Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ــ معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی گفت: آسیب‌های اجتماعی اولویت‌دار از موضوعات اساسی در ایده‌های این جشنواره با هدف ارتقا آموزش و کسب و کار اجرا می‌شود.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، سید امیر مرتضوی شامگاه گذشته 2 دی‌ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که در محل دادگستری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: پنجمین دوره جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها را با محوریت کارآفرینی اجتماعی و استارتاپ‌ها برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خراسان رضوی به لحاظ پیشنه‌ای که در امر پیشگیری وقوع جرم دارد، پنجمین دوره جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها را مدیریت می‌کند.

وی ادامه داد: آسیب‌های اجتماعی اولویت‌دار از موضوعات اساسی در ایده‌های این جشنواره است. این جشنواره با هدف ارتقا آموزش و کسب و کار اجرا می‌شود که سازمان‌ها و دستگاه‌ها نیز ما را در این راه یاری می‌کنند. خراسان رضوی به لحاظ پیشنه‌ای که در امر پیشگیری وقوع جرم دارد، این برنامه را مدیریت می‌کند.

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی افزود: 9 استان شامل خراسان‌شمالی، خراسان‌جنوبی، سمنان، سیستان بلوچستان، گلستان، مازندران، یزد و هرمزگان زیر مجموعه خراسان رضوی هستند که در موضوع جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها همکاری می‌کنند.

مرتضوی عنوان کرد: پیشگیری از جرایم اقتصادی، پیشگیری از فساد اداری، پیشگیری از جرایم و آسیب‌های فضای مجازی، پیشگیری از اعتیاد و قاچاق مواد مخدر، پیشگیری از جرایم و تخلفات رانندگی، پیشگیری از جرایم و تخلفات حوزه پزشکی، پیشگیری از جرایم مالکیت معنوی، ارائه خدمات حقوقی و قضایی، مشارکت و مسئولیت اجتماعی از جمله محورهای موضوعی این جشنواره هستند.

وی با اشاره به اینکه رئیس قوه قضاییه بر مردمی بودن و اجتماعی شدن احتمام ورزیده و قوه قضاییه نیز در این زمینه کار می‌کند تا بتواند از ظرفیت‌های این جشنواره استفاده کند، بیان کرد: به زودی مراسمی در خراسان رضوی برگزار خواهد شد و از 40 نفر از نخبگان و فرهیختگان تشکل‌ها و سمن‌ها تقدیر خواهد شد. این افراد می‌توانند تبیین کنند که تشکل‌ها چه کمکی می‌توانند به قوه قضاییه داشته باشند.

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: به تیم برگزیده اول، هفت میلیون تومان جایزه نقدی و برگزیده دوم پنج میلیون تومان جایزه نقدی و تیم سوم چهار میلیون تومان جایزه نقدی اهدا خواهد شد. مرحله اول این جشنواره، فراخوان آن است که از 12 آذر ماه تا یک بهمن ماه برگزار می‌شود و 18 آذرماه تا 22 دی ماه نیز ثبت نام تیم‌هاست.

مرتضوی با بیان اینکه زمان برگزاری رویداد از تاریخ ۱۹ تا ۲۱ بهمن ۹۸ است، تاکید کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند ایده‌های استارتاپی خود با موضوعات مطرح شده را در سایت جشنواره به آدرس www.festivalidea.ir ثبت کنند. 19 دی ماه نیز پیش رویداد یک روزه برگزاری می‌شود. 19 تا 21 دی ماه در تهران این همایش برگزار خواهد شد و تیم‌ها عملکرد خود را ارائه می‌دهند و هشت اسفند نیز اختتامیه این جشنواره است.

وی ادامه داد: تمام کسانی که در جشنواره ایده دارند، رها نمی‌شوند تا بتوان از ظرفیت این افراد در فضای کسب‌وکار استفاده کرد. در دوره‌های قبل گروه‌های دانش‌آموزی نیز حضور داشتند. گروه‌های متخصص در استان‌ها وجود ندارند و تنها در مرکز متخصص حضور دارند. این جشنواره آن‌قدر اثرگذار بوده است که برنامه‌هایی از آن در تلوزیون ساخته شده است. خراسان رضوی در هر دوره حضور فعالی دارد. هدایا جشنواره مهم نیست، دیده شدن ایده‌ها مهم‌تر است.

تشکیل کمیته فضای مجازی در استان در انتخابات مجلس 98

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی در ادامه گفت: از اقدامات انجام شده در استان، تشکیل کمیته فضای مجازی در زیر مجموعه ستادهاست. یکی از کارهایی که در انتخابات قبلی نیز انجام شده است، شناسایی ادمین‌های تلگرام و برگزاری جلسات برای توجیه و آموزش آن‌هاست که اگر رعایت نکنند، با آن‌ها برخورد خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: استان خراسان رضوی از سال 90 به استناد ماده 67 قانون مجلس شورای اسلامی که مبحث پیشگیری از جرم را مطرح کرد، ایده‌ای را به قوه قضاییه داد تا در استان‌ها ستادهایی برای پیشگیری و رسیدگی به جرایم تخلفات انتخاباتی را تشکیل شود.

مرتضوی ادامه داد: ایده استان با شرح اهداف و وظایف به کشور اعلان شد و قوه‌قضاییه در قالب یک بخشنامه ابلاغ کرد که در هر استان ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی را تشکیل بدهیم.

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی عنوان کرد: در استان ریاست این ستاد با رئیس کل و دبیر آن معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان است. ریاست این ستاد در شهرستان‌ها با رئیس دادگستری و دبیری آن با دادستان است و باید گفت امسال بخشنامه‌ای به رئیس قوه قضاییه ابلاغ کردند و این ستادها در سطح کشور نیز شکل گرفت. تا به این لحظه در این ستادها، 70 جلسه انتخاباتی و 297 مصوبه داشته‌ایم.

سوء استفاده از اموال دولتی ممنوع است

مرتضوی با بیان اینکه «سوء استفاده از اموال دولتی ممنوع است»، اشاره کرد: ما قبل از آن تذکرات لازم را داده‌ایم و با این موارد برخورد کنیم. همه داوطلبان از تمام باید و نباید‌های یک انتخابات و یک انتخابات اخلاقی آگاه هستند. بنابراین اگر مدیری به این مسئله توجه نکرده و انحراف داشته باشد، با او برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سیاه‌نمایی و تخریب بعضا در فضای مجازی اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: به لحاظ شرایط نابرابری که بین نمایندگان فعلی و داوطلب وجود دارد، شرایط برای تخریب فراهم می‌شود. تبلیغات زودهنگام حتی قبل از ثبت‌نام توسط برخی داوطلبان اتفاق می‌افتد. کسانی که امروز خلاف قانون تبلیغات می‌کنند، کسانی هستند که فردا قرار است به مجلس شورای اسلامی بروند. این کار با استفاده از خلاء‌های قانونی انجام داده می‌شود. مردم امروز ما آگاه هستند.

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی با بیان اینکه مسئله دیگر سوء استفاده از نهادهای حمایتی است، گفت: برخی داوطلبان و یا نمایندگان به نهادهایی مانند کمیته امداد، خیریه‌ها، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و... و مددجویان آن‌ها کمک می‌کنند تا رای آن‌ها را به دست بیاورند.

مرتضوی با اشاره به اینک مسئله دیگر افتتاح پروژه‌هاست، اظهار کرد: پروژه‌های زیادی در پیش داریم و حتی در آینده نزدیک دهه فجر را داریم که در این دهه، افتتاح پروژه‌های فراوانی خواهیم داشت. سوالی که پیش می‌آید این است که نماینده که تا دیروز در هیچ جا نبود، امروز در همه‌جا سرکشی می‌کند. بصیرت افزایی در حوزه انتخابات کار رسانه‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: یکی از دیگر کارهای ما تقسیم حوزه‌های انتخاباتی به حساس، نیمه حساس و عادی است. شاخصه‌هایی برای تقسیم‌بندی این حوزه‌ها داریم که براساس آن، برای آن‌ها برنامه‌ریزی می‌کنیم. برای اتخاذ یک رویه واحد در بین حوزه ها، مثلا حوزه طرقبه، شاندیز، چناران، گلمکان و گلبهار نماینده مشترک انتخاب شده است. این حوزه‌ها جلسات مشترکی برگزار می‌کنند تا رویه مشترکی را داشته باشند. به این منوال حوزه‌های دیگر نیز جلسات مشترکی را برگزار خواهند کرد تا وحدت رویه داشته باشند.

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات ما تشکیل شعب ویژه انتخابات است، عنوان کرد: این شعب در دادسرا، دادگاه، دادگاه تجدید نظر و دادگاه کیفری یک تشکیل شده و قرار است به زودی جلسه توجیهی برای این دوستان در این دادگاه‌ها تشکیل شود تا بتوانیم این کار را مدیریت کنیم. بر طبق ماده 66 قانون انتخابات، اکثر جرایمی که در این قانون گفته شده است مربوط به روز انتخابات است. در این قانون برای جرایم و تخلفات قبل از روز رای گیری 36 مورد، 27 مورد روز رای‌گیری و 4 مورد برای بعد از رای گیری شناسایی شده است، این تخلفات در حال حاضر به تمام شهرستان‌ها ابلاغ شده تا برای آن برنامه داشته باشند.

مرتضوی با اشاره به اینکه از اقدامات انجام شده در استان، تشکیل کمیته فضای مجازی در زیر مجموعه ستادهاست، بیان کرد: این کمیته در استان با محوریت یک از معاونین دادستان و در شهرستان‌ها با محوریت دادستان است. یکی از کارهایی که در انتخابات قبلی نیز انجام شده است، شناسایی ادمین‌های تلگرام و برگزاری جلسات برای توجیه و آموزش آن‌هاست که اگر رعایت نکنند، با آن‌ها برخورد خواهیم کرد.

تشکیل کمیته فرعی

وی با بیان اینکه یکی دیگر از اقامات ما، تشکیل کمیته فرعی در هر یک از سازمان‌ها و دستگاه‌هاست، تاکید کرد: با توجه به انتخابات ریاست جمهوری دوره قبل، هر یک از آسیب‌ها و چالش‌های قبلی بررسی شده است که برای پیشگیری از آن در انتخابات پیش رو آن را برطرف کنیم. بیشتر این چالش‌ها در زمان رای‌گیری و پیرامون صندوق است. برای این موضوع تدابیر خاصی اتخاذ شده تا با این تدابیر تخلفات به حداقل برسد کما اینکه ما تذکرات خود را داده‌ایم.

عناوین علمی غیرمجاز جرم است

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی افزود: مثلا استفاده از عناوین علمی غیرمجاز جرم است. در حال حاضر برای این مسئله، موردی داشته‌ایم و پرونده برای آن تشکیل شده است. قوه‌قضاییه اعتقاد دارد، پیشگیری‌ها باید حداکثری باشد. اول پیشگیری حداکثری و سپس برخورد با موارد حداقلی تا آن پرونده به نتیجه برسد. قرار است با قضات ویژه نیز جلسه برگزار شود و به آن‌ها بگوییم که در روز انتخابات علاوه بر انجام وظیفه خود، قضاوت میدانی نیز داشته و حضور فعالی در انتخابات داشته باشند.

مرتضوی اظهار کرد: تهدیدها و آسیب‌های هر انتخابات توسط هر حوزه انتخابی شناسایی می‌شود تا برای هرکدام از آن راهکار تبیین و اجرا کنیم. ما نیز در شهرستان‌ها حاضر خواهیم شد. در شهرستان‌های طرقبه، شاندیز، چناران، قوچان، درگز،بردسکن، خلیل آباد و کاشمر حاضر شدیم تا بحث‌های انتخاباتی را توضیح دهیم و این هفته نیز قرار است در خدمت رشتخوار و خواف باشیم. ما برنامه داریم به همه حوزه‌ها سرکشی کنیم و تذکرات لازم را بدهیم تا انتخابات سالم و حضور حداکثری باشد. دشمن مرتبا در حال فعالیت برای حضور حداقلی مردم در پای صندوق هاست.
وی در خصوص تعامل با گروه‌های سیاسی، عنوان کرد: یکی از برنامه‌های ما این است که با گروه‌ها، افراد، هیئت‌های اجرایی، هیئت نظارت، روسای ستادها، نمایندگان، داوطلبان مجلس شورای اسلامی و... جلسه‌هایی برگزار کنیم. در هر ستاد انتخاباتی داوطلب باید یک رابط به ما معرفی کند تا ما بتوانیم برنامه‌هایی خود را با قدرت پیگیری کنیم. آموزش و توجیه افراد در امر انتخبات را باید جدی گرفت و ما در خراسان رضوی نیز حتما این امر را پیگیری خواهیم کرد.

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی بیان کرد: در استان دو جلسه تشکیل می‌شود، یک ستاد پیشگیری و بررسی جرایم انتخاباتی است که این جلسه با حضور رئیس کل، معاونت امور اجتماعی، دبیر ، اعضای شورای تامین، شورای نگهبان است. در کارگروهی که ما تشکیل دادیم، ریاست این جلسه با من است. جلسات این کارگروه بیشتر از ستاد پیشگیری است. نیروی انتظامی، شورای نگهبان، اطلاعات و... اخبار را به ما اطلاع می‌دهند و در همان جلسه در این موردها تصمیم گیری می‌شود. مثلا اگر مدیر اجرایی در دستگاه خود سوء استفاده کند، نیروی‌های نظارتی در همان لحظه حضور پیدا خواهند کرد.

مرتضوی اشاره کرد: در جلسات کارگروه تعیین و تکلیف‌ها انجام می‌شود. به عنوان مثال در این جلسات اتحادیه تایپ و تکثیر و نشر را داریم تا اگر تبلیغات داوطلبان استانداردهای لازم را نداشت، از نشر آن‌ها جلوگیری شود. در انتخابات گذشته پرونده‌هایی تشکیل و به پرونده‌ها منع پیگرد خورد. پرونده‌هایی نیز داشته‌ایم که فرد محکوم شده است. این موضوعات تنها مربوط به داوطلب نمی‌شود، پرونده‌ها می‌تواند در رابطه با ستاد، هوادار، هیئت‌های نظارت ، اجرایی، حتی مدیر اجرایی دستگاه‌ها و... تشکیل می‌شود اما نمی‌توان داوطلب انتخابات را محکوم کنیم. هرکس قانون را رعایت نکند، با آن برخورد خواهد شد.

وی تاکید کرد: ما نمی‌توانیم فضا را برای فرد داوطلب ببندیم. نمی‌توانیم به او بگوییم در این پنج ماه هیچ کاری انجام ندهند، او تنها نباید تبلیغ کند. داوطلبی که بخواهد تبلیغ انجام بدهد، شیوه و شگردهای مختلفی در برنامه‌های متفاوت انجام خواهند داد. با کسانی در مراسم‌ها سخنرانی برای تبلیغ انجام دهند، برخورد قاطع خواهیم کرد. اگر را فضا خیلی ببندیم، مشارکت حداکثری از بین می‌رود.

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی گفت: وظیفه ما پیشگیری از وقوع جرم است و در همه حوزه‌های آن ورود داریم. در انتخابات گذشته برای شورای شهر نیز همین ستاد و کمیته‌ها را تشکیل دادیم. انتخابات شورای شهر مشهد تمام شده است و مسئله مدارک جعلی دو عضو شورای شهر در حال رسیدگی است. ما تنها زمانی می‌توانیم صحبت کنیم که رای به طور قطعی صادر و لازم الاجرا شده باشد. تا زمانی که دادگاه رای را ندهد ما نمی‌توانیم کسی را محکوم کنیم و یا درباره آن نظر بدهیم.

وی خاطر نشان کرد: باید انتخابات در فضا باز انجام شود تا مشارکت حداکثری مردم در را انتخابات داشته باشیم. نماینده حوزه باتوجه به سمت خود می‌تواند در حال حاضر تبلیغ کند اما داوطلب این فضا را ندارد و در پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی کارهای زیادی صورت نگرفته است.، همچنین جرایم انتخاباتی به دو گروه تقسیم می‌شود که شامل جرایم خاص انتخابات و جرایم عمومی است.
دو مورد جرایم در تخلفات انتخاباتی در شهرستان‌های استان

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی عنوان کرد: جرایم عمومی در هر لحظه می‌تواند اتفاق بیافتد و تاکنون در خصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی امسال، دو مورد جرایم در تخلفات انتخاباتی در شهرستان‌های استان اتفاق افتاده است. و یکی از آن‌ها استفاده از عناوین علمی و دیگری سوء استفاده از نهادهای حمایتی است.

مرتضوی بیان کرد: زمان آوردن صندوق سیار، کم آوردن تعرفه، زیاد آوردن تعرفه و... از موارد انتخابات گذشته است که برای این انتخابات ما برنامه‌ریزی لازم را انجام داده‌ای و براساس سرشماری‌ها تعرفه به میزان کافی در اختیار حوزه‌ها قرار خواهد گرفت. اکیپ‌های سرکشی برای روز انتخابات نیز تشکیل شده است و نظارت بر این اکیپ‌ها نیز صورت می‌گیرد تا شاهد کم‌ترین اتفاق در زمان اخذ رای باشیم. یکی از اقداماتی که ما انجام داده ایم، سامانه سجام را با همکاری قوه قضاییه راه‌اندازی شده است و این سامانه به نشانی www.adliran.ir که در آن چهار هزارنفر عضو دارد که یکی از ماموریت‌های آن در حوزه انتخابات است.

معاونت امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادستان خراسان رضوی با بیان اینکه این افراد دوره‌های لازم را دیده‌اند که در زمان انتخابات هرگونه جرایم را مشاهده کردند به ما گزارش دهند، ادامه داد: یکی از موارد دیگر این است که با تخلفات و جرایمی که مشاهده می‌شود، مستقیما به دبیر ستاد گزارش شود و کمیته فضای مجازی در شهرستان‌ها با محوریت دادستان و در استان با یکی از معاونین دادستان شکل می‌گیرد، در این کمیته، پلیس فتا، سازمان اطلاعات، رادیویی ، مخابرات و اعضایی که کارگروه تشخیص می‌دهند که در کمیته باید دعوت شوند و به عنوان مثال از دانشگاه فردوسی دعوت کردیم که ویژگی‌های فضای مجازی را بررسی کند و در اختیار ما قرار دهد و این کمیته نیز به زودی فعال خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: باید از رسانه‌ها برای موضوعات چالشی کمک بگیریم، چرا که معتقد هستیم طرح این موضوعات به بصیرت‌افزایی مردم کمک می‌کند و تا چند روز آینده کتابی را چاپ خواهیم کرد که در آن تخلفات انتخاباتی، جرایم، صلاحیت و... درج می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی دادگستری ایده ها فرصت ها کارآفرینی اجتماعی استارتاپ پیشگیری جرم فضای مجازی اموال دولتی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،آیت الله عبادی در شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به اینکه دشمنان همواره در پی تضعیف نظام بودند افزود: باید مسئولان در حوزه کاری خود و با همکاری هم برای رفع آسیبهای جامعه اقدام کنند.

وی در ادامه با اشاره به برملا شدن چهره واقعی دشمنان گفت: جریان غرب، قتل و عام، جنگ و فساد دشمنان و غربی‌ها در حال حاضر برای همه دنیا برملا شده و چهره واقعی غربی‌ها رو شده است.

استاندار خراسان جنوبی نیز در این شورا در خصوص اجرای طرح نور گفت: باید پلیس را در این طرح همراهی کرد تا در کنار پلیس اقدامات فرهنگی صورت گیرد.

قناعت با اشاره به پاسداشت زبان فارسی گفت: باید در معابر شهر ۷۰ درصد عبارت‌ها فارسی باشد. 

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار نیز در این شورا  از اجرای طرح نور و موفقیت این طرح در استان تقدیر کرد.

 طالبی افزود: این طرح بازخورد خوبی در تفرجگاه‌ها و پارک‌ها داشته و باید تداوم داشته باشد.


در این جلسه از پوشش خوب صدا وسیمای خراسان جنوبی به صورت زنده در خصوص مراسم ۵ اردیبهشت،سالروز شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی