Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@05:52:30 GMT

البرز پایلوت طرح اشتغال مهارت محوری

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۷۹۸۷

البرز پایلوت طرح اشتغال مهارت محوری

علی اوسط هاشمی رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و عزیزاله استاندار البرز به تازگی نشستی مشترک در خصوص  اجرای طرح های اشتغال محور برگزار کردند که در این نشست مقرر شد طرح مذکور پس از ایجاد تغییراتی به عنوان پروژه اشتغالزایی مهارت محور به صورت پایلوت در استان اجرا و در صورت موفقیت در کل کشور تسری یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل  نشست امروز پنجشنبه  کارگروه تخصصی اشتغال استان  با حضور شهبازی استاندار البرز به بررسی مصوبات مختلف حوزه کسب و کار این استان پرداخت .

تقی غیاثی تبار، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز در این نشست گفت: چالش امروز کشور فقدان فرهنگ مهارت آموزی است که باید اقدامات موثری را برای مهارت آموزی فارغ التحصیلان داشت.

وی افزود: با توجه به  رشد ایجاد واحدهای صنعتی نسبت به سال قبل در استان البرز، برنامه ریزی ها در سه مسیر استخدام محور، خوداشتغالی و کارآفرینی، مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه ای برای نزدیک شدن به اشتغال تعریف شده است.

غیاثی تبار با اشاره به وضعیت مشارکت دستگاه های اجرایی استان البرز در طرح اشتغال مهارت محور گفت: این طرح در دستگاه های اجرایی صمت ، میراث فرهنگی و گردشگری ،کارو رفاه اجتماعی نهایی شده و  طرح اشتغال مهارت محور در دستگاه های اجرایی جهاد کشاورزی و علم ، فناوری نیز در دست اقدام است .

مدیرکل فنی و حرفه ای استان البرز اظهار داشت: برخی از دستگاه ها در خواست معافیت از عدم مشارکت و برخی هم اعلام همکاری در تسهیل و پیشبرد پروژه اشتغاال مهارت محور داشته اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز نیز گفت: دستگاه هایی که در پروژه اشتغال مهارت محوری مشارکت ندارند باید دلایل خود را اعلام کنندو باید  مراکز مهارت آموزی معرفی شود و دراین پروژه مهم باید برش شهرستانی نیز داشت.

وی تاکید کرد: باید از تمام امکانات فنی و حرفه ای برای مهارت اموزی با هدف کاهش معضل بیکاری استفاده و دراین زمینه همکاری لازم از سوی دستگاه های اجرایی صورت گیرد.

سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز ادامه داد: امروز به واسطه اقدامات موثر در حوزه رفع مودانع تولید شاهد افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری در استان البرز هستیم و درطرح اشتغال مهارت آموزی باید واحدهای صنفی و صنعتی با آموزش های مهارتی را پوشش داد.

حسین فلاح نژآد اظهار داشت: برای این مهم آمادگی اشتغال پذیری دانش آموختگادن کشاورزی مدنظر قرار گیرد و نقش دستگاه های اجرایی مختلف مشخص شود.

وی خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی یکی از محورهای مهم اشتغالزایی است که درسالجاری ۳۰۷ طرح داشته اند و برای ۳۰۷ نفر دراین زمینه تسهیلات پرداخت شده است.

فلاح نژاد ادامه داد: آمار پرداختی های طرح اشتغال روستایی و عشایری البرز نیز درسال جاری ۱۹۸ طرح با تعهد اشتغال برای ۹۰۲ نفر بوده است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری البرز نیز گفت: تفاهم نامه ها برای طرح اشتغال مهارت محور البرز آماده شده است و  اکنون ۴۷ پروژه گردشگری تعریف  و میزان اعتبار، تعداد اشتغاالزایی آنها نیز تعیین شده است.

مهدی طوسی ادامه داد: بنابراین درصدد آن هستیم تا از ظرفیت های گردشگری استان البرز هرچه بیشتر بهره برداری داشته باشیم .

تسهیلات اشتغالزایی متناسب با پیشرفت کار متقاضی وام باشد

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی نیز اظهارداشت: باید تسهیلات بانکی برای اشتغالزایی باید متناسب با پیشرفت کار متقاضی کار دراجرای طرح باشد .

محمود بهمنی افزود:  صنایع البرز باید درآمد های خود را دراین استان متمرکز کنند تا قدرت وام دهی بالا رود .

وی در ادامه به بحث مهم مشاغل خانگی پرداخت و افزود: امروز به متقاضیان تسهیلات برای برپایی دار قالی و چرخ خیاطی می توان تسهیلات داد و بسترها رابرای اشتغالزایی هرچه بیشتر فراهم کرد.

بهمنی گفت: ارتباط هرچه بیشتر با دانشگاه ها و توجه به مهارت دانش آموختگان امری ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: وجود هشت منطقه ویژه اقتصادی در کشور که ۲ مورد آن یعنی شهرک دارویی برکت و شهرستان طالقان ظرفیتی قابل توجه در اشتغالزایی به شمارمی رود که باید برای جذب سرمایه گذ اری هرچه بیشتر درآنها تلاش کرد.

بهمنی اضافه کرد: به دنبال شهرک صنعتی نساجی بودیم که لازم است که پیگیری ها دراین زمینه ادامه یابد و امروز باید هرچه بیشتر امنیت سرمایه گذاری را در فضای کسب و کار فراهم کرد.

وی تاکید کرد: سرمایه گذار باید ثبات اقتصادی داشته باشد و بیمه ،گمرک ،مالیات با همراهی هرچه بیشتر صنعت و تولید می توانند جان تازه تری به اقتصاد کشور بخشند .

وجود سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی تولیدی دراستان البرزظرفیتی قابل توجه دراستان البرز برای اشتغالزایی به شمارمی رود که امروز هرچه بیشتر باید از آنها بهره برده شود.

استان البرز با وجود وسعت کم اما دارای ظرفیت های اقتصادی در بخش های مختلف به ویژه روستایی است که مسوولان و دست اندرکاران درصدد ایجاد تحول در این ظرفیت ها برای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی منطقه هستند.

ازسوی دیگر طبق آمار ۱۹۹ هزار نفر از جمعیت حدود۳ میلیون نفری استان البرز در ۳۵۰ روستا ساکن هستند لیکن با اینکه جمعیت روستایی استان به نسبت شهرنشینان کم شمار است اما روستاییان سهم بالایی از ارزش افزوده البرز دارند.
 

برچسب‌ها تسهیلات اشتغال مهارت اموزی استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات اشتغال مهارت اموزی استان البرز تسهیلات اشتغال مهارت اموزی استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۷۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «حکمرانی محله محور» با حضور مردم در ورامین اجرا می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مجید درویشی پیش از ظهر دوشنبه در خصوص حضور در جمع معتمدین «شهرک فجر» که با همراهی سید محمد زاهدی، حجت الاسلام بابایی پناه دبیر طرح حکمرانی محله محوری ورامین، نظری رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری، و دیگر اعضا در مسجد امام رضا این محله و به منظور بررسی میدانی اجرای طرح حکمرانی محله محوری در شهرستان، برگزار شد، گفت: با توجه به شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای حل مشکلات، طرح حکمرانی محله محوری با نگاه حل مسائل و مشکلات محلات شهرستان ورامین با حضور و نقش آفرینی خود مردم طراحی شده است.

وی افزود: در این طرح تمام موارد به عهده مردم است و مسؤولین پا به پای مردم برای حل مشکلات یاری می‌دهند.

فرماندار ویژه شهرستان ورامین با اشاره به نقش مساجد در این طرح گفت: مرکزیت این طرح در محلات هدف در شهرستان ورامین مساجد است و باید مسجد همانند سال‌های اول انقلاب به عنوان یک مرکز برای رفع همه نیازهای فرهنگی اجتماعی محلات شناخته شود و در این مسیر حضور مردم و همراهی با امام جماعت بسیار مهم است.

درویشی در پایان گفت: «شهرک فجر» یکی از ۷ محله هدف برگزاری طرح حکمرانی محله محوری در ورامین است که از ابتدای اجرای این طرح در این محل تاکنون اقدامات مؤثر و خوبی در جهت مشارکت مردم برای حل مشکلات توسط خود آنها صورت پذیرفته و این حرکت تا رسیدن به نقطه مطلوب ادامه خواهد داشت.

کد خبر 6085407

دیگر خبرها

  • برپایی آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز
  • برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان
  • طرح «حکمرانی محله محور» با حضور مردم در ورامین اجرا می شود
  • اجرای طرح پایلوت و رایگان غربالگری شناسایی اختلالات شناختی سالمندان
  • اصلاح طرح آبیاری قطره‌ای اراضی ۱۷۰ هکتاری آب‌پخش در دولت سیزدهم
  • شرکت ۱۱ هزار تبعه خارجی در طرح سپرده گذاری اتباع در البرز
  • مشارکت ۱۱ هزار تبعه خارجی البرز در سرمایه‌گذاری