Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: تا سال 1404 با یک برنامه‌ریزی منسجم تلاش می‌کنیم تا همه افراد بی‌سواد استان اردبیل را تحت پوشش قرار دهیم .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید غلامحسین گنجی در گفتگو با خبرنگار  پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، اظهار داشت: 40 سال از  تاسیس نهضت سوادآموزی به فرمان امام راحل (ره)در سال 58 می گذرد و حاصل آن در جمعیت سنی 6 سال به بالا تر بیش از چهل درصد رشد سواد در کشور و در سطح استان بیش از 52 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:قبل از انقلاب اسلامی درصد باسوادی 30/7 درصد بود که هم اکنون 83 درصد رسیده است و در جمعیت 10 تا 49 سال براساس سرشماری سال 95 درصدباسوادی حدود 93.1 درصد  است و اگر عملکرد سه سال اخیر را نیز در نظر بگیریم درصد باسوادی این رده سنی به 94 درصد می رسد.

رشد 12 درصدی سواد در اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است/پایان بی سوادی در سال 1404

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: برنامه ریزی های شده است علیرغم رشد 12 درصد سواد که  بیش از رشد سواد در سطح کشور است اما به لحاظ محرومیت ها هنوز زیر میانگین کشوری قرار داریم و جزوه 10 استان زیر میانگین کشوری هستیم.

وی تصریح کرد: در طرح شتاب بخشی سال 1400 در رده سنی 10 تا 49 سال به رده کشوری برسیم و در سال 99 تا 1404 تمامی بی سوادنان که در سرشماری 95 احصا شده است و حدود 56 هزار نفر است و اگر عملکرد سه سال گذشته را در نظر بگیریم 50 هزار نفر می شود را زیر پوشش ببریم و در این سال درصد باسوادی 100 درصد شود.

50 درصد بی سواد استان اردبیل در 5 شهرستان است

وی با بیان اینکه انسداد مبادی بی سوادی نیز برنامه ای است که از تولید بی سوادی جلوگیری می کند، ابراز داشت: در طرح شتاب بخشی در پنج شهرستان اردبیل،پارس آباد،مشگین شهر ،گرمی و اصلاندوز که بیش 50 درصد بی سوادان استان را تشکیل میدهند ،20 درصد به حجم ابلاغی  آن افزودیم تا در اولین قدم یش از برنامه ها گام برداریم.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان اردبیل تاکیدکرد: در طرح شتاب بخشی دستگاه های مختلف اجرایی دخیل هستند؛ سال جاری 11 هزار نفر در دورهای مختلف زیر پوشش اند که تقریبا 80 درصد تحقق یافته است.

وجود 7 مرکز یادگیری در استان اردبیل

گنجی یاد آور شد: در سطح استان 7 مرکز یادگیری درحال فعالیت هستند که که زندان ها و پادگان ها را نیز تحت پوشش قرار داده ایم.

وی اظهار داشت: طرح های توانمند سازی بانوان و نشست های کتابخوانی  را با همکاری کتابخانه مرکزی ایجاد کردیم و بخش ویژه ای نیز برای نو سوادان جهت ترویج و تثبیت سواد اتفاق اقتاده است.

آموزش های سواد رسانه در بین سواد آموزان

وی در مورد آموزش سواد رسانه ای نیز گفت: مهارت های مختلف همچون آموزش عملی رایانه برای سواد آموزان در نظرگرفته شده است  و نشریه هایی نیز با محتوایی سواد رسانه ای در بین آموزش دیدگان توزیع می شود.

اردبیل در رتبه اول و پارس آباد آخر سواد آموزی

وی تصریح کرد:  به ترتیب شهرستان اردبیل 95.4 در رتبه اول قرار، خلخال 94.8 سوم ،نمین 93.5 چهارم، و شهرستان پارس آباد و  اصلاندوز با 89.3 درصد پایین ترین نرخ با سوادی را طبق سرشماری سال 95 را دارد.

گنجی در مورد چهره های موفق سواد آموزی گفت: چهره های داریم که پس از سواد آموزی  جزو دبیران و مربیان نهضت شده اند و در حد فوق لیسانس و دکتری پیش رفته و حتی مدیران مدارس نیز از این قشر داریم.

وی در مورد بی انگیزگی در بین سواد آموزان گفت: با توجه تجربیات زندگی و دچار شدن به انواع مشکلات در و ارتباطات اجتماعی،  مشکلی از بابت انگیزه دهی نداریم.

گنجی تصریح کرد: آموزش دهندگانی که  از سال 79 تا 91 حداقل بصورت دو دوره با نهضت سواد آموزی همکاری داشتند جذب خواهند شد و در استان اردبیل 209 حائز این شرایط ، 100 نفر جذب شده اند؛ کسانی که یک دوره فعالیت داشته اند پرونده های آنها در دست بررسی است.

وی افزود:  هم اکنون حدود 1400 آموزش دهنده در سطح استان اردبیل با مدرک حداقل فوق دیپلم و لیسانس به بالاتر مشغول فعالیت هستند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: چالش اصلی حوزه سواد آموزی شناسایی بی سوادان است یعنی پایگاه اطلاع رسانی دقیق از بی سوادان نداریم و منابع ما صرفا خود اظهاری افراد است، باید به سمت سویی برویم که این پایگاه تشکیل شود ؛مشوق های قبلا برای سواد آموز پاداش قبولی داشتیم ولی باتوجه به اعتبارات کم، از اولویت های ما ایناست که  اگر بی سوادی اقدام به  آموز انجام کند مبالغ تشویقی برای وی در نظر گرفته شده است.

 

انتهای پیام/م آ

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۶۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ چمن مصنوعی در مدارس اردبیل به بهره برداری می رسد

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر دهقانی نیا ظهر یکشنبه در در آیین افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان رسالت ناحیه دو اردبیل با اشاره به روند توسعه فضاهای ورزشی دانش آموزی در استان اردبیل اظهار کرد: تا پایان سال ۱۶ چمن مصنوعی دیگر در سطح استان اردبیل به بهره برداری خواهد رسید.

وی با اشاره به عملیات موفقیت آمیز وعده صادق خاطرنشان کرد: عملیات تنبیهی و کوبنده‌‏ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که به نام مبارک پیامبر اسلام در پاسخ به جنایت وحشیانه‏‌ خبیث‏‌ترین مولود نامشروع اردوگاه استکبار در منطقه صورت گرفت، یک بار دیگر آوازه‏‌ انقلاب مقدس اسلامی را بر تارک افکار جهانیان نشاند و فصلی نو از حقانیت و ظلم ستیزی و یاری مظلومان و اقتدار را در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی ایران گشود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان اینکه زیرساخت‌های ورزش دانش آموزی استان اردبیل در حال توسعه است، افزود: این زمین چمن مصنوعی با هزینه بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان با متراژ ۵۴۴ متر مربع با نام طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بهینه سازی شده و در اختیار دانش آموزان قرار گرفت.

دهقانی نیا گفت: با هدف توسعه و ترویج ورزش دانش آموزی وایجاد نشاط در فضاهای آموزشی تا پایان سال ۱۶ چمن مصنوعی دیگر در سطح استان به بهره برداری خواهد رسید.

کد خبر 6084618

دیگر خبرها

  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • پایان هشتمین جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی در خراسان رضوی
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • ۱۶ چمن مصنوعی در مدارس اردبیل به بهره برداری می رسد
  • بازماندگی از تحصیل، بهانه آموزش‌وپرورش برای حفظ نهضت سوادآموزی/ سوخت‌بری، دانش‌آموزان را برای فرار از مدرسه وسوسه می‌کند
  • طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی» اجرایی می‌شود
  • اجرای نهضت ملی سواد سلامت آموزی در مدارس ۱۰ استان کشور
  • با «مثبت آموزش» در شبکه آموزش به روز باشید
  • ۸۵ درصد مدارس کشور اتاق بهداشت ندارند | جای خالی ۱۶ هزار مربی سلامت در مدارس
  • اجرای طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی»