Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان یک دکترای جامعه‌شناسی با بیان این‌که ۱۲ درصد از زنان استان شاغل هستند، گفت: بخش اعظمی از این سهم اندک می‌تواند ناشی از موانع موجود در عصر کارآفرینی زنان باشد.

فرهاد طهماسبی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با کارآفرینی و موانع آن، اظهار کرد: کارآفرینی از نظر لغوی بی‌معنای تأسیس کردن و کارآفرین کسی است که توانایی درک فرصت‌ها را دارد و آن سازمان‌دهی در فرآیند تولید است و خطرات ناشی از نوسانات تقاضا را بر عهده می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که کارآفرینان کسانی هستند که با نوآوری فرصت‌های تجاری و تولید را شناسایی می‌کند و با به وجود آوردن ترکیبات جدید از منابع در دسترس در محیطی که آکنده از عدم قطعیت است ضمن ایجاد زمینه برای کار دیگران خود نیز از اقدامات‌شان سود می‌برند، عنوان کرد: زنان به‌عنوان بخشی از جامعه کارآفرینان در دنیا اقدامات بسیار خوبی انجام داده‌اند اما در این بین در کشور ما و به طبع آن در لرستان حضور زنان در صحنه‌های کارآفرینی کمرنگ است.

طهماسبی با بیان این‌که ۱۲ درصد از زنان استان شاغل هستند، تصریح کرد: بخش اعظمی از این سهم اندک می‌تواند ناشی از موانع موجود در عصر کارآفرینی زنان باشد.

این دکترای جامعه‌شناسی با اشاره به این‌که در یکی از تحقیقاتی که در این خصوص صورت گرفته، کارآفرینی به‌عنوان یک تفکر جسور و رهبر کاریزما معرفی شده که چرخه رشد و توسعه اقتصادی را تسریع می‌کند، بیان کرد: در تحقیقی دیگر کارآفرینی به‌عنوان یک تفکر جسمی و رهبر کاریزما معرفی شده است.

وی با اشاره به انجام تحقیقی تحت عنوان «عوامل مؤثر در ایجاد کارآفرینی در استان لرستان» توسط دکتر حسین مهرداد، گفت: در این تحقیق خصوصیات روان‌شناختی، جامعه‌شناختی و سیاست‌های دولت مورد بررسی قرار گرفت که در بین خصوصیات روان‌شناختی اراده، نیاز به کسب موفقیت و تمایل به خلاقیت، در بین خصوصیات جامعه‌شناختی جایگاه مناسب اجتماعی، شرایط کودکی و تجربه کاری و در بین سیاست‌های دولت، سیاست‌های حمایتی و آموزشی نقش مهم‌تری در کارآفرینی دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی زنان شاغل جامعه شناسی كارآفريني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۲۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، فریبا ولی پوری با اشاره به لزوم هم‌افزایی دستگاه‌ها در تحقق قانون جوانی جمعیت گفت: با هدف فرهنگ‌سازی فرزندآوری در جامعه، رویداد اعطای جایزه ملی جوانی جمعیت اواخر اردیبهشت امسال برگزار می‌شود.

وی افزود: رویداد جوانی جمعیت رویدادی علمی، فرهنگی و اجتماعی ملی در حوزه جمعیت است که در رشته‌های رسانه، نخبگان، مدیران، خانواده‌ها، دستگاه‌های حاکمیتی، شرکت‌ها و موسسات حقوقی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌شود.

ولی‌پوری آخرین مهلت شرکت در این رویداد را دهم اردیبهشت‌ماه اعلام کرد و افزود: علاقه‌مندان برای شرکت در این رویداد آثار خود را به banovanlr@gmail.com ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر به شماره ۰۹۱۶۸۵۰۱۵۶۳ در پیام‌رسان ایتا مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در لرستان
  • تشکیل مجلس مشورتی بانوان، فرصتی برای مشارکت گسترده‌تر زنان در جامعه
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • نخستین نشست رسمی کمیسیون بانوان بنیاد کارآفرینی گام دوم برگزار شد
  • بانک اطلاعات مفاخر لرستان تشکیل می شود
  • شکل‌گیری مفهوم محیط‌زیست در تفکر اجتماعی
  • مسئولان به قانون جوانی جمعیت باید در عمل معتقد باشند
  • محسن هاشمی‌: هواداران تفسیر قدرت محور از اسلام ۱۰ درصد جامعه را تشکیل می دهند
  • واکنش محسن هاشمی به جنجال کاظم صدیقی، پناهیان و زاکانی /هواداران تفسیر قدرت محور از اسلام ۱۰ درصد جامعه را تشکیل می دهند
  • هفتاد و سومین صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی استان بوشهر ایجادشد