Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، سعید محمودی درتشریح برنامه ها و تصمیمات محیط زیست استان در این خصوص گفت: باتوجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر پایداری هوا در روزهای پیش رو، محیط زیست استان تهران با عنایت به اختیارات قانونی و ذاتی خود تصمیم گرفت تا اقداماتی را برای روزهای آینده پیش بینی کند.

وی افزود: براین اساس فعالیت معادن شن و ماسه و آسفالت و کلیه فعالیت های معدنی و بتونی و حتی ریخته گری ها از امشب برابر ابلاغی که از سوی محیط زیست انجام می شود تا اطلاع بعدی ممنوع خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودی ادامه داد: همچنین ورود کلیه کامیون به غیر از حاملین مواد سوختی به شهر تهران ممنوع خواهد بود و انتظار داریم این موضوع بطور دقیق از طریق پلیس راهور پیگیری و انجام شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به توقف فعالیت دو واحد سیمان در روزهای اخیر که اقدام به استفاده ازسوخت مازوت کرده بودند اظهار داشت: ممنوعیت استفاده از هرگونه سوخت، غیر از سوخت مجاز به واحدهای صنعتی ابلاغ می شود و اینگونه واحدها به هیچ وجه حق استفاده از سوخت مازوت را نخواهند داشت.

وی همچنین تصریح کرد: گشت های محیط زیست از امشب بطور شبانه روزی خواهد بود و با هرگونه تخلف واحدهای آلاینده برخورد قانونی خواهد شد.

محمودی افزود: توقف اتوبوس های روشن در ترمینال ها و جایگاه های اتوبوس رانی شهری و بین شهری ممنوع بوده و انتظار می رود شرکت اتوبوس رانی در اینخصوص نظارت و اقدام لازم را انجام دهد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران و دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران همچنان بر معضل پسماندسوزی های حاشیه شهرهای استان تاکید کرد و گفت: همکاران ما در گشت ها و پایش های خود به این موضوع توجه خاصی داشته و خواهند داشت و انتظار ما از شهرداری ها، بخشداری ها و ایستگاه های آتش نشانی در سطح استان این است که در این موضوع همکاری لازم را با محیط زیست داشته باشند.

وی در پایان با اشاره به اهمیت توجه بیش از پیش به سلامت شهروندان بیان کرد: درصورت شرایط اضطرار آلودگی هوا و حتی پیش بینی این موضوع، تصمیمات بعدی با هماهنگی کارگروه اتخاذ و ابلاغ خواهد شد.

براساس گزارش روابط عمومی محیط زیست استان تهران، براساس تصمیم امروز هیأت دولت، مقرر شد از ورود خودروهای آلاینده بخصوص خودروهای اسقاطی به محدوده کلانشهرها جلوگیری شود. همچنین عدم استفاده صنایع بزرگ حاشیه کلانشهرها از سوخت مازوت در زمان وارونگی هوا و عدم فعالیت صنایع آلاینده در زمان وارونگی هوا از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه امروز هیأت دولت بود.

هیأت دولت همچنین در این نشست بر ضرورت بررسی مجدد و تصمیم گیری درخصوص طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی و همچنین گازسوز کردن هرچه سریع تر خودروهای حمل و نقل عمومی با همکاری وزارتخانه های نفت و صمت تاکید داشت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محیط زیست آلاینده آلاینده ها کارخانه آسفالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۶۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور

برای اولین بار اجرای مدیریت پسماند صنعتی با هدف اقتصاد چرخشی و حفاظت از محیط زیست در دو صنعت بزرگ کشور با همکاری و مشاوره علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران محقق شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران علیرضا نورپور، استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران درباره این تحول گفت: با توجه به اینکه در برنامه هفتم توسعه بر موضوع اقتصادی چرخشی تاکید بسیار شده است و همچنین موضوع پسماند‌ها یک چالش بزرگ محیط زیستی است، این ایده از طرف دانشگاه تهران به پتروشیمی شازند و شرکت سیمان تهران داده شد تا با نظارت علمی دانشگاه تهران، شرکت سیمان تهران از پسماند صنعتی (خاک آهک) شرکت پتروشیمی شازند به عنوان مواد اولیه کارخانه سیمان تهران بزرگترین واحد تولید سیمان کشور استفاده کند.

نورپور با اشاره به عملیاتی شدن این اقدام در چارچوب یک تفاهم‌نامه، افزود: اجرای تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت پتروشیمی شازند و شرکت سیمان تهران علاوه بر کاهش مشکلات محیط زیستی در منطقه شازند اراک ناشی از پراکندگی پسماند در هوای منطقه، در حفظ محیط زیست تهران نیز موثر خواهد بود؛ چرا که شرکت سیمان تهران مواد اولیه (آهک) کمتری از کوه‌های منطقه شهر ری خواهد داشت. با عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه در عمل گامی در جهت حفاظت از منابع طبیعی منطقه تهران و کاهش انتشار غبار معادن نیز برداشته خواهد شد.

استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران، با بیان اینکه این تفاهم با نظارت علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران و پس از ماه‌ها آزمایش‌های متعدد تیم دانشگاهی و حمایت دفتر پسماند سازمان محیط زیست و همچنین مساعدت اداره کل محیط زیست استان تهران به نتیجه رسید و در این مرحله به صورت پایلوت اجرا می‌شود، افزود: با نتایج موفقی که از این تفاهم‌نامه حاصل می‌شود، می‌توان از پسماند صنایع پتروشیمی که هیچ آلایندگی شیمایی ندارند و فقط آهکی هستند به عنوان خوراک اولیه صنایع سیمان استفاده کرد که در این صورت ضمن حفظ منابع طبیعی مشکل دفع پسماند صنایع پتروشیمی نیز برطرف می‌شود.

نورپور در پایان با اشاره به اهمیت اقتصاد چرخشی و مدیریت پسماند، تاکید کرد: باید از مراکز دفن پسماند در کشور جلوگیری شود و پسماند‌ها وارد چرخه تولید شوند تا بتوان ضمن حفظ محیط زیست کشور ارزش‌افزوده خلق کرد.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • رشد۱۲ درصدی تولیدکالاهای مهم و استراتژیک صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید در گلستان
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» تشکیل می‌شود
  • احیای ۱۶ واحد صنعتی و معدنی در چهارمحال و بختیاری
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • ساختمان‌های تهران سبز می‌شوند
  • فراخوان انتخاب برترین‌های صنعتی و معدنی ۱۴۰۳ در چهارمحال و بختیاری