Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@00:01:49 GMT

جشن انگلیسی‌ها پس از شب یلدا

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۲۲۱۴

جشن انگلیسی‌ها پس از شب یلدا

انگلیسی‌ها در شب یلدا، کنار بنای تاریخی «استون هنج» منتظر طلوع آفتاب روز بعد می‌مانند.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ بنای تاریخی «استون هنج» در جنوب انگلستان واقع شده و یادگار عصر نوسنگی و برنز و شامل حلقه‌ای از سنگ‌افراشت‌های سارسِنی است.

این بنا به نمادی برای جشن شب یلدای انگلیسی تبدیل شده و مردم در کنار این بنا، شب یلدا را به طلوع آفتاب می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم علی‌رغم سرمای هوا در این فصل سال، کنار این بنای ۵ هزار ساله به برگزاری جشن می‌پردازند و منتظر طلوع آفتاب می‌مانند.

از این مراسم با عنوان انقلاب زمستان یاد می‌شود که در این انقلاب، خورشید دوباره متولد می‌شود!

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا انتخابات افغانستان اشرف غنی سلطان قابوس نانسی پلوسی شاخص آلودگی هوا شب یلدا آلودگی هوا کولبری اورامان جشن انگلیسی ها شب یلدا استون هنج طلوع آفتاب انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا انتخابات افغانستان اشرف غنی سلطان قابوس نانسی پلوسی شاخص آلودگی هوا شب یلدا آلودگی هوا کولبری اورامان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۲۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماه صورتی در آسمان امشب را ببینید

به گزارش صدای ایران به نقل از مهر، چهارشنبه، پنجم اردیبهشت، ماه به فاز کامل می‌رسد و بیشتر طول شب قابل مشاهده است، به طوری که حوالی غروب طلوع می‌کند و حوالی سحر نیز غروب می‌کند؛ بر اساس نامگذاری‌های انجام شده توسط قبایل آمریکایی، این پدیده ماه کامل صورتی نام دارد، اگرچه این پدیده در آمریکای شمالی "ماه صورتی" خوانده می‌شود، اما ربطی به رنگ قمر زمین ندارد، بلکه به دلیل رویش گل‌های صورتی در این زمان از سال در منطقه‌ای در آمریکای شمالی است.


در شب‌های پس از پنجم اردیبهشت، ماه هر روز حدود یک ساعت دیرتر طلوع می‌کند و اواخر شب نیز با نور زیادی می‌درخشد، سپس طی چند روز فقط در آسمان قبل از سحر و اوایل صبح قابل مشاهده است؛ زمانی که به تربیع آخر می‌رسد، یک هفته پس از ماه کامل، نیمه‌های شب طلوع می‌کند و حوالی ظهر نیز غروب می‌کند.

لحظه دقیق ماه کامل زمانی است که طول جغرافیایی دایره‌البروجی ماه دقیقاً ۱۸۰ درجه از طول جغرافیایی دایره‌البروجی خورشید فاصله داشته باشد، ماه کامل را می‌توان هر زمانی از شب مشاهده کرد.

دیگر خبرها

  • ببینید | نخستین بنای مذهبی ایرانیان
  • ماه صورتی در آسمان امشب را ببینید
  • رنگ ماه چهارشنبه شب صورتی خواهد شد
  • امشب رنگ ماه عوض می شود!
  • امشب ماه صورتی می‌شود
  • امشب ماه کامل صورتی را رصد کنید
  • نخستین بنای مذهبی ایرانیان + فیلم
  • بارسلونا در جهنم؛ آینده بلوگرانا چه می شود؟
  • زمان دقیق طلوع ماه صورتی در ایران؛ این ماه را از دست ندهید!
  • فیلمی دیده نشده از بازار تهران در دوره قاجار؛ صدای مردم در ۱۲۰ سال پیش را بشنوید!