Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین جشنواره استانی سرود آفرینش کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان عصر امروز با با معرفی برترین‌ها به کارخود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ نخستین مهرواره استانی سرود( آفرینش) درحالی به نقطه‌ی پایانی خود رسید که 16 گروه « نمایش سرود) از 12 مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری گیلان درآن به هنرنمایی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیین پایانی این مهرواره نیز عصر پنج‌شنبه، 5 دی ماه 1398 در سالن سینمای این مجموعه‌ی فرهنگی در رشت صورت‌گرفت و گروه داوری متشکل از: «غلامرضا ورعی»، «داوود‌مسیح‌زاده» و «پیام فلاحتی»، با موفق‌توصیف‌کردن حضور تمامی گروه‌های شرکت‌کننده و قدردانی از دست‌اندرکاران، به معرفی برترین‌ها پرداخت.

داوران این مهرواره، خواندنِ سرود و حرکاتِ نمایشی درخدمت آن، محتوا و طراحی مناسب حرکات را از ملاک‌های به‌گزینی آثار اعلام و برهمین اساس نیز گروه  سرود «گیلانه‌زاکان» از مرکز فرهنگی هنری کانون لاهیجان و «دنیای پنهان دختران» از مرکز فرهنگی هنری مجتمع کانون رشت با مربی‌گری «منیژه واحد قاضیانی» و «تاریخ عشق»، ازمرکز فرهنگی هنری کانون شفت با مربی‌گری«رقیه آزادنیا» را به‌عنوان گروه‌های برتر معرفی‌کردند.

گروه داوری هم‌چنین، سرود«ایران»، کاری از کتاب‌خانه پستی مرکز فرهنگی هنری کانون تالش با مربی‌گری «فریبرز امیر‌شریفی» را به عنوان گروه شایسته تقدیر و «ابوالفضل‌اصلانی» از صومعه‌سرا، «امیر‌محمد علیزاده» از اعضای انجمن سرود کانون استان گیلان و «شایان عبداللهی» از مرکز فرهنگی هنری کانون تالش را به‌عنوان 3 تک‌خوان برتر این مهرواره اعلام‌کرد.

انتخاب سرایندگان برتر اشعار نیز از دیگر بخش‌های آیین اختتامیه‌ بود و برهمین اساس نیز «حمیرا خدابنده»، کارشناس مسوول آفرینش‌های ادبی کانون استان گیلان و «رقیه آزاد‌نیا» مربی مسوول مرکز فرهنگی هنری کانون شفت تجلیل‌شدند.

مدیر‌کل کانون استان گیلان نیز در این آیین، به اهمیت شادی‌آفرینی و نهادینه‌سازی فرهنگ هم‌گرایی درجامعه اشاره و و توجه به نسل‌کودک و نوجوان را لازمه‌ی فرهنگ‌سازی خواند.

اسفندیارضیائی دراین میان، برگزاری مهرواره سرود را حرکتی در جهت تمرین کار‌های گروهی و ایجاد نشاط اجتماعی قلمداد‌کرد و حاضران در این رویداد هنری را برنده واقعی دانست.

اشاره به میزبانی گیلان از مرحله کشوری مهرواره سرود آفرینش در اسفندماه 1398 و یادآورشدن فرهنگ غنی استان در مسیر کشف و شکوفاسازی استعداد‌های هنری کودکان و نوجوانان، بخش پایانی سخنان این مدیر فرهنگی بود.

محمد حسن عاقل‌منش، عضو شورای اسلامی شهر رشت نیز از جمله میهمانان آیین پایانی این مهرواره بود و ضمن اثر‌بخش توصیف‌کردن حرکت‌های فرهنگی،  حمایت خود را از فعالیت‌های کانون اعلام‌کرد.

اجرای سرود‌ آیینی، حافظ‌خوانی اعضا و اهدای جایزه و لوح سپاس، پایان‌بخش نخستین مهرواره استانی سرود آفرینش به‌شمار‌می‌رفت.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گیلان ایران عشق عضو شورای اسلامی شهر کانون پرورش فکری کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت که در محل دفتر امام جمعه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های برنامه‌های این دهه، استفاده از ظرفیت مردمی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها است، گفت: بی‌شک با برخورداری از مشارکت مردمی می‌توان در برگزاری هر چه بهتر این برنامه‌ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت، همه دستگاه‌ها باید از حداکثر توان خود استفاده کرده و هم‌افزایی در برگزاری این برنامه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار دهند، افزود: یکی از تأکیدات ما به برگزارکنندگان برنامه‌های دهه کرامت این است که از انجام کارهای موازی به جد اجتناب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه تشکیل کمیته اجرایی و عملیاتی ستاد دهه کرامت یکی از ضروریات برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود، اظهار کرد: معتقدیم در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت باید رویکرد برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که باعث ایجاد نشاط و شادی در مردم شود، به همین خاطر هر چقدر مشارکت مردم در برگزاری این برنامه‌ها بیشتر باشد، به همان میزان نشاط به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله خاتمی همچنین به نقش ارزنده دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: بدون شک، دستگاه‌های فرهنگی باید به واسطه بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، در برگزاری این برنامه‌ها پیشگام بوده و نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه کرامت استفاده کرد، افزود: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مردمی کردن این برنامه‌ها است.

محسن اسلامی از فعال بودن ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، قادر است برنامه‌ها و جشن‌های امسال دهه کرامت را در مساجد روستایی استان نیز برگزار کند.

کد خبر 6087634

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • برگزاری نخستین المپیاد ملی هنر در گیلان
  • برگزیدگان پویش همپای طوفان معرفی شدند
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • آغاز مرحله استانی جشنواره ملی هنر‌های نمایشی در چهارمحال و بختیاری