویی بودند که در این رویداد، موفق به عقد تفاهم‌نامه همکاری شدند.

در ابتدای این نشست مدیرکل امور پژوهش صنعت نفت موضوع استفاده از نوآوری و Reverse Pitch را یکی از راهکارهای مهم برای حل مشکلات صنعت نفت عنوان کرد.

مهدی احمد خان بیگی، همچنین از فناوری‌نانو به عنوان ابزاری بسیار مهم برای ارائه رهیافت‌هایی به‌منظور پاسخ‌دهی به چالش‌های این وزارتخانه نام برد.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری ‌نانو نیز در تشریح وضعیت فناوری‌نانو در کشور گفت: هنگامی که نانو در ایران برای نخستین بار مطرح شد تنها ۱۰ مقاله علمی توسط محققان ایرانی به چاپ رسیده بود و تعداد اندکی از محققان درباره این فناوری می‌دانستند.

 سعید سرکار تصریح کرد: با توسعه فناوری‌نانو در حال حاضر ۳۵ هزار نفر متخصص در گرایش‌های مختلف فناوری‌نانو در مقاطع کارشناسی‌ارشد به بالا در دانشگاه‌های کشور تربیت شده‌اند و امروز بیش از ۱۰ هزار مقاله نانو توسط محققان ایرانی در سال منتشر می‌شود.

وی ضمن تاکید بر جایگاه بالای ایران در جهان از منظر تعداد مقالات ISI افزود: امروز ایران از نظر تعداد مقالات در رتبه چهارم جهان قرار دارد. هرچند مقالات ISI به تنهایی نشان دهنده قدرت یک کشور نیست، اما این شاخص یک محصول جانبی  در مسیر توسعه است که بنیه علمی کشور را در حوزه نانو نشان می‌دهد.

سرکار از ۲۲۰ شرکت‌ نانویی که بیش از ۶۰۰ محصول را تولید و به بازار عرضه می‌کنند به عنوان یک نقطه قوت در حوزه فناوری‌نانو یاد کرد و گفت: «سال گذشته ارزش فعالیت‌های شرکت‌های نانویی ۲۶۰۰ میلیارد تومان بوده که امیدواریم امسال به مرز پنج هزار میلیارد تومان برسیم.»

وی، رسوخ فناوری‌نانو در صنایع مختلف را یکی از اهداف ستاد نانو عنوان کرد و بر استفاده از این فناوری توسط شرکت‌ها و صنایع داخلی تاکید کرد.

دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری ‌نانو در ادامه، صنعت نفت را یکی از مهم‌ترین صنایع داخلی برشمرد که با استفاده از فناوری‌نانو می‌تواند جهش بزرگی در اقتصاد ایران ایجاد کند.

محمدکاظم پورچرمی سرپرست اداره کل نظام مدیریت دارایی‌های فیزیکی وزارت نفت نیز در این نشست در سخنانی به ارائه جایگاه نوآوری در مدیریت خوردگی در صنعت نفت پرداخت.

در ادامه  این نشست شرکت‌های بهره‌برداری نفت و گاز شرق، شرکت انتقال گاز ایران، مجتمع گاز پارس جنوبی و شرکت نفت فلات قاره به ارائه چالش‌ها و مسئله‌های خوردگی پرداختند.

پس از شنیدن این چالش‌ها توسط شرکت‌های نانویی، جلسات B۲B میان شرکت‌های نفتی و شرکت‌های نانویی برگزار شد که در نهایت تفاهم‌نامه همکاری بین آن‌ها به امضا رسید.

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه وزارت نفت سعید سرکار ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه وزارت نفت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو امضای تفاهمنامه وزارت نفت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود

عسل عظیمیان، رئیس مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی بین این واحد دانشگاهی و دادگستری شهرستان شاهرود خبر داد‌، اظهار کرد: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه تقویت و توسعه همکاری این مرکز و دادگستری شاهرود در زمینه به‌کارگیری دانش فنی و فناوری روزآمد در اجرای طرح‌های پژوهشی مطالعاتی، توسعه‌ای، کاربردی، مشاوره‌ای و آموزشی در موضوعات مرتبط با نیاز‌های طرفین و استفاده از توانمندی‌های تخصصی و نیروی انسانی و اطلاع‌رسانی با استفاده از همه امکانات طرفین است.

وی افزود: همکاری در انجام پروژه‌های تحقیقاتی با رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های تحقیقاتی قوه قضائیه، تمرکز بر پیشگیری از وقوع جرم و کاهش تعداد پرونده‌های وارد شده به دادگاه‌ها، ایجاد زمینه‌های مناسب برای بهره‌گیری از توانمندی‌ها و خدمات پژوهشی طرفین، برگزاری جلسات، دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با توجه به نیاز طرفین از دیگر مفاد همکاری‌های طرفین است.

رئیس مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دیگر مفاد این تفاهم‌نامه را پیش‌بینی مرکز تحقیقات حقوقی به مصابه دفتر ارتباطی دادگستری شهرستان شاهرود در دانشگاه به‌منظور تسهیل ارتباط با استادان، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه با همکاری و مساعدت کارکنان واحد پژوهش و فناوری دانشگاه و یا کارکنان باشگاه پژوهشگران جوان مستقر در دانشگاه در راستای ارتقای کمی و کیفی پژوهش‌ها و همکاری‌های پژوهشی عنوان کرد.

عظیمیان بیان کرد: برگزاری نشست‌های علمی مشترک برای انتقال تجربیات و نیاز‌های دادگستری شهرستان به دانشگاه و برعکس و نیز ارائه برنامه توسعه فناوری و مشاوره علمی و پژوهشی برای طرح‌های مطالعاتی و تحقیقاتی دادگستری شهرستان شاهرود حسب مورد ازجمله مفادی است که مورد توافق طرفین قرار گرفت.

وی گفت: با توجه به رسالت و جایگاه دانشگاه و فراهم بودن امکان دسترسی به به‌روزترین فناوری و دانش‌های فنی، دانشگاه تلاش می‌کند فناوری‌های مورد نیاز دادگستری را از طریق هماهنگی و همکاری‌های دوجانبه در اختیار آن دستگاه قرار دهد.

رئیس مرکز تحقیقات حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود یکی از اهداف مهم را معرفی و ارائه طرح‌ها و اختراعات مرتبط با دانشجویان در مقاطع مختلف به‌منظور استفاده و برخورداری از حمایت‌ها و تشویق‌های مادی و معنوی دادگستری شهرستان شاهرود دانست و مطرح کرد: برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های مشترک به‌منظور افزایش بهره‌وری، کارایی و اثربخشی کارکنان حوزه قضایی شهرستان شاهرود در مقاطع مختلف یکی از اقسام مهم تفاهم‌نامه مذکور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند