Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@15:43:11 GMT

همه چیز درباره درمان سوختگی

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۰۳۴۹۳

همه چیز درباره درمان سوختگی

برای این که بدانید بهترین پماد سوختگی، چه پمادی است، باید تعریف دقیقی از کاربرد پماد داشته باشید. معیار‌ها برای بهترین بودن شامل کاهش درد، سوزش، تیرگی و جای اثر، عفونت و....

بهترین پماد‌های سوختگی

پماد‌های بسیار متنوعی در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد که همگی آن‌ها در کاهش درد و محو آثار سوختگی عملکرد بسیار خوبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
از جمله:

پماد کالاندولا

این پماد به عنوان یکی از پرکاربرد‌ترین پماد‌های سوختگی به حساب می‌آید. با این که این پماد بیشتر برای سوختگی پای نوزاد بر اثر استفاده از پوشک به کار می‌رود، اما باز هم در دیگر سوختگی‌ها اثر زیادی دارد. این پماد التهاب‌های خفیف را به سرعت بهبود می‌بخشد. همچنین خارش‌های شدید یا سوزش را به سرعت رفع می‌کند.

پماد تتراسایکلیناین

پماد دارای خاصیت ضد باکتریایی است و از عفونت‌های باکتریایی به شدت جلوگیری می‌کند. این پماد می‌تواند زخم‌های پوستی را که بر اثر سوختگی ایجاد شده اند، نیز رفع کند. از این پماد نمی‌توان برای عفونت‌های عمیق یا رد سوختگی استفاده کرد و انتظار بهبود داشت.

تهیه پماد سوختگی با مواد طبیعی در منزل

بعضی مواد طبیعی به بهبود سوختگی‌های درجه یک و ۲ کمک می‌کند. در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

آلوئه ورا

مطابق بررسی‌هایی که در سال ۲۰۰۷ روی این گیاه انجام شد، مشخص گردید که این گیاه می‌تواند سرعت بهبود و ترمیم پوست را به شدت افزایش دهد. شما می‌توانید به طور مستقیم از ژل آلوئه ورا استفاده و تمام قرمزی ها، تاول‌ها و زخم‌های ناشی از سوختگی را درمان کنید.

عسل

مطالعات زیاد در این زمینه ثابت کرده است که عسل می‌تواند برای درمان سوختگی‌ها بسیار موثر باشد. عسل می‌تواند به درمان سوختگی‌های درجه یک، ۲ و دیگر بریدگی‌هایی که نیاز به ترمیم دارد، بسیار کمک کند. به گزارش بیتوته البته باید توجه داشته باشید که تاکنون در زمینه درمان‌های طبیعی تحقیقات زیادی انجام نشده است و این روش‌ها هنوز روش‌های قطعی درمان سوختگی نیستند.


منبع:روزنامه خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سوختگی درمان سوختگی پماد عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۳۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان لوزه بزرگ را جدی بگیرید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر علیرضا موحدی درباره جراحی‌های لوزه، دلایل، عوارض و راه‌های پیشگیری از آن مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به نقش لوزه در بدن اظهار کرد: لوزه‌ها بخش لنفاوی دفاعی بدن است که دفاع موضعی بخشی از بدن را برعهده دارند.

 این استاد دانشگاه با بیان اینکه تمام بخش سیستم دفاعی بدن را لوزه‌ها انجام نمی‌دهند و صرفا دفاع منطقه‌ای و موضعی کار لوزه است، توضیح داد: در مواردی پیش می‌آید که لوزه‌ها متورم می‌شوند، شایع‌ترین علت این مسئله عفونت‌های مکرر و محیط مناسب لوزه‌ها برای رشد میکروب باکتری است.

وی با بیان اینکه عوامل آلرژیک، استفاده از برخی غذاها، دارو‌ها و شرایط ایمنی بدن، می‌تواند منجر به بزرگ شدن لوزه‌ها شود اضافه کرد: البته در تمامی افراد بزرگ شدن لوزه‌ها مشکل‌آفرین نمی‌شود، ممکن است لوزه‌های فردی از حد معمول بزرگتر شده باشد، ولی هیچ مشکلی هم ایجاد نکند.

چه کسانی کاندید جراحی برداشتن لوزه هستند

دکتر موحدی ادامه داد: چنانچه تورم لوزه‌ها اختلالاتی در خواب ایجاد کند به این معنی که فرد نتواند به راحتی نفس بکشد، خرخر شبانه داشته باشد یا اینکه گلودرد مکرر داشته باشد یا در سال بیشتر از سه بار دچار عفونت چرکی و میکروبی ناحیه گلو شود که هر سه بار هم نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک باشد یا دچار گوش درد‌های مکرر شود، نیاز به بررسی توسط متخصص دارد.

متخصص گوش، حلق و بینی با بیان اینکه معمولا لوزه‌های متورم با لوزه سوم همراه است ادامه داد: محل لوزه‌های بزرگ در حفره دهانی و حلق است، ولی لوزه سوم کف جمجمه و پشت بینی قرار دارد، بنابراین این موضوع می‌تواند مشکلات تنفسی در ناحیه گوش برای بیمار ایجاد کند. 

وی یادآور شد: ایجاد مشکلات جدی در ناحیه گوش، حلق و گلو، عفونت‌های مکرر گوش و اختلال خواب از جمله مواردی است که باید توسط پزشک متخصص بررسی شود.

ردپای لوزه‌های بزرگ در روند رشد

دکتر موحدی اختلال در روند رشد را یکی دیگر از عوارض بزرگ شدن لوزه‌ها دانست و توضیح داد: فردی که نتواند از بینی نفس بکشد معمولا دچار کم اشتهایی هم می‌شود، یعنی تنفس از راه دهان، تنفس خشکی است که منجر به کاهش اشتها می‌شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه بزرگ شدن لوزه، همیشه نیاز به مداخلات جراحی ندارد خاطرنشان کرد: در برخی موارد با دارو درمانی، عفونت، نحوه نفس کشیدن، روند خواب کنترل و یا درمان می‌شود و نیاز به جراحی نیست، به شرط اینکه تنفس فرد، از راه بینی باشد و بیمار در طول شب راحت بخوابد، در این شرایط نیازی به جراحی نیست.

وی تاکید کرد: عفونت‌های مکرر، بدخوابی، خرخر شبانه و نهایتا اختلال رشد از مهمترین دلایلی است که فرد را کاندید جراحی برداشتن لوزه می‌کند.

سن مناسب برداشتن لوزه‌ها تا پنج سالگی است

دکتر موحدی درباره سن مناسب جراحی لوزه نیز توضیح داد: اگر فردی با دهان باز می‌خوابد، خرخر شبانه دارد و یا بیشتر از معمول دچار عفونت گلو می‌شود، چنانچه جراحی برداشتن لوزه‌ها دراو قبل از شکل‌گیری فک بالا و در سنین پایین یعنی حدود پنج سال باشد به مراتب بهتر است، چرا که با اختلالات دندانی و فکی مواجه نخواهد شد، ولی بعد از ۱۰ سالگی، ضایعات و عوارض دهانی و فکی و همچنین اختلال رشد متوجه فرد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با برداشتن لوزه‌ها با عارضه‌هایی همراه است یا خیر؟ توضیح داد: تا زمانی که فرد با مشکلاتی که به آن اشاره شد مواجه نشده باشد، جراحی برداشتن لوزه برای او انجام نمی‌شود، بنابراین برداشتن لوزه صرفا با هدف درمان و همچنین پیشگیری از ایجاد مشکلات بعدی انجام می‌شود.

متخصص گوش، حلق و بینی دانشگاه تاکید کرد: لوزه سوم تا سن ۱۰ سالگی آرام آرام تحلیل می‌رود و به عبارتی کوچکتر می‌شود، اما در صورت نادیده گرفتن آن تا سنین بالاتر از ۱۰ سال خصوصا در مواردی که تفس را دچار مشکل کرده، قطعا اختلالات رشدی و فک به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه اختلال در رشد فک نیز نیاز به درمان‌های اختصاصی دارد ادامه داد: لوزه سوم در سن ۱۰ سالگی ممکن است به صورت کامل از بین برود، ولی عارضه‌هایی از جمله اختلال رشد، فک، بدشکلی صورت برای فرد باقی می‌ماند بنابراین نیازی نیست تا ده سالگی صبر کنیم که لوزه از بین برود چرا که این اقدام عارضه‌های بیشتر و همیشگی را به دنبال خواهد داشت.

دکتر موحدی با بیان اینکه جراحی برداشتن لوزه‌ها با تشخیص پزشک و برای افرادی که دچارعارضه هستند ضرورت دارد، یادآوری کرد: اگر این جراحی به موقع انجام شود عارضه‌ای برای بیمار ندارد، اما چنانچه دیرتر از موعد (بالاتر از ۱۰ سال) انجام شود عملا فایده‌ای برای فرد نخواهد داشت ضمن اینکه سایر مشکلات رشدی، دهانی و فکی برای همیشه برای فرد باقی می‌ماند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • ارائه ۵۰۰ هزار خدمت آزمایشگاهی
  • اعلام برنامه‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
  • درمان سنتی عفونت لثه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • تولید دارو از بره موم زنبور عسل توسط محقق همدانی
  • آتش‌سوزی در مجیدیه جان مردی را گرفت
  • سازمان انتقال خون هیچ جایگزینی ندارد
  • درمان لوزه بزرگ را جدی بگیرید
  • همه چیز در مورد کرم زینک اکساید
  • عین اللهی از بیمارستان‌های در دست احداث بازدید کرد