Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@14:56:06 GMT

دلیل خشکی چشم را بدانیم

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۸۷۹۰۹

دلیل خشکی چشم را بدانیم

چشم افراد دارای مایع اشکی است که با انجام یک سری عملیات در چشم تولید می‌شود، وجود اشک در چشم بسیار مهم است، زیرا موجب تمیز و لغزنده شدن چشم و بهبود عملکرد آن می‌شود، از طرفی باید توجه داشت که خشکی چشم می‌تواند موجب بروز میگرن شود و این نوع عارضه می‌تواند مادرزادی یا حتی در بزرگسالی رخ دهد.

یادگاری گفت: پرده چشم از چند لایه مجزا تشکیل شده است؛ لایه موکوس، چربی و کششی که می‌توانند از ریزش اشک به بیرون چشم جلوگیری کنند، این لایه‌ها موجب می‌شوند تا چشم همیشه اشک داشته باشد و خشک نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
علاوه بر این عملکرد‌ها، موجب خوب حرکت کردن پلک خواهند شد، اگر ترشحات یکی از این لایه‌ها کم شود، فرد دچار خشکی چشم و میگرن می‌شود.

علائم و نشانه‌های خشکی چشم چیست؟

متخصص چشم درباره علائم و نشانه‌های خشکی چشم گفت: مهم‌ترین علائم و نشانه‌های خشکی چشم سوزش و خارش شدید است که تبدیل به قرمزی و زخم خواهد شد.

وی درباره علل عارضه خشکی چشم بیان کرد: یکی از مهم‌ترین عللی که می‌توانند مانع خشکی چشم شوند، غدد اشک ریز هستند که با ترشح خود مانع بروز این عارضه می‌شوند. اگر این غدد آسیب ببینند می‌توانند موجب خشک شدن چشم در فرد شوند، حتی ممکن است موجب تاری دید و نابینایی فرد مبتلا شوند.

درمان خشکی چشم را بشناسید

درباره درمان خشکی چشم گفت: اگر فرد به این نوع عارضه به شکل حاد مبتلا شد، حتما به پزشک مراجعه کند، زیرا اگر فرد دیر اقدام کند بیمار بینایی خود را کاملا از دست می‌دهد. اگر خشکی چشم حاد نباشد، فرد مبتلا می‌تواند به راحتی با قطره شست و شو دهد و درمان شود. یکی دیگر از راه‌های درمان، جراحی غده اشکی است.    

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خشکی چشم دلایل خشکی چشم درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۷۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحت چه شرایطی می‌توان معامله را فسخ کرد؟

در دنیای پر پیچ و خم معاملات، گاه اتفاقاتی رخ می‌دهد که ضرورت فسخ معامله را به وجود می‌آورد؛ قانون مدنی با درک این نیاز، مفهومی به نام حق فسخ را پیش‌بینی کرده است؛ این حق، ابزاری در اختیار ذی‌نفع قرار می‌دهد تا در صورت احراز شرایطی خاص، بتواند از معامله‌ای که به آن رضایت داده، نجات پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع فسخ معامله است؛ فسخ به معنای بر هم زدن معامله از جانب یکی از طرفین معامله و یا شخص ثالث است؛ با توجه به اینکه اصل بر لزوم قراردادها است و بر هم زدن معامله جنبه استثنایی دارد، موارد حق فسخ توسط قانون‌گذار پیش‌بینی شده و تنها در صورت تحقق این موارد ذی‌نفع می‌تواند معامله را بر هم زند.

مطابق با قانون مدنی انواع مختلفی از حق فسخ (خیار فسخ) پیش‌بینی شده و یکی از طرفین معامله می‌تواند اقدام به فسخ معامله کند؛ هر یک از این حق فسخ شرایط و مدت زمانی دارد، بعضی از این حق فسخ‌ها فوری است و بعضی محدودیت زمانی دارند و بعضی نیز مهلت مشخص ندارد.

مهم‌ترین حق فسخ در قراردادهای ملکی خیار شرط است، یعنی طرفین با توافق یکدیگر حصول شرایطی را مبنای حق فسخ برای یکی از طرفین قرار می‌دهند؛ به عنوان نمونه اگر فروشنده در محضر حاضر نشود خریدار با کسر فلان مبلغ می‌تواند معامله را برهم بزند یا اینکه برای طرفین معامله تا ۴۸ ساعت حق بر هم زدن معامله پیش‌بینی شود و تمام این موارد مصادیقی از خیار شرط است.

تعدادی از حق فسخ (خیارات فسخ) در قانون مدنی به شرح زیر است:

۱- فسخ معاملات ملکی به موجب خیار تخلف از شرط: شرط شده مال وصف خاصی داشته باشد و یا فروشنده تعهد داده فعل خاصی را انجام دهد در صورتی که تخلف از این شرط صورت پذیرد، طرف دیگر حق فسخ معامله را خواهد داشت.

۲- فسخ معاملات ملکی به موجب شرط خیار: در این حالت خود طرفین شرایطی را در قرارداد مشخص می‌کنند و تخلف از آن شرایط به هر یک از ایشان امکان فسخ معامله را می‌دهد، در این حالت مهلت فسخ به میزانی است که طرفین مقرر کنند.

۳- فسخ معاملات ملکی به موجب خیار عیب: در صورتی که مال مورد نظر معیوب باشد از تاریخ اطلاع از عیب اعمال این خیار فوری است.

۴- فسخ معاملات ملکی به موجب غبن: اگر در معامله به شخص ضرر قابل توجهی برسد، حق فسخ خواهد داشت و این خیار نیز فوری است.

۵- فسخ معاملات ملکی به موجب تدلیس: در صورتی که یکی از طرفین با رفتار فریب‌کارانه مال را واجد وصفی معرفی کرده که در واقع چنین وصفی نداشته باشد، طرف دیگر حق فسخ به استناد تدلیس را دارد و این خیار نیز فوری است.

۶- فسخ معاملات ملکی به موجب خیار تأخیر ثمن: در صورتی سه روز از تاریخ عقد بگذرد و در این مدت نه فروشنده تمام آنچه را که باید به خریدار داده باشد و نه خریدار تمام مبلغ را به فروشنده داده باشد، در این حالت بعد از گذشت سه روز حق فسخ معامله را خواهند داشت.

کد خبر 746861

دیگر خبرها

  • سیل موجب انسداد ١٠ راه روستایی در شهرستان بم شد
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • ترفندی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز
  • همه تاریخ خوان باشیم و تاریخ را بدانیم
  • دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود
  • عکس| واکنش جنجالی سیاوش یزدانی به باخت الهلال که باعث خشم هواداران شد
  • وزش باد شدید در ایلام، موجب شکستن درختان شد (فیلم)
  • تغییر نسل موجب تحول می‌شود
  • نبرد خونین مار ۱۵ متری و خرس گریزلی/ کدام شکارچی پیروز می‌شود؟
  • تحت چه شرایطی می‌توان معامله را فسخ کرد؟