Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشست خبری دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار ساعاتی پیش با حضور اهالی رسانه و مسئولین این جشنواره در محل حسینیه هنر برگزار شد. نادر طالب‌زاده دبیر، وحید جلیلی مسئول شورای سیاست‌گذاری و امین سردارآبادی دبیر اجرایی به عنوان مسئولین برگزاری، در این نشست پاسخگوی سوالات خبرنگاران بودند. تاریخ انتشار: 12:59 - 03 دی 1398 - کد خبر: ۵۷۹۸۷۵

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نشست خبری دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار ساعاتی پیش با حضور اهالی رسانه و مسئولین این جشنواره در محل حسینیه هنر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادر طالب‌زاده دبیر، وحید جلیلی مسئول شورای سیاست‌گذاری و امین سردارآبادی دبیر اجرایی به عنوان مسئولین برگزاری، در این نشست پاسخگوی سوالات خبرنگاران بودند.

امین سردارآبادی دبیر اجرایی این جشنواره در ابتدای این برنامه پیرامون آمار آثار ارسال شده به دهمین دوره از جشنواره فیلم عمار گفت: نسبت به سالهای پیشین برگزاری جشنواره فیلم عمار نزدیک به  ۲۵ درصد افزایش در تولید آثار تصویری و سینمایی داشته‌ایم، خوشبختانه مخاطبان و علاقمندان به این جشنواره نیز نسبت به گذشته این استقبال بهتری داشته اند.

بیشتر بخوانید:  برای مشاهده آخرین اخبار از جشنواره فیلم عمار اینجا کلیک کنید

وی درباره آمار آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره فیلم عمار اظهار کرد: امسال ۲۶۸۳ اثر دریافت کردیم که ۶۲۸ مستند، ۴۰۱ فیلمنامه و ۳۷۶ فیلم داستانی است.

سردارآبادی درباره مکان برگزاری افتتاحیه، اختتامیه و اکران آثار جشنواره افزود: افتتاحیه این دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار مورخ یازدهم دی ماه در سالن سرچشمه (بهارستان) برگزار شده و جشنواره به طور رسمی از دوازدهم دی در سینما فلسطین آغاز و تا بیستم ادامه دارد.

وحید جلیلی مسئول شورای سیاست‌گذاری جشنواره عمار به عنوان سخنران بعدی درباره آرمان‌ها و اهداف این دوره از جشنواره گفت: استقبال از جشنواره فیلم عمار به سطح بالایی رسیده است، این جشنواره به نقطه شوق انگیز و قابل اتکایی رسیده است. روزی که جشنواره عمار در سال ۸۹ با ۱۹ فیلم آغاز به کار کرد، کمتر کسی فکر می‌کرد به اینجا برسیم و فیلمسازان انقلاب اسلامی جایی برای حضور و بروز در این عرصه داشته باشند.

وی استقبال از دوره اخیر جشنواره را مثال زدنی خواند و اظهار کرد: امسال هم در بخش‌های گوناگون با استقبال بالایی روبرو شده ایم و هیئت انتخاب کار خود را به خوبی پیش می‌برد. امسال جشنواره در محور‌های همت مومنانه در حوزه جنگ اقتصادی، ملت قهرمان، پایش یا پالایش اجتماعی، حافظه ملی، رویای ایرانی فیلم خواهد داشت. در بخش ملت قهرمان، عماری‌های عمدتاً جوان قاعده را شکستند و دوربین را برداشته و به قهرمانان بها دادند و برای آن‌ها فیلم ساختند. یا در بخش رویای ایرانی با اینکه در کشور پیشرفت‌های زیادی می‌بینیم، اما متاسفانه سهمی در سینمای ایران ندارند، اما ما در جشنواره عمار این موفقیت‌ها را نشان خواهیم داد و حرکت‌های آن آغاز شده است.

جلیلی در پاسخ به این سوال که جشنواره عمار تا چه حد به موضوعات قرآنی اهمیت می‌دهد اظهار کرد: هر فیلمی که توصیه به عمل صالح، صبر و احقاق حق کند، قرآنی است، پس همه جشنواره عمار قرآنی است.

نادر طالب زاده دبیر دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار صحبت خود را با شرح تمایز جشنواره فیلم عمار نسبت به سایر جشنواره‌ها آغاز کرد و گفت: تفاوت عمار با بقیه جشنواره‌ها کاملاً مشخص است، چند سال پیش دنبال بهانه‌ای بودم که چرا نباید مردم در حمایت از حق خود اعتراض کنند، بدون اینکه به زندان بیفتند و مشکلی برایشان ایجاد شود. خوشبختانه فیلم «داد» این تابو را شکست و بحث اعتراض مسالمت آمیز را مطرح کرد. زمینه این اتفاق را هم جشنواره عمار رقم زد.

وی جشنواره فیلم عمار را نمونه‌ای واضح از آزادی بیان خواند و افزود: مستندسازی بی ترمز و جهادی در جشنواره عمار صورت گرفته و کم کم به تلویزیون ورود کرده است و این تفاوت جشنواره عمار با دیگر جشنواره‌هاست. این رویداد فرهنگی یک جشنواره دکوراتیو نیست و کاملاً عملیاتی است.

طالب زاده پیرامون سوال مطرح شده درباره اهمیت کیفیت آثار برای مسئولین فرهنگی جشنواره فیلم عمار ادامه داد: کیفیت و انتخاب موضوع در رأس تولید یک اثر است و اگر دقت کنید هرسال که پیش می‌رویم، عماری‌ها در این موضوع‌ها بهتر عمل می‌کنند. تلاش می‌شود که هر سال کیفیت آثار بیشتر شود، از سویی برخی از فیلم‌ها زیرنویس می‌شوند و استفاده برون مرزی هم از آن می‌کنیم.

جلیلی با تاکید بر اهمیت وجه رسانه‌ای جشنواره فیلم عمار درباره بودجه سالانه این جشنواره افزود: جایزه جشنواره عمار حتی یک ربع سکه هم نیست؛ اگر می‌خواستیم از روز اول برای رسیدن به یک تراز از بخش مالی پیش برویم، قطعاً همان اول کار شکست می‌خوردیم. در برخی سال‌ها به لحاظ بودجه از نهاد‌های مختلف فرهنگی حمایت می‌شدیم، البته ارشاد از زمانی دیگر به ما بودجه نداد و نمی‌دانم آیا بودجه دیگر جشنواره‌ها را هم قطع کرده است.

مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره عمار از تلاش این جشنواره برای جذب عمومی مخاطبان با سلیقه‌های مختلف به سینما خبر داد و تاکید کرد: عمار تلاش می‌کند بخش عمده‌ای از مخاطبانی که با سینما قهر کردند را به سینما بکشاند، امسال دو نکوداشت اصلی داریم و در این باب از محمدرضا سرشار نویسنده پیشکسوت و دست اندرکاران سریال «گاندو» تجلیل می‌کنیم.

عباس هادیان دبیر بخش فیلمنامه نویسی جشنواره عمار به عنوان آخرین سخنران پیرامون ادعای مطرح شده درباره نبود فیلمنامه نویس ارزشی خاطرنشان کرد: موضوع فیلمنامه نویسی جزو بحث‌های چالشی در جشنواره‌ها و مکان‌های مختلف است. جشنواره عمار در دوره دوم برای این بخش فراخوان زد و ۹ فیلمنامه رسید، دوره سوم ۱۲۸ فیلمنامه و از دوره چهارم مسابقه فیلمنامه نویسی شکل گرفت. این دوره تعداد فیلمنامه‌های رسیده به ۴۰۰ اثر و در کل به ۲۱۹۱ اثر در ۱۰ دوره برگزاری جشنواره رسیده است. خوشبختانه این آمار و ارقام نشان از وجود پتانسیل بالای فیلمنامه نویسی در این حوزه دارد که با توجه بیشتر مسئولین فرهنگی می تواند به خوبی شکوفا شود. 

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جشنواره فیلم عمار اینجا جشنواره فیلم عمار اخبار سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۷۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت کنشگر حوزه جمیعت در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مفتح‌زاده در دوره آموزشی تربیت مبلغ و کنشگر جمعیت گفت: بیش از ۲۰۰ نفر از کشنگران جمعیت استان در دوره تربیت مبلغ جمعیت شرکت کردند که بعد از گذراندن دوره مقدماتی و امور تحقیقاتی حداقل ۴۰ نفر برای سپری کردن دوره تکمیلی انتخاب شده و سپس مجوز تبلیغ در حوزه جمعیت را کسب می‌کنند.
او افزود: افرادی که در این دوره شرکت کردند اشخاص فعال در ستاد مردمی جمعیت شهرستان‌ها و ۶۰ نفر از طلاب حوزه‌های علمیه خواهران هستند.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این دوره تربیت مبلغ جمعیت است که در سال ۱۴۰۳ مجوز به آنها داده می‌شود، گفت: کنشگر جمعیت اقدام به هوشیارسازی جامعه می‌کند.

مفتح‌زاده تصریح کرد: امروز بحران جمعیت به خصوص در استان مرکزی که جزء چهار استان آسیب‌دیده در حوزه جوانی جمعیت است مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • تربیت کنشگر حوزه جمیعت در استان مرکزی
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • اختتامیه جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
  • اعتقادات مرحوم نادر طالب‌زاده از زبان ده‌نمکی + فیلم
  • سُرنانوازی لرستان یک موسیقی جهانی شده است