Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزی با اشاره به عملکرد دانشگاه امام جواد (ع) یزد گفت: خروجی دانشگاه‌ها باید از جایگاه مطلوبی برخوردار باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، نشست جمال الدین عزیزی، شهردار یزد با مسئولان دانشگاه امام جواد (ع) یزد برگزار شد.

جمال الدین عزیزی ضمن اشاره به عملکرد مثبت دانشگاه امام جواد(ع)، از اهمیت ارتقا سطح علمی و آموزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات گفت و افزود: با توجه به آنکه دانش‌آموزان یزدی در جایگاه نخست قبولی کنکور سراسری قرار گرفته‌اند، خروجی دانشگاه‌ها نیز باید متناسب با آن، از جایگاه مطلوبی برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار یزد خاطرنشان کرد: امیدواریم دانشگاه امام جواد(ع) بتواند گامی مؤثر در این عرصه برداشته و ارتقا سطح کمی و کیفی تحصیلات دانشگاهی در یزد را رقم بزند.

عزیزی به ضرورت افزایش تعاملات دانشگاه‌ها با شهرداری اشاره کرد و افزود: شهرداری آماده هر نوع همکاری اعم از پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی با دانشگاه امام جواد(ع) است.

وی از مدیران درخواست کرد: طرح‌های پیشنهادی خود مرتبط با شهرداری را به عنوان پایان‌نامه دانشجویی و یا یک طرح شهروندی آماده و جهت بررسی به شهرداری ارسال کنند.

غضنفر میرجلیلی سرپرست دانشگاه ضمن اشاره به پتانسیل دانشگاه امام جواد(ع) به توسعه فعالیت‌های مختلف، برگزاری برخی از آنها از جمله رویداد مشق معیشت ایرانی را نقطه قوتی برای شهر و دیار جهانی یزد دانست و بر تقویت و تداوم همکاری مؤثر با شهرداری در عرصه‌های مختلف تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: عدم پوشش خبری رویدادهای این دانشگاه به عنوان یک مرکز فعال علمی و آموزشی در یزد، توسط سازمان صدا و سیما، مسئله‌ای مهمی است که می‌بایست تمهیدات لازم در خصوص رفع محدودیت‌های موجود در این خصوص اندیشیده شود.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد شب یلدا کانون های مساجد فعالیت های مسجدی طرح ملی فهما استان بوشهر استان همدان خبرگزاری شبستان نماز جمعه دانشگاه امام جواد ع یزد شهردار یزد شبستان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۸۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی استاد دانشگاه امام صادق از تورم امسال

به گزارش «تابناک» به نقل از تجارت نیوز، اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۲ همچون سال‌های قبل از آن، با مشکلات و چالش‌های متعددی همراه بود؛ با این وجود، تورم افسارگسیخته و رشد اقتصادی ناپایدار همچنان اصلی‌ترین مسائل اقتصاد کشور به شمار می‌رفتند. در این میان، تحریم‌های اقتصادی نیز با وجود کاهش نسبی در مقایسه با سال‌های قبل، همچنان مشکلات متعددی را در سطح اقتصاد کلان و کسب‌وکار‌های کشور ایجاد کرد.

کامران ندری، کارشناس اقتصادی و استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق، در گفتگو با تجارت‌نیوز، چالش‌های اساسی اقتصاد ایران در سال جدید را بررسی و آینده متغیر‌های مهم اقتصادی در این سال را تحلیل کرد.

چالش‌های اساسی اقتصاد ایران در سال جدید

ندری در ابتدا با تاکید بر این نکته که به دلیل مسائل سیاسی متعدد، پیش‌بینی سال ۱۴۰۳ چندان امکان‌پذیر نیست، توضیح داد: «اقتصاد ایران تحت تاثیر تحولات بین‌المللی و همچنین تحولات داخلی است. برای مثال نتیجه انتخابات در کشور آمریکا می‌تواند روی اقتصاد ایران تاثیر قابل ملاحظه‌ای بگذارد؛ بنابراین پیش‌بینی بلند‌مدت امکان‌پذیر نیست. با این حال در مجموع و با در نظر گرفتن مسائل، مشکلات و چالش‌های بنیادین اقتصاد ایران، به نظر نمی‌رسد که سال ۱۴۰۳ تفاوت چندانی با سال گذشته داشته باشد.»

وی افزود: «چالش‌های اقتصاد ایران، از جمله ناترازی شبکه بانکی، مسائل زیست محیطی، مشکلات مدیریتی و بحث کسری کسری بودجه، همه عواملی هستند که در سال ۱۴۰۳ به قوت خود باقی می‌مانند و در اقتصاد ایران، برنامه‌ای برای ارتقای زیرساخت‌ها وجود ندارد؛ بنابراین ایران در سال جدید نیز با این مشکلات ساختاری دست به گریبان خواهد بود.»

پیش‌بینی رشد اقتصادی ۲ تا ۳ درصدی

این کارشناس اقتصادی در ادامه به پیش‌بینی رشد اقتصادی در سال جاری پرداخت و عنوان کرد: «ممکن است دولت در شرایطی بتواند نفت بیشتری بفروشد، اما احتمال آن نسبت به سال ۱۴۰۲ ضعیف‌تر است. حتی اگر فرض کنیم در سال ۱۴۰۳ تحریم‌ها تشدید نشوند، در بخش نفت هم ظرفیت چندانی برای تولید وجود ندارد. به همین دلیل، به نظر می‌آید که حداکثر رشد اقتصادی با در نظر گرفتن نفت در سال آینده در حدود دو تا سه درصد باشد.»

تورم ۳۰ درصدی هم مردم را آزار می‌دهد

ندری در بخش پایانی این گفتگو، آینده نرخ تورم را بررسی کرد و در این باره توضیح داد: «همچنین به نظر می‌رسد که تورم نیز ادامه پیدا کند و کف نرخ تورم در سال جاری در حدود ۳۰ درصد خواهد بود. این در حالیست که نرخ تورم در صورتی در این سطح قرار می‌گیرد که سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی ادامه پیدا کند. با این وجود، اگر قیمت حامل‌های انرژی افزایش یابند، حتی با وجود تداوم سیاست‌های بانک مرکزی، تورم می‌تواند به بیش از این هم برسد.» وی همچنین در پایان تاکید کرد: «ممکن است که از نظر دولت تورم ۳۰ درصدی یک دستاورد باشد، اما به هر حال همین تورم نیز مردم را آزار می‌دهد.»

دیگر خبرها

  • سوخت رسانی به مسافران نوروزی در سیستان و بلوچستان روند مطلوبی دارد
  • نوروز از جایگاه بالایی در آداب و رسوم سیستانی های گلستان برخوردار است
  • پیش‌بینی استاد دانشگاه امام صادق از تورم امسال
  • مساجد و حسینیه‌ها پایگاه اصلی شروع راهپیمایی امسال روز قدس در یزد
  • توزیع 303 بسته غذایی بین خانواده های کم برخوردار دستگردان
  • سوخت رسانی در استان سیستان و بلوچستان روند مطلوبی دارد
  • حضور گروه های جهادی در مناطق کم برخوردار استان کرمان
  • مالیات برعایدی سرمایه سپری در برابر نوسانات اقتصادی است
  • «شادراه نور» طرحی برای نشاط مردم
  • محمود عزیزی: تئاتر، همچون هوا برای زندگی لازم است