Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی جزئیات برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی ـ تحصیلی جایزه ملی ایثار را تشریح کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، احمد صالحی آرا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی - تحصیلی جایزه ملی ایثار گفت: ارتقاء سطح تحصیلی و آموزشی، افزایش انگیزه و ایجاد رقابت سازنده و اثربخش و شناسایی و تجلیل از چهره‌های موفق و برتر شاهد و ایثارگر از اهداف این جشنواره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، همسر شهید، آزاده، همسر و فرزند، جانبازان 25 درصد به بالا، همسر و فرزندان، دانشجویان شاهد و ایثارگر جبهه مقاومت (مدافعین حرم) را مشمولان چهارمین جشنواره آموزشی ـ تحصیلی جایزه ملی ایثار دانست.

صالحی‌آرا همچنین در خصوص نحوه انتخاب برترین‌ها، اظهار کرد: در مرحله نخست سوابق علمی، پژوهشی و فرهنگی واجدان شرایط توسط واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه براساس شاخص‌های تعیین شده در هر یک از دوره‌های آموزشی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی جمع آوری می‌شود.

سرپرست مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در مرحله دوم واحدهای مرکز استان‌ها، به تشکیل کمیته علمی و داوری متشکل از معاونان آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهش و فناوری و مدیر ستاد شاهد و ایثارگر در سطح استان اقدام می‌کنند و در این سطح نفرات اول تا سوم هر یک از دوره های آموزشی که بالاترین امتیاز را در بین واحدهای استان کسب کرده‌اند، انتخاب و به مرکز امور شاهد و ایثارگران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال می‌کنند.

وی ادامه داد: در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی کمیته عالی علمی و داوری متشکل از نمایندگان حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی، فرهنگی و دانشجویی، پژوهشی و فناوری، مرکز امور شاهد و ایثارگران و نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل و نسبت به انتخاب دانشجویان برتر علمی در هر یک از دوره‌های آموزشی با توجه به سهمیه‌ای که از طرف بنیاد شهید و امور ایثارگران به دانشگاه اعلام شده، اقدام و در نهایت تعداد 18 نفر از برگزیدگان به مرحله نهایی جشنواره در اسفندماه راه پیدا می‌کنند.

صالحی‌آرا با تأکید بر تجلیل از برترین‌ها خاطرنشان کرد: در مرحله استانی واحدهای مراکز استان‌ها مجاز هستند نسبت به تهیه لوح تقدیر و کارت هدیه برای نفرات برگزیده هر یک از دوره‌های آموزشی شامل دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه‌ای، کاردانی و کارشناسی اقدام و طی مراسمی از برگزیدگان تجلیل کنند.

سرپرست مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی افزود: سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران و با حضور منتخبان برتر و نمونه شاهد و ایثارگر وزارت خانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش و طلاب حوزه های علمیه، نسبت به برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی (جایزه ملی ایثار) مراسمی برای تجلیل از برترین‌ها در 6 اسفندماه سال جاری برگزار می کند.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: جایزه ملی ایثار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۵۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری انتخابات اسفندماه شیراز

در این نشست صمیمانه که با هدف تقدیر و تجلیل از حدود ۸۰ نفر دانشجوی فعال دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و استان فارس در همکاری با حوزه‌های برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و استان فارس به همراه فرماندار و معاون ایشان حضور داشتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این جلسه با اشاره به استفاده از ظرفیت دانشجویان در فرایند برگزاری انتخابات گفت: به‌کارگیری جوانان و دانشجویان برای همکاری در برگزاری انتخابات در این سطح وسیع و خاص، کاری بدیع و بسیار بزرگ بود.

محمدرضا قائدی افزود: در دوره‌های قبل نیز گرایش به سوی جوانان در قالب شعار مطرح می‌شد، اما به جهت ریسک خاصی که این به‌کارگیری داشت در جنبه عمل از این مشارکت اجتماعی و سیاسی نشانه چندان زیادی ابراز نشده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز، این همکاری مجدانه دانشجویان این دانشگاه در برپایی این دوره از انتخابات را موجب افتخاری برای دانشجویان و همچنین به طور ویژه برای والدین دانشجویان برشمرد و گفت: حضور جوانان در فعالیت اجتماعی همچون برگزاری انتخابات نمودی واضح از مشارکت اجتماعی فعال نسل جوان است.

او تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مسئولیت اجتماعی خویش، بر خود می‌بالد و افتخار می‌کند که دانشجویانش در راستای فعالیت‌های اجتماعی مفید و مثمر ثمر نظام مقدس جمهوری اسلامی در بزرگترین تمرین دموکراسی کشور یعنی برگزاری انتخابات سهم بسزایی داشتند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به حضور بالغ بر ۷۹ هزار دانشجو در مجموعه این دانشگاه اشاره و ضمن اعلام آمادگی برای همکاری و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی مشابه در سطح شهر و استان، گفت: تعداد کثیر دانشجویان این دانشگاه در سراسر استان خصوصا حضور بالغ بر ۲۵ هزار دانشجو در واحد شیراز و همچنین وجود تعداد بسیاری از استادان همکاران و دانش‌آموزان مجموعه مدارس سما دانشگاه اسلامی در استان فارس ظرفیت و پتانسیل بسیار بزرگی برای ایفای نقش اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه‌های مختلف ایجاد کرده است.

در ادامه این جلسه فرماندار شهرستان شیراز همکاری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به شیوه فعلی با فرمانداری در برگزاری انتخابات شهرستان شیراز و زرقان را برای اولین بار بعد از انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: در برپایی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری شیوه همکاری دانشجویان با فرمانداری، شیوه جدید و متفاوتی بود که این شیوه با سایر حوزه‌های انتخابیه شهر‌های دیگر کشور نیز متفاوت بود.

لطف‌الله شیبانی افزود: روال ثابت و سابق برگزاری انتخابات سال‌های گذشته بر استفاده کامل از کارمندان دولت خصوصاً عزیزان فرهنگی بود، اما در دوره فعلی با همکاری هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و با همت تک تک دانشجویان، شکل برگزاری انتخابات با اعتمادی که به دانشجویاناین دانشگاه صورت پذیرفت کاملاً متفاوت شد.

فرماندار شیراز تاکید کرد: این برای اولین بار بود که در چنین سطح وسیعی از خدمات و قابلیت‌های دانشجویان در مراحل مختلف برگزاری انتخابات اعم از مرحله آموزش، مرحله کنترل، تست و مرحله اجرا استفاده شد.

او با اظهار خوشحالی از اثبات امانتداری نسل جوان در این انتخابات بیان کرد: در برگزاری این دوره از انتخابات و حضور و مشارکت فعال دانشجویان در اداره حوزه‌های انتخابیه آنچه که بیش از همه مشهود بود امانت‌داری و مسئولیت‌پذیری دانشجویان دخیل در امر برگزاری انتخابات بود.

شیبانی یکی از محاسن بزرگ همکاری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در اجرای مرحله اول انتخابات شهرستان شیراز را اشراف کامل دانشجویان به روند برگزاری انتخابات برشمرد و افزود: این امر سبب می‌شود که عمده شبهات و شایعات منتشره قبلی در خصوص برگزاری انتخابات به واسطه ارتباط نزدیک خود دانشجویان و دخیل بودنشان در جزء جزء مراحل اجرایی، از ذهنشان خارج شود.

فرماندار شهرستان شیراز همکاری دانشجویان در حوزه‌های انفورماتیک، آموزش کاربران و بازرسی در فرایند انتخابات را موجب ایجاد یک فضای آرامش بخش در روند برگزاری دانست.

او تأکید کرد: در جریان برپایی انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲ اولین حوزه انتخابیه‌ای که در استان فارس سلامت برگزاری انتخاباتش تایید شد حوزه شهرستان شیراز بود و همچنین اولین کلان شهری که تایید صحت انتخاباتش در دستور کار شورای نگهبان قرار گرفت نیز شهر شیراز بود.

شیبانی در پایان گفت: همه این نتایج مثبت، موثر و خوشایند نتیجه همکاری، همیت و یاری همه دانشجویان گرامی در فرایند حساس و پر دقت برگزاری و اجرای انتخابات بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • پیگیری تبدیل وضعیت نیرو‌های ایثارگر در شرکت آبفای استان یزد
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • اقدام مهم مراجع تصمیم‌ساز برای رفع مشکلات ایثارگران
  • نشست هم‌اندیشی‌ تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد
  • تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری انتخابات اسفندماه شیراز
  • همه‌چیز برای برگزاری موفق آزمون سراسری دانشگاه آزاد آباده مهیاست
  • بیش از ۱۵ هزار نفر در نوبت اول آزمون سراسری شرکت می‌کنند
  • برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر
  • کرامت‌بخشی بهترین روش در بازدهی امور فرهنگی است