Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@10:45:59 GMT

حمایت گروه زعفران سحرخیز از استارتاپ‌ها

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۳۸۵۶۷

حمایت گروه زعفران سحرخیز از استارتاپ‌ها

مرکز دبیرخانه دائمی حمایت از استارتاپ‌ها، صنعت زعفران در مرکز علمی کاربردی گروه کشاورزی تولیدی زعفران سحرخیز افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام شرکت زعفران سحرخیز، فرزاد سحرخیز، درباره حمایت از ایده تولید کاغذ با گلبرگ‌های دور ریز زعفران گفت: شرکت زعفران سحرخیز با رویکرد استفاده از فناوری‌های نو و مسئولیت‌های اجتماعی اقدام به حمایت و شتاب‌دهی استارتاپ‌ها در صنعت زعفران کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا مرکز دبیرخانه دائمی حمایت از استارتاپ‌ها، صنعت زعفران را در مرکز علمی کاربردی شرکت زعفران سحرخیز دایر کرده و سحرخیز اقدام به حمایت از استارتاپ‌هایی خواهد کرد که در حوزه تولید کاغذ از دور ریز گل‌های زعفران استفاده کنند.

آقای دکتر فرزاد سحرخیز، عضو هیات مدیره گروه شرکت‌های زعفران سحرخیز افزود: با توجه به اینکه استارتاپ‌ها خلاقیت‌هایی دارند؛ فضایی ایجاد کنند تا در این زمینه روندی رو به رشد را شاهد باشیم. اما نیاز به حمایت مهم‌ترین موضوعی است که بسیاری از استارتاپ‌ها به آن احتیاج دارند تا ایده‌های خود را به مرحله عملیاتی آن‌ هم به‌ صورت گسترده برسانند.

فرزاد سحرخیز افزود: گروه شرکت‌های زعفران سحرخیز  از یک استارت آپ حوزه گلبرگ زعفران حمایت می‌کند.

تولید کاغذ با گلبرگ‌های دورریز زعفران ایده‌ای است که استارتاپ‌های ایرانی آن را به مرحله عملیاتی شدن رساندند و برای همین نیاز به حامی مالی داشتند. در این زمینه گروه شرکت‌های زعفران سحرخیز سرمایه‌گذاری را برعهده‌ گرفته و سرمایه‌ای را در اختیار ایده‌پردازان قرار داده تا در کارخانه‌ای واقع در تربت‌حیدریه ساخت ماشین‌آلات تولید کاغذ با گلبرگ را به اتمام رسانده و پروژه را به مرحله عملیاتی شدن برسانند.

وی به امید استفاده از گلبرگ‌های دورریز برای تولید کاغذ اشاره کرد و افزود: این ایده‌ای است که برای نخستین بار در جهان به آن پرداخته‌ شده و اگر با موفقیت عملیاتی شود می‌توان امیدوار بود درخت کم‌تری قطع و زباله کم‌تری تولید شود.

او با تأکید بر لزوم توجه به محیط‌زیست ادامه می‌دهد: این حمایت از استارتاپ‌ها با هدف توجه به محیط‌زیست بوده و از آنجایی‌ که بالغ‌ بر ۲۰ هزار تن گل زعفران پاک‌کرده دور ریخته می‌شود می‌توان از این زباله به بهترین شکل ممکن بهره‌برداری کرد.

سحرخیز گفت: ایده محصول نوآورانه توسط گروه استارتاپ برای شرکت سحرخیز پرزنت شده و با در نظر گرفتن زنجیره ارزش شرکت و ارزش سازمان‌ها در حوزه مسئولیت اجتماعی به این جمع‌بندی رسیده سرمایه‌گذاری برای استارتاپ‌ها انجام گیرد و با پشتیبانی پارک علمی فناوری استان خراسان رضوی آغاز و این کارخانه تولید کاغذ را با ساخت ماشین‌آلات و دستگاه‌هایش در تربت‌حیدریه  شروع کرده است.

این کارشناس صنعت غذا اظهار امیدواری کرد و افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته‌شده تا یک ماه آینده ساخت ماشین‌آلات تولید کاغذ از طریق گلبرگ زعفران به اتمام خواهد رسید و تولید آزمایشی صنعتی برای نخستین بار در جهان آغاز خواهد شد.

فرزاد سحرخیز(عضو هیات مدیره گروه شرکت‌های زعفران سحرخیز) در نهایت افزود: این روزها موضوعات زیست‌محیطی در زندگی مردم بسیار مهم و تأثیرگذار است و سحرخیز با هدف انجام یک مسئولیت اجتماعی و اینکه کاغذهایی با کیفیت‌های مختلف از گلبرگ زعفران و سایر گلبرگ گل‌هایی که دور ریخته می‌شود تولید خواهد کرد تا زعفران در بسته‌بندی از جنس خودش مجدداً به دست مصرف‌کننده برسد. 

در این راستا در پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری گروه شرکت‌های زعفران سحرخیز تفاهم‌نامه حمایت از استارت آپ تولید کاغذ با حضور آقای دکتر کشمیری، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری منعقد کرد و پس‌ از آن قرارداد اجرایی تولید این ایده استارتاپی با حضور آقای دکتر محمدحسن عصاره ریاست ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شد.

اهمیت و توجه به محیط‌زیست دغدغه‌ای است که این روزها نه‌تنها فعالان محیط‌زیست را درگیر کرده بلکه بسیاری از فعالان حوزه‌های اقتصادی دیگر را نیز به فکر واداشته از چه راه‌هایی می‌توانند به محیط‌زیست کمک کرده و جلوی روند سرعتی تخریب این نعمت الهی را بگیرند.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زعفران استارت آپ ها حمایت از محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۸۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد

سید سعید میرنظامی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در چهل و دومین نشست کمیسیون ماده ۴۲ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، پرونده یکی از شرکت‌های تولید و بسته بندی زعفران در استان مرکزی که در ۲ بند آزمون شده مغایر با استاندارد بود، توسط اعضای این جلسه مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست که با حضور قاضی منتخب دادگستری برگزار شد، با محرز شدن تخلف واحد تولیدی و اتفاق نظر اعضای کمیسیون، واحد تولیدی که در مامونیه از توابع شهرستان زرندیه استان مرکزی فعالیت می‌کرد، ملزم به پرداخت جریمه نقدی، ارائه تعهد، الزام به بهسازی تولیدات و جمع آوری محصولات از سطح بازار شد.

مدیر کل استاندارد استان مرکزی گفت: طبق ماده ۴۱ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، در صورتی که واحدهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد یا تاییدیه از سازمان، اقدام به تولید کالا یا خدمات پایین‌تر از کیفیت استاندارد کنند، موضوع در کمیسیون ماده ۴۲ این قانون، مورد بررسی و تصمیم گیری اعضا قرار می‌گیرد.

کد خبر 6087595

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • بازگشت به کار کارگران اخراجی شرکت پارس طبیعت سلولز گروه صنایع کاغذ پارس
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ