Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه هشترود گفت: متاسفانه الآن خانواده‌ها و جوانان از وجود فقر عاطفی رنج می‌برند که این می‌تواند مشکل بزرگی برای جامعه شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از هشترود،  حجت الاسلام علی رحیمی امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته هشترود بر پایبندی کاندیداها به قانون و رعایت اخلاق سیاسی در انتخابات تاکید کرد و اظهار داشت: کاندیداها باید اخلاق فردی را نیز در انتخابات رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشارکت بالا و حداکثری مردم در انتخابات باعث ارتقاء اقتدار ایران اسلامی می‌شود، گفت: دشمنان ایران اسلامی چشم به مسائل سیاسی کشور ما دوخته‌اند و مردم باید این چشم‌های بد سرشت را کور کنند.

رحیمی گفت: کاندیداها نباید به هم به دید رقیب نگاه کنند بلکه به عنوان رفیق و شفیق نگاه داشته باشند زیرا الآن رقیب اصلی ما دشمنان و استکبار و بدخواهان نظام است.ِ

وی در ادامه گفت: باید گره‌های کور شهرستان باز شود و مردم هم باید مسئولان را همراهی و همکاری کنند.

خطیب جمعه هشترود اظهار داشت: متاسفانه جاده دامناب - هشترود به قتلگاه تبدیل شده و باعث رعب و وحشت رانندگان و مسافران عبوری از این جاده می‌شود که باید هرچه زودتر تعریض و درست شود.ِ

امام جمعه هشترود گفت : برخی مسایل عمرانی هم بخاطر وجود معارض و همکاری نکردن مردم حل نمی‌شود که باید مردم هم دست همکاری به ادارات برای احرای طرح‌ها را بدهند.

خطیب جمعه هشترود در ادامه بر برپایی نماز جماعات در مساجد تاکید کرد.

وی گفت: متاسفانه الآن خانواده‌ها و جوانان از وجود فقر عاطفی رنج می‌برند که این می‌تواند مشکل بزرگی برای جامعه شود.

انتهای پیام/60015

منبع: فارس

کلیدواژه: جوانان فقر امام جمعه اخلاق هشترود امام جمعه هشترود مجلس معارض خطبه نماز جمعه آذربایجان شرقی خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۵۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس از به‌کارگیری و اشتغال ۲ هزار و ۴۰۲ نفر از جوانان استان بوشهر در صنایع و شرکت‌های مختلف منطقه ویژه پارس خبر داد. - اخبار استانها -

سید محمدعلی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه، با اشاره به تأکید مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس برای به‌کارگیری نیروهای بومی جویای کار و تعامل و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان، اظهار داشت: اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر در تخصص‌ها و رشته‌های مختلف در صنایع و شرکت‌های پارس جنوبی در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته 2 هزار و 402 نفر از متقاضیان اشتغال در رشته‌های مختلف به‌کارگیری شد گفت: از این تعداد، 264 نفر مربوط به شهرستان عسلویه، 493 نفر شهرستان کنگان، 315 نفر شهرستان دیر و 295 نفر نیز از شهرستان جم بودند.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس با بیان این که تعداد 386 نفر از نیروهای جویای کار شهرستان‌های دشتی و تنگستان نیز در سال گذشته در شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه پارس مشغول به کار شدند، خاطرنشان کرد: تعداد 486 نفر از نیروی کار شهرستان دشتستان و 199 نفر از شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم نیز در سال گذشته در منطقه ویژه پارس اشتغال‌زایی شدند.

موسوی درمورد وضعیت کمپ‌های کارگری، آشپزخانه‌های صنعتی، سرویس‌های حمل و نقل و سایت‌های کارگاهی در سال قبل نیز گفت: در این سال از 260 شرکت مستقر در منطقه پارس جنوبی بازرسی و برای 195 مورد اخطاریه برای رفع نواقص صادر شد.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس همچنین از تعطیلی 5 کمپ کارگری و معرفی 15 شرکت به مراجع قضایی در سال گذشته خبر داد.

موسوی درمورد پرداخت مطالبات کارگری به 615 مورد بازرسی از شرکت‌ها اشاره کرد و گفت: برای شرکت‌هایی که دارای تأخیر در پرداخت حقوق و مطالبات کارگران بوده‌اند تعداد 197 اخطاریه صادر و ارسال شده که در نهایت 34 شرکت متخلف به دستگاه قضایی معرفی شدند.

وی به مقایسه آمار حوادث ناشی از کار در 2 سال گذشته در منطقه ویژه پارس جنوبی اشاره کرد و ابراز داشت: در سال 1401 تعداد 168 پرونده درمورد حوادث ناشی از کار در واحد بازرسی کار مدیریت کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس تشکیل شد که این میزان در سال گذشته به 148 مورد کاهش یافت.

مدیر کار و خدمات اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس کاهش این پرونده‌ها را بیانگر اهتمام شرکت‌ها به افزایش نظارت واحدهای HSE و جدیت کارگران در رعایت موارد ایمنی دانست.

موسوی با قدردانی از تعامل و همکاری شرکت‌هایی که برای به‌کارگیری متقاضیان اشتغال بومی استان بوشهر اهتمام ویژه دارند، خواستار مساعدت همه دستگاه‌های مرتبط و شرکت‌های مستقر در منطقه در سال جاری برای تداوم روند به‌کارگیری نیروهای بومی شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • نشست علمای اهل تسنن شهرستان نقده
  • استان همدان نیازمند زیرساخت تربیتی برای جوانان
  • اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس
  • چطور از مردها تعریف کنیم؟
  • ۵۷ روستای آذربایجان شرقی از آب شرب پایدار بهره مند می‌شوند
  • وام ازدواج؛ شیرینی یک قانون برای حمایت از نهاد خانواده
  • هوش مصنوعی در همدلی با انسان پیشرفت کرده است
  • تست شخصیت شناسی: با انتخاب یک سگ ببینید که چه زخم عاطفی مانع شادی شما می‌شود
  • تجلیل از دست‌اندرکاران رویداد کشوری جامعه پرداز در همدان
  • راه‌اندازی محل ملاقات خانوادگی عمومی در شهر آلمانی