Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدر نعمتی روز سه شنبه در نشست بررسی مسایل و مشکلات کارخانه سیمان ایلام اظهار داشت: این واحد سال های قبل به عنوان بهترین واحد تولیدی و صنعتی کشور فعالیت می کرد و سیمان تولیدی آن حتی شهرت جهانی داشت.

وی افزود: اکنون به دلیل برخی مشکلات دارای حجم بدهی قابل توجهی است که تداوم این روند باعث ایجاد مشکلاتی برای کارخانه و کارگران آن می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار ایلام تاکید کرد: همه مسئولان استان پیگیر مشکلات این مجموعه هستند، ولی هیات مدیره و سهامداران اصلی نیز باید پای کار بیایند و با افزایش سرمایه این کارخانه برای بهبود روند تولید آن تلاش کنند.

نعمتی اضافه کرد: نشست های متعددی برای کارخانه سیمان ایلام و حل مشکلات آن برگزار شده اما متاسفانه این کارخانه به تعهدات خود در قبال مصوبات عمل نکرده است.

وی یادآور شد: از مجموعه مدیریتی کارخانه سیمان ایلام انتظار داریم بیشتر پای کار باشند و در خصوص اقدامات افزایش سرمایه و عمل به تعهدات و پیگیری مصوبات جدی تر با مسایل برخورد کنند.

معاون اقتصادی استاندار ایلام گفت: کارخانه سیمان ایلام پیشانی توسعه استان است و سهامداران آن باید درک درستی از شرایط موجود داشته و نسبت به وضعیت کنونی کارخانه اهتمام بیشتری داشته باشند.

فرماندار سیروان نیز در این نشست گفت: بسیاری از مشکلات این واحد داخلی است که نیازمند مدیریت و برنامه ریزی دارد.

جواد رحیمی مقدم اظهار داشت: برای اینکه مشکل کارگری درست نشود با تلاش و جلسه های متعدد از کارگرها خواسته شده است شرایط فعلی کارخانه را درک و به فعالیت خود ادامه دهند.

وی از مسئولان کارخانه سیمان خواست هرچه سریعتر برای راه اندازی خط های تولیدی این کارخانه اقدام جدی انجام دهند تا از نظر کارگری مشکلی برای استان ایجاد نشود.

بر اساس اعلام مدیرعامل کارخانه ایلام این کارخانه دارای ۱۰۶ میلیارد تومان بدهی انباشته از قبیل گاز، برق، مالیات و ... است و اکنون یک خط تولید آن به طور کامل بسته شده است.

اقبال نیا اظهار داشت: اگر افزایش سرمایه در کارخانه صورت گیرد و ۲ خط تولید این واحد احیا و توسعه یابد با توجه به کیفیتی که سیمان ایلام دارد و بازار فروش آن مشکلات این واحد برطرف می شود.

وی از مسئولان استان خواست نشستی با مدیرعامل بنیاد مستضعفان کشور به عنوان سهامدار این شرکت انجام دهند تا بتوانند از طریق جذب کمک های آن بنیاد نسبت به افزایش سرمایه شرکت اقدام شود.

به گزارش ایرنا، کارخانه سیمان ایلام سال ۶۸ به ثبت رسید که بهره برداری از خط یک تولید آن سال ۷۷ و خط دوم آن نیز سال ۹۰ آغاز شد.

این واحد تولیدی و صنعتی که در ۱۵ کیلومتری شمال شهر ایلام در دهستان 'کارزان' شهرستان سیروان واقع شده اکنون جزو شرکت های حاضر در سازمان بورس و اوراق بهادار کشور است.

سیمان ایلام تاکنون با حضور در جشنواره های مختلف خارجی چندین جایزه و عنوان جهانی و بین المللی کسب کرده است.

کارخانه سیمان ایلام ۲ نوع محصول تیپ یک (در دو گونه ۱.۴۲۵ و ۱.۵۲۵) و تیپ پنج تولید می کند که پرمصرف ترین انواع سیمان محسوب می شود، ضمن این که از توانایی تولید سیمان نوع دو، پوزلانی معمولی و پوزلانی ویژه نیز برخوردار است.

برچسب‌ها ایلام رونق تولید استان ایلام اقتصاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام رونق تولید استان ایلام اقتصاد ایلام رونق تولید استان ایلام اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود

رئیس‌جمهور گفت: بنای دولت سیزدهم این است که اجازه ندهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود

به گزارش خبرگزاری ایمنا،، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، امروز_پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد استان به همت دولت سیزدهم در واحد تولید کاشی در سمنان با بیان اینکه اقتصادی که با تکانه‌ها دچار لغزش نشود باید افزایش تولید داشته باشد و تولید شرط داشتن اقتصادی مقاوم است، اظهار کرد: افزایش تولید هیچ تناسبی با قاچاق کالا ندارد. قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است. مبارزه با قاچاق کالا می‌تواند کمک به تولید باشد.

وی با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال مورد توجه دولت است، اضافه کرد: هشت هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی تا کنون احیا شد و به چرخه برگشته است. هدف‌گذاری شده که واحدهای دیگر هم به چرخه تولید وارد شود.

تذکر رئیس‌جمهور به بانک‌ها

وی ادامه داد: از واحدهایی بازدید کردیم که توسط بانک‌ها تملک شده بود و به مرور زمان گرفتار رکود شدند. این شایسته نیست که وقتی بانک واحدی را به دلیل مسائل مالی تملک می‌کند به خاطر مشغله‌های مالی و پولی از امر تولید آن واحد غافل شوند.

وی با اشاره به لزوم فعال شدن کارگروهی برای فعال شدن واحدهای تملک‌شده بانک‌ها، افزود: از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستم که کارگروهی برای فعال شدن آن دسته از واحدهای تولیدی که به تملک بانک‌ها در آمده و عددش را تا ۲ هزار واحد تولیدی بیان می‌کنند، باید تشکیل شود.

موفقیت‌های استان سمنان در تولید

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه امروز محصولات این کارخانه تولید کاشی در سمنان هم استانداردسازی و هم تجاری‌سازی شده است و هم صادرات دارد و امیدواریم که ارزش افزوده برای محصولات این کارخانه را شاهد باشیم، ابراز کرد: این جشن برای احیای بیش از ۲۰۰ مجموعه صنعتی استان سمنان است که به چرخه تولید بازگشته‌اند. باید از خداوند متعال شاکر باشیم که لظفش شامل حال ما شد و کارخانه‌ها به چرخه تولید بازگشت.

وی با قدردانی از همت همه عزیزان از جمله ستاد احیای واحدهای صنعتی و معدنی، استاندار سمنان و مدیران واحدهای تولیدی که همت کردند این واحدها را احیا کردند، افزود که کار ارزشمندی که در استان سمنان انجام شد این است که واحد دیگری تعطیل نشود. این تلاش هم قابل تقدیر است.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: نشان این فعال شدن و احیا افزایش اشتغال در استان سمنان است. به جز تعداد چهار هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال با احیای این واحدها، شاخص‌ها نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در سمنان کاهش یافته و برخی واحدهای استان اکنون به نیروی کار نیاز دارند.

وی با تاکید بر اینکه استان سمنان در تولید، اشتغال و کار دانش‌بنیان می‌تواند نمونه باشد، ادامه داد: نرخ تورم در استان کاهشی و رشد اقتصادی سمنان افزایشی است. اینها نشان می‌دهد آن‌چه که رهبر فرزانه انقلاب نسبت به آن تاکید کردند مبنی بر رشد تولید و اقتصاد در استان محقق شده است.

وی ادامه داد: خرسندم در جمع مدیران و کارگران و در کارخانه‌ای که نماد احیا است، هستم.

آیت‌الله رئیسی ابراز کرد: واحد تولیدی کاشی سمنان بیش از ۱۰ سال غیرفعال بود و اکنون با همت مسؤولان احیا و کارگران که در گذشته مشغول به کار بودند، دعوت به کار شدند.

وی اضافه کرد: واحد احیا شده تولید کاشی سمنان اکنون در سه خط فعالیت دارد و توسعه خط تولید و افزایش ظرفیت در دستور کار این واحد تولیدی است.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: کارگروه فعال شدن واحدهای تملک‌شده بانک‌ها که وزارت صمت و بانک مرکزی و بانک‌های عامل باید در آن باید عضویت داشته باشند، با برنامه‌ریزی ستاد احیا می‌تواند سرعت برگرداندن واحدهای دارای مسائل مالی به چرخه تولید را افزایش دهد.

نقش تعاونی در تحقق شعار سال

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: امسال از سوی رهبر فرزانه انقلاب سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است. مشارکت مردم ساز و کارهایی نیاز دارد. یکی از بخش‌هایی که حتماً می‌تواند در تحقق شعار سال نقش داشته باشد تعاونی‌هاست. افرادی که در تعاونی‌ها عضو هستند و آمادگی و تمکن دارند می‌توانند به اقتصاد کشور کمک کنند.

وی افزود: اتاق تعاون، معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بخش‌هایی که در حوزه تعاون فعال هستند، بدانند امسال یکی از جلوه‌های تقویت مشارکت مردم میدان دادن به تعاونی‌هاست.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: میدان دادن به بخش خصوصی فعال در این مسیر بسیار مهم است. تلاش همه دولتمردان و فعالان اقتصادی و بخش‌های خصوصی و تعاونی و دولتی برای تحقق شعار سال ضروری است. همگان با اخلاص تلاش کنند که این کار انجام شود، همین کارخانه کاشی در سمنان که احیا شده یکی از نمونه‌های قابل انجام بودن این کار است.

عزم دولت برای حمایت از بخش خصوصی

رئیس دولت سیزدهم با بیان این‌که دولت توجه ویژه‌ای به حمایت‌های حقوقی دارد، اظهار کرد: وزیر صمت و معاونان و مدیران این وزارتخانه انگیزه و تلاش جدی برای کمک به جهش تولید دارند. البته جهش تولید به معنای رشد یک درصدی نیست. جهش یعنی عدد قابل توجهی رشد داشته باشیم.

وی افزود: امروز می‌بینیم که به دست جوانان ما رژیم صهیونیستی و حامیانش ذلیل شده‌اند. همین جوانان ما توان احیای کارخانه‌های راکد را هم دارند.

ضرورت حمایت از کارگران در مسیر تولید

آیت‌الله رئیسی اظهار کرد: برنامه دولت این است که هم از دولت حمایت کند و هم حامی کارگرانی باشد که بازوان توانای آن‌ها می‌تواند کارهای بزرگی را در عرصه اقتصادی و تولیدی کشور رقم بزند، برنامه‌ها و اقدامات دولت در همین جهت است که بتواند مسکن کارگری را فعال کند و تعاونی‌های کارگری را برای رفع مشکل مسکن کارگران عزیز فعال شود، در تمام کشور اعلام شده که این تعاونی‌ها فعال شوند و زمین هم برای ساخت مسکن کارگری در اختیارشان قرار بگیرد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: فعال شدن تعاونی‌های مسکن و تعاونی‌های مصرف در دستور کار دولت قرار دارد و از این اقدام حمایت می‌کنیم، مدیران هم در تلاش هستند که مساله دستمزدها و مسکن و درخواست‌های متعدد کارگران از سوی کارفرمایان و دولت محقق شود تا تولید بدون دغدغه دنبال شود.

وی افزود: بسیار خرسندیم از این که این کارخانه و بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی در استان سمنان فعال شده است، بنای دولت سیزدهم این است که اجازه ندهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود و همین روند ادامه یابد تا بگوییم سمنان استان نمونه‌ای در احیای واحدهای راکد و پیشگیری از تعطیل شدن کارخانه‌هاست.

کد خبر 745710

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی
  • وزیر ارتباطات: اپراتورها متعهد به افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت شدند
  • فعالیت واحد تولیدی پلمب شده در شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه از سر گرفته شد
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود
  • تولید سالانه ۴۰ هزار تن ورق و فویل آلومینیومی در رزن 
  • وضع برخی از قوانین، موجب سنگ اندازی در تولید می‌شود
  • وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود
  • حمایت از واحدهای تولیدی استان کرمان
  • اجرای کامل ۷۲ درصد مصوبات اقتصادی سفر رئیس جمهور در لرستان