Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه گفت: انباشت مصالح ساختمانی در معابر عمومی و تخلیه نخاله‌های ساختمانی در سطح شهر از مصادیق سد معبر بوده و با متخلفین به طور جدی برخورد می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، احد یوسفی صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروزه با توسعه شهرنشینی میزان ساخت و سازها نیز افزایش یافته و به تبع آن مقدار نخاله‌های ساختمانی نیز بیش از گذشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به اینکه نخاله‌های ساختمانی آثار تخریبی برای محیط زیست دارند، تصریح کرد: انباشت نخاله‌های ساختمانی در سطح شهر سبب نازیبایی بصری شده و مشکلاتی چون خطر آبگرفتگی معابر را در پی دارد که بر همین اساس برخورد با متخلفین انباشت و دفع نخاله‌های ساختمانی در شهر ارومیه از ضرورت جدی برخوردار است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه، درخصوص برنامه سازمان برای برخورد با انباشت‌کنندگان خاک و نخاله‌های ساختمانی در سطح معابر عمومی گفت: بدین سبب که انباشت مصالح ساختمانی از مصادیق سدمعبر محسوب می‌شود لذا بعد از برگزاری جلسات متعدد در این خصوص و براساس مصوبه شورای اسلامی شهر ارومیه، تصمیم براین شد که با متخلفین در قالب دو اخطاریه برخورد شود.

وی، افزود: در اخطاریه اول به مدت ۴۸ ساعت به فرد فرصت داده می‌شود تا اقدام به جمع‌آوری مصالح کند و در صورت عدم توجه به اخطاریه اول بعد از ۴۸ ساعت، اخطاریه دوم توسط ضابطین سازمان مدیریت پسماند صادر می‌شود و براساس قانون در اخطاریه دوم ۱۲ ساعت جهت جمع آوری نخاله‌ها فرصت داده می‌شود.

یوسفی، افزود: در صورت عدم تبعیت، از اخطاریه دوم نیز براساس مصوبه شورای اسلامی شهر ارومیه، ضابطین سازمان مدیریت پسماند اقدام به جمع‌آوری مصالح ساختمانی کرده و فرد برای باز پس گرفتن مصالح خود باید هزینه حمل و جریمه صادر شده را پرداخت کند.

وی، درخصوص برخورد با متخلفین تخلیه نخاله‌های ساختمانی نیز اظهار کرد: کسانی که مبادرت به تخلیه نخاله‌های ساختمانی کنند علاوه بر جریمه نقدی منجر به توقیف خودرو فرد مذکور می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه، گفت: همچنین شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده خودروهایی که مبادرت به تخلیه نخاله‌های ساختمانی در سطح شهر می‌کنند با شناسایی خودرو مذکور تخلف را به سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه گزارش دهند، علاوه بر این ضابطین سازمان نیز به صورت شبانه روزی در حال گشت‌زنی در جهت شناسایی و برخورد با متخلفین هستند.

وی، با اشاره به اینکه شهروندان می‌توانند نخاله‌های ساختمانی خود را به مراکز مجاز و مورد تایید سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه انتقال دهند، تصریح کرد: مراکز مجاز تخلیه نخاله‌های ساختمانی به آدرس‌های جاده ساوالان کوه‌های الله اکبر؛ابتدای جاده سرو، روبروی کوره‌پزی آجر سفال و جاده انهر در شهر ارومیه فعال هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۷۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز

شهرداری تبریز از ۲۸ فروردین تا سوم اردیبهشت سال‌جاری، با توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در محله و معبر شهری گامی دیگر برای ساماندهی معابر و تسهیل تردد برداشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، شهرداری تبریز همگام با اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی خود در سال جاری، اهتمام ویژه‌ای در ارائه خدمات محله‌ای دارد.

یعقوب هوشیار شهردار تبریز برای احصای دقیق مسائل شهری و برطرف کردن آنها از سال گذشته طرح ناحیه بندی را در مناطق مختلف شهر آغاز کرده است به طوری که استقرار نواحی در مناطق ده‌گانه تبریز سهم بسزایی در نیازسنجی خدمات و بهسازی آسفالت معابر ایفا کرده است.

شهرداری تبریز در سال گذشته ۳۲۲ هزار تن آسفالت در سطح مناطق ده‌گانه توزیع کرده و تلاش دارد با بهبود وضعیت آسفالت معابر افزایش رضایت‌مندی شهروندان را فراهم کند.

سامان احمدزاده، معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز با اشاره به اینکه کیفیت و ماندگاری آسفالت اصلی‌ترین شاخص معاونت فنی در موضوع تولید و توزیع آسفالت است و برای تحقق این هدف در سال گذشته سومین کارخانه آسفالت نیز راه اندازی شد.

در این مطلب نگاهی به آمار آسفالت‌ریزی طی هفته گذشته داشته‌ایم و به تفکیک میزان تناژ و نقاط آسفالت‌ریزی در هر منطقه بررسی شده است. شهرداری منطقه یک تبریز با توزیع ۲۲۷ تن آسفالت در سطح معابر منطقه جهت آسفالت اساسی و لکه گیری اقدام کرد.

بر همین اساس مسیرهای ولیعصر کوی اخوان، ولیعصر کوی بنفشه وکوی شیر سوار واقع در عباسی آسفالت ریزی شدند.

منطقه دو تبریز طی هفته گذشته با ۵۷۹ تن آسفالت نسبت به بهسازی معابر اقدام کرده است.

طی هفته گذشته ۱۸ متری بهارک ولیعصر جنوبی، ۱۳ آبان کوچه شهریار، کوچه جنت ۴ واقع در خیابان توحید یاغچیان، کوچه کریم‌پور نرسیده به فلکه گلشهر، کوچه ستاره ولیعصر جنوبی و کوچه میلاد گلشهر از جمله فعالیت‌های آسفالت ریزی این منطقه بود.

شهرداری منطقه سه تبریز نیز طی این مدت با توزیع دو هزار و ۲۷۲ تن آسفالت نسبت به آسفالت ریزی لایه رویه در خیابان صائب، آسفالت‌ریزی لایه زیرین خیابان جوان، خیابان امیر انتظام در طالقانی و دیگر معابر اقدام کرده است.

شهرداری منطقه چهار تبریز نیز طی هفته گذشته با آسفالت ریزی ۵۴۴ تنی در راستای بهسازی معابر اقدام کرد.

خیابان‌های حجتی (کوی یوسفی), فیضیه (کوی مطهری)، باغ امیر (کوی قائم)، حجتی (پشت فنی و حرفه‌ای)، کشاورز، فیروز (سالاری)، اره گر و شهید باکری و … معابری است که توسط معاونت‌های فنی عمرانی و خدمات شهری منطقه لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی اساسی شده است.

شهرداری منطقه پنج تبریز با توزیع ۷۸۳ تنی آسفالت برای چاله زدایی و آسفالت خیابان صائب باغمیشه و مدرسه عفاف واقع در شهرک باغمیشه، میدان ولی امر و مقابل ایستگاه آتش نشانی، خیابان میثاق و کوچه‌های مشار واقع در باغمیشه، معابر اصلی و فرعی بارنج، فرهنگیان تربیت ۳ واقع در شهرک مرزداران را در دستور کار خود قرار داد.

شهرداری منطقه شش تبریز طی هفته گذشته با آسفالت ریزی یک هزار و ۸۷۹ تنی در جهت بهسازی معابر خود اقدام کرده است.

این میزان از آسفالت در معابری شامل مسیر ۳۵ متری صنعتگران، شهرک امام خمینی (ره) مقابل بلوک ۸۳، ۶۹ و کوی فرهنگیان، کوی سولماز، اوغلی، خیابان شهید حیدری، خطیب، قراملک، خیابان ۲۲ بهمن و شهرک شهید دکتر بهشتی به صورت مکانیزه و دستی بهسازی و مرمت شده است.

منطقه هفت تبریز نیز با توزیع ۵۰۴ تن آسفالت مسیرهای خیابان ۴۵ متری صمدی، کوی فروردین، خیابان شهید مدنی، آخماقیه جنب پارک فضیلت، لاله گلباران کوی ششم شرقی را به صورت اساسی و یا لکه گیری آسفالت ریزی کرده است.

شهرداری منطقه هشت تبریز نیز با ۲۶۸ تن آسفالت در خیابان‌های بهشتی، مدرس، دانشسرا، خیابان شهدا، خیابان جمهوری اسلامی، کوچه امامزاده، کوچه مقدس و …را آسفالت ریزی کرده است.

منطقه ۹ تبریز با توزیع ۱۲۴ تن آسفالت ریزی به چاله زدایی اقدام کرده است. شهرداری منطقه ۱۰ تبریز نیز آسفالت ریزی یک هزار و ۱۹۸ تنی را در معابر خیابان منبع کوی فیاض بخش، شهرک ارم ۱۲ متری کوثر، بهمن آباد کوچه دهقان، کوی صبا شهرک ارم، جنب زورخانه ارم و آسفالت رویه خیابان شمس تبریزی در دستور کار خود قرار داد.

همچنین طی هفته گذشته ۱۰۸ تن آسفالت در دیگر معابر شهر به صورت متفرقه آسفالت ریزی شده است.

شهرداری تبریز در راستای بهسازی معابر و ترمیم آسفالت از ابتدای سال تا به امروز ۱۴ هزار و ۴۸۸ تن آسفالت ریزی در سطح شهر تبریز انجام داده است.

کد خبر 747417

دیگر خبرها

  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • ضرورت پاکسازی معابر شهر‌ی از خاک و نخاله
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • توقیف ۲۰ خودروی تخلیه نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • محیط زیست و پسماند از مهم‌ترین چالش‌های امروزی بشر است
  • جریمه هنگفت شهرداری تهران برای زباله دزدها | محمدی: در مدیریت پسماند با کسی شوخی نداریم