Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله «قربانعلی دری‌نجف‌آبادی» روز یک‌شنبه در شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان مرکزی افزود: ناهنجاری‌های اجتماعی را می ‌توان با ایجاد یک محیط فرهنگی مناسب در مساجد و هدایت افراد به این فضای مهم ارزشی برطرف کرد و از بروز چالش، مشکلات روحی، روانی و انحرافات اخلاقی در جامعه جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تنها راه مقابله با دشمنان و رمز پیروزی در جبهه فرهنگی تمسک به اهل بیت(ع)، قرآن، ولایت مداری، خودباوری و توجه به نشاط معنوی است که نقش کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در این مهم سنگین‌تر از دیگر دستگاه‌ها است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی اظهار داشت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با همکاری دیگر دستگاه‌های متولی از قبیل اداره کل اوقاف و امور خیریه، تبلیغات اسلامی و ائمه جماعات باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی و تدبیر نمایند، تا روز به روز بر جاذبه‌های مساجد به عنوان پایگاه عظیم انقلاب اسلامی افزوده شده و جوانان بیشتری جذب محیط‌ها و فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی و معنوی شوند.

آیت الله دری نجف آبادی اضافه کرد: مساجد کانون و خاستگاه اصلی انقلاب اسلامی محسوب می‌شوند و دستگاه‌های مسوول باید نسبت به گسترش حال و هوای انقلابی همراه با تدوین و اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری در این مکان‌های مقدس توجه ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: تدوین برنامه‌های کاربردی با محورین قرآن، اهل بیت(ع) و انقلاب اسلامی در قالب فرهنگ  و هنر برای سنین پایه از دیگر رسالت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد است که باید در استان اجرایی شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی نسبت به گسترش فعالیت‌های مجازی دینی در مساجد نیز تاکید کرد و گفت: با توجه به توسعه روزافزون فناوری اطلاعات، باید از ظرفیت فضای مجازی به خوبی در مساجد و مراکز فرهنگی و دینی استفاده کرد.

حدود ۶۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در نقاط مختلف شهری و روستایی استان مرکزی فعالیت‌ می‌کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 انقلاب اسلامی اهل بیت فناوری اطلاعات قرآن کانون های فرهنگی و هنری مساجد قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۹۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ و هنر استان قم از نظر زیرساخت دچار ضعف است

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی حسینی رییس حوزه هنری قم در دیدار علیرضا ارجمندی مدیرکل میراث‌‎فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم به تشریح فعالیت‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: از جمله مأموریت‌های حوزه هنری، جذب و پرورش هنرمندان انقلابی است و خوشبختانه حوزه هنری قم در طول سالیان فعالیت خود، خاستگاه اساتید و هنرمندان مطرح شهر بوده است.

وی با تأکید بر این نکته که متأسفانه فرهنگ و هنر استان قم از نظر زیرساخت دچار ضعف است گفت: کمبود امکانات و نزدیکی به پایتخت باعث شده تا هنرمندان خوب شهر به تهران مهاجرت کنند و ثمره هنر قم در جای دیگری چیده شود.

حسینی با اشاره به تهیه و تنظیم سند زیست بوم استان در حوزه هنری قم گفت: این سند فرهنگی علاوه بر فرهنگ و هنر به حوزه‌های مختلفی از جمله میراث و گردشگری می‌پردازد و می‌تواند زمینه مناسبی برای همکاری دو دستگاه باشد.

رییس حوزه هنری قم درباره حضور و بهره‌برداری هنرمندان در فضاهای تاریخی گفت: اغلب به تزئینات ابنیه تاریخی به چشم زینت نگاه کردیم در صورتی که این آثار باید منبع الهام قرار گیرد. حضور هنرمند در فضای روح‌بخش ابنیه تاریخی می‌تواند زمینه‌ساز این اتفاق باشد.

وی همچنین در ادامه سخنانش به شکل‌گیری مرکز رشد حوزه هنری با هدف توانمندسازی هنرمندان شهر قم در عرصه‌های مختلفی از جمله اقتصادی اشاره کرد.

فعالیت‌های فرهنگی در شهر قم ضریب پیدا می‌کند

همچنین علیرضا ارجمندی با اشاره به ظرفیت‌های میراث فرهنگی در شهر قم گفت: در بعد فرهنگی میراث انتظار ما بیشتر از این است که در حال حاضر وجود دارد و در این عرصه باید فعالیت بیشتری اتفاق بیفتد که این امر می‌تواند در همکاری با حوزه هنری قم تحقق یابد. با تبیین داشته‌های ارزشمند میراثی و فرهنگی شهر می‌توانیم بسیاری از مشکلات شهر را از پیش رو برداریم و در این عرصه هنرمندان و نگاه هنرمندانه آنها می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به بناهای تاریخی منحصربفرد استان از جمله دیرگچین، مجموعه ابنیه سلجوقی و ایلخانی و مسجد جامع شهر قم گفت: گردشگران ایرانی و غیر ایرانی آثار تاریخی ما را می‌پسندند و فضاهای مدرن شهری برایشان جذابیت ندارد لذا ما باید در تبلیغ و شناساندن این فضاها بکوشیم. معرفی این فضاها برای ما هم برد فرهنگی دارد و هم برد اقتصادی. با فعال شدن ابنیه تاریخی روح هنر اسلامی و اشتغال‌زایی تقویت خواهد شد.

مدیرکل میراث‌‎فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همچنین خاطر نشان کرد: هنرمندان عرصه میراث فرهنگی انسجام ندارند و امید است که با همکار دو دستگاه و برگزاری نشست‌های مشارکتی این انسجام حاصل شود و اتفاقات خوبی رقم بخورد چرا که نگاه دنیا به شهر قم است و هر فعالیتی در عرصه فرهنگی در این شهر برد و ضریب خواهد یافت.

وی همچنین به فقر سوغات و عدم تنوع در این عرصه اشاره کرد و گفت: مرکز رشد حوزه هنری قم می‌تواند مرکزی برای بازدید گردشگران و عرضه محصولات هنری بر اساس بوم شهر قم باشد.

کد خبر 6078538

دیگر خبرها

  • جشن عملیات وعده صادق در کانون‌های مساجد آذربایجان غربی
  • تربیت نوجوانان با فرهنگ مهمترین هدف کانون های مساجد است
  • تاثیر استفاده از هنر در غنی سازی فرهنگ اسلامی
  • فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد
  • کانون‌های فرهنگی‌ مساجد در غنی‌سازی فرهنگ‌ اسلامی اثرگذار هستند
  • تجلیل سازمان بسیج هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد از هنرمندان
  • ارسال ۶۶ هزار و ۷۸۰ جلد کتاب به مراکز کانون پرورش فکری
  • فعالیت بیش از هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد در مازندران
  • فرهنگ و هنر استان قم از نظر زیرساخت دچار ضعف است
  • ۱۵۰۲ عضو جدید به کانون های مساجد خراسان شمالی اضافه شدند