Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-03-29@06:25:29 GMT

مسئولان شیروان به هنر خوشنویسی بی توجه هستند

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۵۲۸۴۶

مسئولان شیروان به هنر خوشنویسی بی توجه هستند

مدیر انجمن خوشنویسان شیروان گفت: مسئولان شیروان به هنر خوشنویسی بی توجه هستند.

علی رحیمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: برای جا انداختن خط ملی، ادارات می توانند مکاتبات اداری و نامه نگاری های خود را با استفاده از نرم افزار نستعلیق صورت دهند.

 

مدیر انجمن خوشنویسان شیروان گفت: اسناد معتبر و با ارزش در گذشته با خط نستعلیق نوشته می شد، اما امروزه به دلیل بی توجهی به این هنر و به بهانه شتاب در کار با خطوط دیگر نوشته می شود در صورتی که با نرم افزار نستعلیق به راحتی می توان کارها را با همان سرعت انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رحیمی با بیان اینکه دیگران نسبت به خط ما نگاه ویژه دارند و انتظار می رود که ما خود نیز حساسیت و تلاش بیشتری برای حفظ و گسترش آن داشته باشیم، افزود: باید به ویژه برای دانش آموزان، نوجوانان و جوانان برنامه های انگیزشی متنوعی داشته باشیم تا در آنان گرایش بیشتری نسبت به این هنر اسلامی ایجاد شود.

 

دبیر جشنواره خط تحریری خراسان شمالی گفت: یکی از برنامه هایی که در صدد اجرای آن هستیم برگزاری جشنواره و نمایشگاه خط تحریری است و برپایی دوره های آموزش خط در طول سال است که از کلاس های حضوری گرفته تا ارائه بسته های آموزش خوشنویسی در منزل، می تواند راهی برای ترویج دامنه خط زیبای نستعلیق به عنوان عروس خطوط فارسی شود.

 

رحیمی افزود: دستگاه های فرهنگی باید به گونه‌ای عمل کنند که خط نستعلیق به عنوان خط ملی ایرانی جایگاه شایسته خود را بازیابد چرا که بسیاری از کاربردهای روزمره و تبلیغات محیطی ناآگاهانه امروز از خط ملی فاصله گرفته است.

 

شهرستان شیروان در پایان دیماه، میزبان دومین جشنواره خط تحریری نستعلیق استان خراسان شمالی است.

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد خبرگزاری شبستان طرح ملی فهما مسجد استان بوشهر مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد فهما اردبیل مسئولان خوشنویسی فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسین سیدی مدیر شعر و ادبیات بنیاد امام رضا (ع) گفت: با برگزاری جشنواره‌های رضوی درصدد هستیم در راستای ترویج سیره رضوی گام کوچکی برداریم.

وی با بیان اینکه در قالب شعر، چهار جشنواره شعر عربی، جشنواره شعر ترکی، جشنواره شعر فارسی و جشنواره شعر کودک و نوجوان برگزار را در همواره در برنامه داریم، گفت: درصدد ارتقای سطح این جشنواره‌ها از نظر کمی و کیفی هستیم.

مدیر شعر و ادبیات بنیاد امام رضا (ع) به استقبال شاعران از این بخش جشنواره اشاره کرد و گفت: رغبت حضور شاعران نامی و حتی نوپا برای تولید اثر در حوزه رضوی چشمگیر است.

به گفته سیدی، طی دو سال گذشته، تعداد آثار رسیده به این جشنواره از ۴۰۰ اثر به هزار و ۱۰ اثر در سال گذشته رسیده و امسال نیز بیش از ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است.

وی بر اهمیت توجه به امر کیفیت بخشی به محتوای آثار رضوی نیز صحه گذاشت و به اهمیت در تراز ملی بودن اشعار در این زمینه اشاره کرد.

سیدی با بیان اینکه نباید درگیر کمیت و تعداد صرف آثار شد، گفت: در راستای توجه نکردن به موضوع کمیت آثار، برای جشنواره شعر فارسی شعار ملی تعریف کردیم تا همگی شعرها در تراز ملی و استانی باشند.

مدیر شعر و ادبیات بنیاد امام رضا (ع) با بیان اینکه امسال شعر رضوی در ابعاد بین‌المللی برگزار می‌شود، گفت: در این راستا محافل شعرخوانی در شهر کوفه عراق، در شهر استانبول ترکیه و همچنین در افغانستان برگزار می‌شود. همچنین علاوه بر محافل شعری خارج از کشور در خلال جشنواره شعر رضوی شاهد برگزاری جشنواره شعر کودک رضوی نیز هم در داخل کشور هستیم.

وی همچنین از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و شب شعر در قم، شیراز و خراسان رضوی خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این برنامه‌ها توجه به عمق و معرفت شناسی امام رضا (ع) در اشعار است.

کد خبر 6063332 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به خوشنویسی در کتاب‌های آموزشی
  • با هدف ترویج فرهنگ کار خیر و تکریم خیرین جشنواره ی ملی رسانه ای مهرآفرین برگزار می شود.
  • توسعه فرهنگ کتابخوانی در احداث پارک‌های سنندج مورد توجه قرار گیرد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی
  • مسئله فرهنگ و موضوع حجاب باید مورد توجه مسئولان باشد
  • ارسال بیش از ۱۵۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره شعر رضوی
  • ظرفیت پارکینگ‌های مهرآباد پر شد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رضوی
  • مردمی کردن اقتصاد باید با جدیت دنبال شود
  • ظرفیت پارکینگ‌های مهرآباد پر شد/ مسافران از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند