Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام علی ستوده در گفتگو با خبرنگار مهر به رویکرد جدید سازمان اوقاف در اجرای طرح‌های سرمایه گذاری و ارزش افزوده در حوزه موقوفات اشاره و اظهار کرد: با توجه به این رویکرد اقتصادی چهار طرح کشاورزی عملیاتی و مطالعه شده در حوزه اراضی موقوفه این شهرستان در بخش بروات اجرا می‌شود.

وی افزود: سه موقوفه میرزا صدرا، عبدل قادری و میرزا عبدالعلی منشی بخش قطب آباد شهر بروات با حق آبه ۱۰۰ ساعت آب خروجی از سد نساء و قنوات منطقه قطب آباد همراه با ۴۰۰ هکتار زمین کشاورزی مستعد جهت اجرای طرح‌های اقتصادی با اولویت تولید و اشتغال می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستوده گفت: طی مطالعات صورت گرفته چند طرح توجیهی شامل ایجاد گلخانه‌های هیدرو پونیک، کشت نخیلات و مرکبات اصلاح شده و مجتمع بزرگ دامداری در این اراضی مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه اوقاف با فراهم کردن آب و زمین کشاورزی آمادگی این را دارد در قالب پروژه‌های مشترک سرمایه گذاری با بخش خصوص همکاری کند، ادامه داد: علاوه بر این نیز هماهنگی لازم به منظور استفاده از تسهیلات دولتی با همکاری سازمان جهاد کشاورزی انجام شده و اوقاف از هر گونه طرح دارای توجیه اقتصادی در این اراضی حمایت می‌کند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بم تصریح کرد: فاز اول اجرایی اولین طرح اوایل سال آینده توسط سازمان اوقاف در سطح ۱۰۰ هکتار از این اراضی آغاز می‌شود.

کد خبر 4804254

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل اوقاف کرمان وقف بوشهر ایلام تعطیلی مدارس گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه قزوین انتخابات مجلس شورای اسلامی شب یلدا آلودگی هوا بیرجند یاسوج بارش برف بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، سخن از دستاوردهای انقلاب که به میان می آید، نگاه ها در حوزه اقتصاد به شاخص های معمول دوخته می شود.

اشتغال، رشد اقتصادی، ارزش پول ملی، نابرابری های اقتصادی و ...  شاخص هایی هستند که بهبود آن ها در سال های اخیر، به رغم منابع فراوان اقتصادی کشور، زیر منگنه تحریم قرار گرفته اند. اما این، تمام واقعیت های موجود نیست و هنوز امیدواری های زیادی برای رشد اقتصادی ایران زنده است. این را نه از سر شعارزدگی، بلکه با نگاهی ژرف تر به تمام لایه های رشد اقتصادی موجود می توان بیان کرد. اقتصاد دانش بنیان؛ جایی که چشمه های پرشماری از ظرفیت های بالقوه همچنان با قوت در حال جوشیدن هستند.

اما ارتباط این پیشرفتها با سازمان اوقاف و امور خیریه در این است که سازمان اوقاف در زمینه تخصیص وام و مکان به شرکتهای دانش بنیان، بسیار خوب عمل کرده؛ البته که این کار به نفع این سازمان نیز هست؛ چراکه اگر این کار را انجام ندهد، زمینی که در اختیار دارد، از بین می‌رود و برای اینکه این داشته‌ها احیا شود، باید به تحقیقات مرز دانش و شرکت‌های دانش‌بنیان گره بخورد که این سازمان اهمیت این جریان را درک کرده و در زمینه استانی و ملی خوب عمل کرده است.

در گام بعدی سازمان اوقاف و امور خیریه در نظر دارد نمایشگاهی برای معرفی و ارائه تولیدات و آثار این مجموعه های دانش بنیان برگزار کند. 

در همین راستا چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با حضور 39 شرکت دانش بنیان از 5 تا 9 اردیبهشت در هتل ارم برگزار می شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • تحویل اسناد مالکیت حدنگاری ۵ تالاب و بزرگترین موقوفه کشور
  • افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف برگزار می شود
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • نمایشگاه دستاورد‌های وقف برپا می‌شود
  • بازسازی جاده‌های دسترسی به مزارع وقنات،جنوب سیستان وبلوچستان
  • خسارت ۲۱۰۰ میلیاردی سیلاب بلوچستان به بخش کشاورزی
  • رفع تداخلات ارضی از ۶۸ درصد زمین‌های کشاورزی
  • ۸۰ درصد از اراضی موقوفه تثبیت و مستند سازی شده است
  • بیش از ۲۵۰۰ هکتار از اراضی کردستان تحت کشت گیاهان دارویی است