Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بی‌بی‌سی فرح روسلان، دکتر جزء که مسلمان است، هنگام کارآموزی در بیمارستان رویال دربی در شهر دربی در منطقه دربی‌شایر در انگلستان این ایده را در ذهن داشت.

او گفت این فکر پس از آن به سرش رسید که موضوع درباره انتقال عفونت از روسریش که در تمام طول روز به سر داشت، به بیماران در اتاق عمل مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسلان امیدوار بود که ایده‌اش در تمام بیمارستان‌های تحت نظر سرویس ملی بهداشت انگلستان (ان‌اچ‌اس) به کار گرفته شود، اما ان‌اچ‌اس می‌گوید تصمیم در این مورد به سازمان‌های محلی واگذار می‌کند.

خانم روسلان که در لینکلن‌شایر کار می‌کند گفت هنگامی که به‌عنوان یک دانشجوی پزشکی در بیمارستان‌های دانشگاهی دربی و بنیاد ان‌اچ‌اس برتون کار می‌کرد، به این فکر افتاد.

روسلان در مصاحبه‌ای با رادیو بی‌بی‌سی گفت:«من در تمام از روز از یک روسری استفاده می‌کردم که واضح بود پاک نمی‌ماند.»

او گفت که نه می‌خواست روسریش را بردارد و از طرف دیگر به خاطر خطر عفونت نمی‌توانست به اتاق عمل برود.

بنابراین برای طراحی روسری مطلوب و آزمایش پارچه‌ها به تحقیق در کشور زادگاهش مالزی پرداخت.

روسلان گفت: «الان بسیار خوشحالم و منتظرم ببینم آیا بیمارستان‌های دیگر انگلیس هم این روسری‌های یکبار مصرف ضد عفونی شده را به کار می‌گیرند یا نه.

خانم جیل تیرنی، متخصص جراحی که آموزش روسلان را به عهده دارد، گفت این موضوع در اتاق‌های جراحی در سراسر کشور مطرح بوده است، اما هیچ‌گاه راه‌حلی برایش پیدا نشده است.

به گفته او بیمارستان رویال دربی نخستین جایی در بریتانیا است که این روسری‌های یک‌بارمصرف استریل ‌شده را در اتاق‌های عملش به کار می‌برد.

کد خبر 472342 برچسب‌ها انگلیس زنان - حجاب بیماری - بیمارستان زنان پزشکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انگلیس زنان حجاب بیماری بیمارستان زنان پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۳۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمدعلی خونساریان اظهار کرد: در بحث آموزش زبان انگلیسی آنچه مهم بوده این است که کودکان ظرفیت یادگیری چندین زبان را دارند اما باید به صورت مداوم و مستمر اتفاق بیفتد، یعنی اگر یادگیری زبان از طریق کلاس انجام شود، تاثیر آنچنانی را به همراه ندارد و ممکن است کودک تنها تعدادی کلمه، حرف و اعداد انگلیسی را فرا بگیرد.

وی افزود: توصیه می‌شود خانواده‌هایی که دارای فرزند کمتر از هفت سال هستند، برای یادگیری و حصول نتیجه مطلوب به صورت مستمر تکرار و تمرین صورت گیرد، به طور مثال در خانواده‌هایی که پدر و مادر زبان و گویش متفاوتی دارند کودکان هر دو زبان را فرا می‌گیرند که این امر به دلیل استفاده مداوم از کلمات است.

این مدرس زبان انگلیسی گفت: در حقیقت آموزش رسمی زبان از سن کمتر از ۶ سال توصیه نمی‌شود و بهتر است که فرزند در ابتدا زبان مادری را فرا بگیرد، زیرا آموزش پیش از آن کمی دشوار است و به نوعی آسیب به شمار می‌رود، یعنی فرزند باید به شناخت کامل از یادگیری رسیده باشد و حتی ممکن است یادگیری در سن کمتر از ۶ سال موجب دلزدگی کودک شود، البته این امر در بحث آموزش رسمی حروف و نوشتار است و در آموزش گفتاری و شنیداری مشکل آنچنانی ایجاد نمی‌کند.

خونساریان با اشاره به اینکه در هر سنی یادگرفتن یک زبان در کنار سایر زبان‌ها توصیه می‌شود، بیان کرد: در سنین بالای ۷ سال یادگیری زبان مشکلی ایجاد نمی‌کند بلکه توصیه می‌شود چرا که یادگیری زبان از نظر عصب شناسی کل مغز را درگیر می‌کند، از طرفی یادگیری زبان منتج به افزایش درک دانش‌آموز در دروس دیگر می‌شود، البته این مساله برای هر زبان به جز زبان مادری صادق است و همچون ورزش کاملی برای مغز به شمار می‌رود.

وی در خصوص مهمترین مشکل یادگیری زبان انگلیسی در مدارس، تصریح کرد: باتوجه به روش‌های آموزش و سیستم آموزشی، دانش‌آموز بعد از اتمام دوران مدرسه نمی‌تواند به خوبی آنچه را فرا گرفته پیاده‌سازی و به صورت روان صحبت کند که این امر به دلیل کم بودن ساعت‌های یادگیری زبان در مدارس و مطلوب نبودن روش تدریس است، البته در زبان عربی هم این مساله دیده می‌شود که می‌توان گفت مشکل از سیستم آموزشی و روش و کتب آموزشی است، البته سیستم آموزشی اندکی تغییر و ایرادات اندکی رفع شده اما به طور کامل تحولی اتفاق نیفتاده است.

این مترجم زبان انگلیسی در پایان در خصوص یادگیری مجازی زبان، خاطرنشان کرد: اگر روش کاملاً درست انجام شود یادگیری مجازی مشکلی ندارد، اما به نظر می‌رسد این موضوع در کشور به خوبی نهادینه نشده است، یعنی اگر تصور کنیم که تنها از طریق گوشی و تنها با یک صوت یادگیری انجام شود قطعاً تاثیر آن از کلاس حضوری بسیار کمتر است، باید مدرس در بحث تدریس مجازی کار کرده باشد یعنی آموزش در قالب مطالب کمک آموزشی و فیلم باشد، بنابراین مدرسی که به صورت مجازی تدریس می‌کند باید کاملاً با روش‌ها آشنا باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • روسری بر سر بزبز قندی خبرساز شد/ عکس
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری
  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • کشته طرح عفاف و حجاب ضدانقلاب شفا گرفت+ فیلم
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • جنجال رابطه جنسی عجیب مرد انگلیسی در بیمارستان!
  • رابطه جنسی مرد انگلیسی با اجساد