Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: اراضی کشاورزی ظرفیت‌های اشتغال، تولید و درآمد ما هستند که می‌توانیم در کنار آن‌ها شغل دیگری را نیز داشته باشیم.

عبدالرضا بازدار امروز در گردهمایی تخصصی بررسی نقش و جایگاه دهیاران در حفاظت از اراضی کشاورزی و توسعه فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی شهرستان خرم‌آباد  که در سالن همایش‌های جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: دهیاران همکاران ما هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که امنیت غذایی یکی‌از حساس‌ترین موضوعات است، عنوان کرد: ما در مقابل اصل قضیه علاوه‌بر مسئولیت دولتی که داریم، یک مسئولیت اجتماعی داریم و هرکسی یک زمین کشاورزی خراب می‌کند به ما به‌عنوان مصرف کننده آسیب می‌زند.

بازدار با اشاره به این‌که جهاد کشاورزی به تنهایی نمی‌تواند در زمینه مقابله با تغییر کاربری اراضی مقابله کند، ادامه داد: شما باید با این نهاد تعامل، همکاری و مشارکت داشته باشید که بتوانیم با هم این موضوع را مدیریت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به این‌که هرکسی در هر مقوله‌ای به تغییر کاربردی نیاز دارد می‌تواند به کمیسیون‌های مربوطه مراجعه کند، تصریح کرد: اراضی کشاورزی ظرفیت‌های اشتغال، تولید و درآمد ما هستند که می‌توانیم در کنار آن‌ها شغل دیگری را نیز داشته باشیم.

وی در زمینه بیمه محصولات کشاورزی گفت: تاکنون ۷.۵ میلیارد تومان به پنج هزار و ۵۰۰ نفر خسارت پرداخت شده‌ است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان جهاد کشاورزی اشتغال پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین

مجتبی حسنی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: تخریب و قلع و قمع ۹ بنای غیرمجاز مربوط به روستای گلدره و حسام آباد این شهرستان بوده که پس از صدور احکام قضایی منجر به آزادسازی اراضی کشاورزی و بازگشت به چرخه تولید شده است.

وی اضافه کرد: تخریب بنا‌های غیرمجاز در راستای جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز و خرد شدن اراضی کشاورزی و با اتکا به تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها انجام شد.

حسنی تاکید کرد: بنا‌های غیرمجاز شامل احداث ساختمان، محوطه سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دستگاه قضایی، یگان حفاظت از اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان قزوین، مرکز جهاد کشاورزی کوهین و نیرو‌های فراجا و عوامل راهداری به مرحله اجرا درآمده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی موضوع را به سامانه ۱۳۱ گزارش دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • بررسی ۴۳ پرونده تغییر کاربری اراضی در مازندران
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است