Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی از پیگیری مسائل مربوط به ساماندهی رودخانه حفاظت شده کشف رود خبر داد و گفت: ۹۰ کیلومتر از اراضی بستر رودخانه به میزان ۱۵۰۰ هکتار ازاد سازی شده است. تاریخ انتشار: 03:00 - 06 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۰۲۳۲

محمدحسین درودی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از پیگیری مسائل مربوط به ساماندهی رودخانه حفاظت شده کشف رود خبر داد و بیان کرد: کشف رود، رودخانه‌ای است که در میان دره کشف رود خراسان رضوی جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی تصریح کرد: طول این رودخانه ۲۹۰ کیلومتر است که پس از ادامه مسیر در محل پل خاتون سرخس به رودخانه هریررود می‌پیوندد.   بیشتر بخوانید: ورود مدعی العموم به منظور پیگیری مطالبات معوقه کارگران راه آهن شهرستان میانه ورود مدعی العموم برای حل اختلاف اهالی روستای قزل آباد در خصوص انساق اراضی زراعی وی با اشاره به وضعیت نامطلوب و نامطبوع تخلیه فاضلاب و آثار زیان بار زیست محیطی و آلودگی ناشی از کاشت و برداشت صیفی جات با استفاده از آب‌های آلوده کشف رود که سلامت مردم را به خطر انداخته است، اظهار کرد: در حال حاضر این رودخانه بزرگترین معضل بهداشتی مشهد است که کاشت و برداشت این محصولات به ظاهر سالم، سلامت شهروندانی را که از این محصولات غیر بهداشتی استفاده می‌کنند به مخاطره انداخته است.

درودی با اشاره به ورود مدعی العموم به این موضوع در راستای حفظ سلامت عمومی بیان کرد: در حال حاضر و در خصوص رودخانه کشف رود دادستانی با همکاری سازمان‌های مسئول اقداماتی را انجام داده که از جمله ۹۰ کیلومتر از اراضی بستر رودخانه به میزان ۱۵۰۰ هکتار ازاد سازی شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان مدعی العموم دادستان خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۹۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، هادی خاضعی با اشاره به برگزاری جلسه شورای حفاظت از منابع آب لنده افزود: این جلسه با هدف صیانت از منابع آبی و سازگاری با کم آبی با حضور اعضای شورای حفاظت از منابع آب در فرمانداری شهرستان لنده برگزار شد. وی با اعلام هشدار به وضعیت افت آب‌های زیرزمینی شهرستان ادامه داد: با توجه به خشکسالی‌های چند سال گذشته و افت شدید سفره منابع آب زیرزمینی، لزوم بر برنامه ریزی، صیانت، مراقبت و مدیریت منابع آب شرب و کشاورزی بیش از گذشته احساس می‌شود. رئیس امور آب شهرستان کهگیلویه تاکید کرد: با توجه به اینکه قسمتی از رودخانه مارون در محدوده شهرستان لنده است، جهت تأمین آب اراضی، در صورت داشتن شرایط و پتانسیل آبیاری صدور مجوز با طی مراحل قانونی محدودیت ندارد. وی در ادامه با یادآوری بر ضرورت و لزوم صیانت از منابع آبی تاکید کرد: همه مسؤولان باید توجه ویژه ای به مدیریت و استفاده‌ی بهینه از آب‌های زیرزمینی و سطحی منطقه داشته باشند. خاضعی با تأکید بر آگاهی بخشی به مردم در جهت صرفه جویی در مصرف آب، تصریح کرد: باید فرهنگ صحیح مصرف منابع آب به مردم آموزش داده شود تا آنها حداکثر بهره برداری را داشته باشند. رئیس اداره امور آب شهرستان کهگیلویه بیان کرد: بر اساس اصل ۴۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب، بستر رودخانه‌ها در اختیار جمهوری اسلامی ایران است و تولیت آن به وزارت نیرو و در استان شرکت آب منطقه‌ای گذاشته شده است. وی تأکید کرد: طبق این قانون، هرگونه تجاوز به اراضی بستر و حریم رودخانه ممنوع بوده و از مردم تقاضا داریم نسبت به تصرف بستر، خاکریزی و تغییر کاربری اراضی واقع در بستر و حریم رودخانه‌ها جداً خودداری کنند. خاضعی در پایان خاطر نشان کرد: جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز و پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های غیر مجاز محفوره و رفع تصرفات اراضی بستر رودخانه‌ها در اولویت کاری این اداره قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آزادسازی یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان
  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه
  • آزادسازی ۳۰ هکتار از اراضی ملی در تهران در فروردین
  • ‍ ۱۱ هکتار از اراضی حریم منطقه ۲۰ تهران آزادسازی شد
  • ۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی
  • آزادسازی ۱۲۵ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ/ ۷ استخر تخریب شد
  • مقابله با تغییر کاربری ۶۵ هکتار از اراضی کشاورزی در کرج