Web Analytics Made Easy - Statcounter

پانزدهمین المپیاد آسیا - اقیانوسیه نجوم که بعد از ظهر امروز در هتل فردوسی برگزار شد، برگزیدگان خود را شناخت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

مراسم اختتامیه پانزدهمین دوره المپیاد نجوم آسیا-اقیانوسیه که به میزبانی تهران برگزار شده بود بعد از ظهر امروز در تالار الماس هتل بزرگ فردوسی تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهداء ۲ مدال طلا، ۴ نقره و ۶ برنز در پانزدهمین المپیاد نجوم

در این مراسم برگزیدگان المپیاد معرفی شدند.

یونس عبودی، امیرعلی پوردهقان و سینا خداویسی دانش‌آموزان ایرانی برگزیده در بخش عملی این المیپاد بودند.

شیوا اکبری و فاطمه معالی از برگزیدگان ایرانی هستند که مدال برنز را از آنِ خود کردند. شکوفه دهقانی مدال نقره و سینا مهدی زاده فر مدال طلای پانزدهمین المپیاد آسیا اقیانوسیه نجوم را به دست آوردند.

یونس عبودی دیپلم علمی این المپیاد و سینا مهدی زاده‌فر بالاترین نمره این رقابت علمی را کسب کردند.

معاون اجرایی پانزدهمین دوره المپیاد نجوم آسیا - اقیانوسیه (APAO) در حاشیه مراسم پایانی پانزدهمین دوره المپیاد نجوم آسیا - اقیانوسیه گفت: ۲۰ دانش آموز از کشور‌های ایران، روسیه و چین در این دوره از رقابت‌ها حاضر شدند.
 دکتر احسان مهرجو افزود: تعداد دیگری از کشور‌ها نیز اعلام آمادگی کرده بودند که به سبب شرایط کشورمان از حضور و شرکت در مسابقات نجوم امسال انصراف دادند.
او گفت: المپیاد‌های نجوم آسیا و اقیانوسیه که ایران نخستین بار میزبان پانزدهمین دوره آن شده است رقابت‌هایی دوستانه است که در کنار آزمون‌های علمی، آشنایی با فرهنگ‌های متفاوت نیز در دستور کار آن قرار دارد.
وی افزود: قدردانی از دانش آموزان مستعد و همچنین دانش آموزانی که ارتباط دوستانه‌ای با دیگر شرکت کنندگان داشته اند و فضای المپیاد را شاد می‌کردند نیز در دستور کار است.
آقای دکتر مهرجو گفت: ایران در سال ۲۰۰۹ نیز میزبان المپیاد جهانی نجوم بود و این برای نخستین بار است که امسال میزبان پانزدهمین دوره مسابقات ویژه آسیا و اقیانوسیه شده است.
معاون اجرایی پانزدهمین دوره المپیاد نجوم آسیا - اقیانوسیه (APAO) افزود: این مسابقات داوطلبانه و با تلاش آقای سیدامیر سادات موسوی و همکاری دانش آموزان مدال آور المپیاد‌های نجوم در سال‌های گذشته به عنوان گروه طراحی سوال برگزار شد.
وی گفت: سازمان فضایی نیز از این برنامه حمایت کرد و حامی مالی این المپیاد بخش خصوصی بود.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: المپیاد نجوم اختتامیه اقیانوسیه و آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی:بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از ستاد خبری بیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع)، سیداحمد میرزاده با بیان اینکه جشنواره شعر کودکان و نوجوان رضوی امسال پانزدهمین دوره خود را می‌گذراند، اظهارکرد: این دوره تفاوت‌های عمده‌ای با دوره های قبل دارد که از جمله‌ی آن اجرای برنامه‌های استانی در خلال جشنواره است.
وی ادامه داد: در این راستا امسال فرصتی برای شهرها و استان‌های دیگر فراهم شد تا اهالی ادبیات کودک و نوجوان در سایر نقاط کشور نیز فرصت عرض ارادت به حضرت رضا(ع) را داشته باشند .
به گفته میرزاده در شهرهایی که به نوعی مرکزیتی در حوزه ادبیات کودک در کشور داشتند، نشست‌ها و برنامه هایی از جمله محافل شعرخوانی اجرا می‌شود که قم، همدان، کرمان، شیراز و تهران از این جمله اند.
وی با بیان اینکه همچنین در هر یک از این شهرها یک کتاب شعر کودک رضوی نیز نقد و بررسی می‌شود، گفت: علاوه بر این، در اغلب این شهرها از یک چهره ی پیشکسوت شعر کودک و نوجوان رضوی هم تجلیل می‌شود.
به گفته دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی؛ نخستین برنامه در این زمینه در بیست و نهم فروردین ماه جاری در شهر مقدس قم که به نوعی مرکز ادبیات دینی کودک و نوجوان کشور محسوب می‌شود برگزار شد.

وی ادامه داد: در این برنامه حدود بیست نفر از شاعران کودک و نوجوان قم این فرصت را داشتند که شعرهایی که در حوزه رضوی و با مضامین زیارت و ارادت به ساحت حضرت رضا ع سروده بودند را بخوانند.
میرزاده عنوان کرد: دو کتاب شعر با عنوان " آمدی در شهر ما گل کاشتی" سروده آقای علی باباخانی درباره حضرت معصومه (ع) و کتاب "امام رضای مهربان" سروده آقای سید محمد مهاجرانی در این جلسه نقد و بررسی شد .
وی با بیان اینکه از آقای محمد کاظم مزینانی استاد پیشکسوت شعر و نوجوان نیز در قم تجلیل شد، خاطرنشان کرد: آقای مزینانی در دهه هفتاد، مجموعه های متعددی در حوزه شعر آیینی کودک و نوجوان داشتند و همچنین یکی از نخستین کتب مستقل شعر کودک رضوی به نام هشت روز با امام هشتم نیز سروده ایشان است.
میرزاده ابراز کرد: مشابه این برنامه را نیز در روز ششم اردیبهشت در شهر کرمان خواهیم داشت که کتاب "کبوترها و آهوها "سروده ی اینجانب در آن نقد و بررسی خواهد شد.
وی با بیان اینکه روز سیزدهم ماه نیز در شهر همدان نقد و بررسی کتاب "این لحظه ها را دوست دارم" از خانم مریم زر نشان را با بزرگداشت استاد جواد محقق خواهیم داشت، افزود: مراسمی با همین سبک نیز در شیراز در نوزدهم و در تهران در بیست و سوم این ماه خواهیم داشت.
میرزاده در پایان سخنانش گفت: روز ۲۹ اردیبهشت ماه جاری نیز اختتامیه جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی در مشهد برگزار خواهد شد.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898169

دیگر خبرها

  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • پذیرفته شدگان پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد معرفی شدند
  • برگزیدگان پویش همپای طوفان معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان «سرزمین شعر»
  • دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی:بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود 
  • معرفی برگزیدگان هشتمین دوره اعطای جایزه محیط زیست
  • «سرزمین شعر» به پایان راه رسید/ معرفی برگزیدگان
  • فاطمه مجلل هم المپیکی شد
  • تاریخ‌سازی دختر ایرانی در قایق دونفره
  • اولین سهمیه المپیک قایقرانی نصیب فاطمه مجلل