Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل مدیریت بحران خراسان شمالی از عملکرد بنیاد مسکن استان برای بازسازی منازل سیل‌زده گلایه کرد.

علی نظری در نشست خبری که در محل استانداری در تاریخ چهارم دی ماه برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر برای پنج هزار و 445 واحد مسکونی پی کنی صورت گرفته است اما چهار هزار و 138 واحد به مرحله فندانسیون رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این میان یک شکاف 1500 واحدی وجود دارد که باید بنیاد مسکن بتواند آن را هر چه سریع تر رفع کند.

نظری تصریح کرد: البته بخشی از کندی ساخت و ساز منازل سیل‌زده به خود سیل زدگان باز می گردد چراکه برخی از آن ها نیز اهتمام جدی برای به پایان رساندن منازل خود ندارند.

وی افزود: بنیاد مسکن استان را ملزم کرده ایم تا حداقل دو سوم از این منازل را تا پایان سال تکمیل کند.

به گفته این مقام مسئول بر اثر جاری شدن سیل و بارش های شدید در ابتدای سال جاری شش هزار و 500 واحد مسکونی در این استان آسیب دیدند.

وی ادامه داد: تاکنون از محل اعتبارات خسارت سیل به این استان 600 میلیارد تومان در حوزه های مختلف پرداخت شده است که به عنوان مثال در حوزه کشاورزی در ارتباط با کمک های بلاعوض مبلغ هشت میلیارد و 148 میلیون تومان و در بخش تسهیلات عدد هفت میلیارد و 792 میلیون تومان پرداخت شده است.

 مدیر کل مدیریت بحران خراسان شمالی در ارتباط با اعتبارات سیل سایر دستگاه های استان نیز بیان کرد: رقم 249 میلیارد تومان مصوب شده است که تاکنون 144 میلیارد و 800 میلیون تومان اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: خراسان شمالی طی سال جاری به طور کلی یک میلیارد و 200 میلیون تومان به علت جاری شدن سیل و تگرگ، آتش سوزی، سرمازدگی و ... خسارت دیده است.

نظری در ادامه به ساخت 21 پل در این استان اشاره کرد و گفت: بیشترین پل های خسارت دیده ناشی از سیل در شهرستان های راز و جرگلان و مانه و سملقان بوده است که مطالعات این پل ها به پایان رسیده و اکنون در مرحله مناقصه قرار دارند.

وی با گلایه از اداره کل راه و شهرسازی استان مبنی بر اینکه خسارت های متحمل شده ناشی از سیل در این حوزه را به خوبی در سامانه به ثبت نرسانده بود، گفت: این استان به همین علت نتوانست اعتباری در این رابطه دریافت کند.

این مقام مسئول افزود: با پیگیری های انجام شده قرار بر این شد تا اعتباراتی به این حوزه اختصاص یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سیل خسارت سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۲۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴۰۰۰ میلیاردی طرح انتقال آب‌های زیرزمینی در خراسان شمالی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی با اشاره به انتشار جداول لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: پروژه انتقال آب‌های زیرزمینی منطقه سرانی برای امسال، چهار هزار میلیارد ریال اعتبار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مرتضی بهزادفر اظهار کرد: درآمد عمومی از جمله درآمدهای مالیاتی و سایر درآمدها، در لایحه بودجه سال جاری ۳۶ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است که سهم درآمدهای مالیاتی ۳۵ هزار و ۸۲۵ میلیارد ریال است.

وی درباره میزان مصارف استان در لایحه بودجه سال جاری افزود: بودجه هزینه‌ای استان ۱۰ هزار و ۸۷ میلیارد ریال و بودجه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان ۳۱ هزار و ۸۳۴ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی درباره اعتبارات پیش‌بینی شده برای پروژه‌های مهم استان، خاطرنشان کرد: برای اجرای طرح آبرسانی از منطقه سرانی به شهرهای استان، چهار هزار میلیارد ریال پیش‌بینی شد که ۶۰ درصد از محل منابع عمومی دولت و ۴۰ درصد از محل سایر منابع تأمین می‌شود.

بهزادفر اضافه کرد: برای اجرای پروژه راهسازی در مسیر بزرگراهی بهشهر - گرگان - آزادشهر - بجنورد - شیروان - قوچان نیز دو هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال، بهسازی راه اصلی بجنورد - سنخواست ۷۱۲ میلیارد ریال و احداث راه اصلی قوچان - بی رم آباد- سنخواست- جاجرم- میامی ۹۱۳ میلیارد ریال پیش‌بینی شده است.

وی گفت: برای ساخت آنتن ایستگاه راه‌آهن جوین_اسفراین _بجنورد_ شیروان ۵۰۰ میلیارد ریال و برای چهار خطه کردن راه بجنورد- اسفراین- بردسکن- سبزوار ۹۴۸ میلیارد ریال اعتبار دیده شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی افزود: برای اجرای بیمارستان ۶۴ تختخوابی در شهر راز ۷۱۴ میلیارد ریال، توسعه بیمارستان پورسینا در شهر آشخانه ۷۰۷ میلیارد ریال و برای ساخت بیمارستان جایگزین بنت الهدی بجنورد ۲۷۱ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.

کد خبر 745001

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی خراسان شمالی از گلایه مندی کشاورزان استان از افزایش قیمت کودهای شیمیایی در آغاز سالجاری خبر داد
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان سال
  • ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی جهادکشاورزی در کشور به مسکن اختصاص یافت
  • تحقق ۸۷ درصدی تعهدات نهضت ملی مسکن در روستاهای لرستان
  • جهش تولید در بخش کشاورزی استان اتفاق خواهد افتاد
  • ۷۰۰ واحد مسکن روستایی خراسان شمالی بهره برداری شد
  • عملیاتی‌شدن طرح هادی در ۶۹۱ روستای خراسان جنوبی
  • افزایش تسهیلات بنیاد مسکن برای مددجویان خراسان شمالی
  • افتتاح 3 طرح هادی در شیروان
  • اعتبار ۴۰۰۰ میلیاردی طرح انتقال آب‌های زیرزمینی در خراسان شمالی