Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز ، با تغییر نام خیابان جهان‌پهلوان تختی تعدادی از قهرمانان سابق و حال حاضر کشتی ایران با ارسال نامه‌ای به فرماندار تهران نسبت به مصوبه شورای شهر تهران واکنش نشان دادند آن‌ها در نامه خود  درخواست کردند از جایگاه غلامرضا تختی حمایت کرده و مخالفت خود را با مصوبه شورای شهر مبنی بر حذف نام جهان‌پهلوان غلامرضا تختی از خیابان فرعی منطقه یک شهر تهران و جایگزینی نام جلیل شهناز  اعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها  خواستار شدند امکان نام‌گذاری معبر مناسب‌تری، به نام جلیل شهناز فراهم شود.

اخبار اجتماعی - علیرضا کریمی، قهرمان مسابقات کشتی آزاد در بازیهای آسیایی با انتقاد از تغییر نام خیابان جهان پلوان تختی به نام استاد جلیل شهناز به «افکارنیوز» می‌گوید: « در اینکه استاد جلیل شهناز از هنرمندان به نام کشور بوده‌اند شکی نیست اما نباید نام خیابان جهان‌پهلوان تختی توسط شورای شهر تغییر نام پیدا می‌کرد.»

این کشتی‌گیر بابیان اینکه تغییر نام خیابان‌های شهر تهران از نام شهدا و جهان‌پهلوان تختی کج سلیقه‌گی مدیریت شهری را به نمایش گذاشته است، گفت: « اگر مدیریت شهری قصد تغییرنام خیابان های شهر را دارد باید خیابان‌های بی نام و نشان که به نام بزرگان و شهدا نیستند را تغییر می داد مثلا خیابان های که به اسم گل و اشیا هستند.»

کرمی با تأکید بر اینکه با این اقدام مدیریت شهری برای تغییر نام خیابان جهان پهلوان تختی مخالف است، گفت: « در نامه اعتراضی این موضوع را به مدیریت شهری تهران انتقال داده ایم چرا که تختی یکی از کشتی گیران بنام کشور است و به غیر از مردم و جامعه ورزشی حامی دیگری ندارد.»

قهرمان مسابقات کشتی آزاد در بازیهای آسیایی با انتقاد از مجوزهای که به مدیریت شهری برای تغییر نام خیابان‌ها داده می‌شود گفت: « تختی به عنوان یکی از اسطوره‌های این مرز و بوم است و بعد از تغییرنام خیابان جهان پهلوان تختی با اعتراض خودجوش مردم و کشتی گیران همراه بودیم وبه نظرم این اقدام مدیریت شهری تهران نادرست است و بی‌سلیقه‌گیری آن‌ها را نشان می‌دهد.»

محمدجواد حق‌شناس، عضو شورای شهر تهران در اعتراض نامه برخی از کشتی‌گیران به فرمانداری در مورد حذف نام تختی از یکی از خیابان‌های پایتخت معتقد است که «خیابان‌ها و معابر زیادی در پایتخت به نام غلامرضا تختی نامگذاری شده است و تغییر نام خیابان به جلیل شهناز به علت تکراری بودن نام خیابان‌‌ها است.»

این در حالی است که علیرضا رضایی، نایب قهرمان المپیک و دارنده مدال برنز کشتی آزاد جهان درباره دلیل شورای شهر تهران برای تغییر نام خیابان تختی، می‌گوید: «اینکه بگوییم معابر زیادی به نام جهان پهلوان تختی وجود دارد و به همین خاطر بخواهیم نام خیابانی که به اسم او است را تغییر دهیم، دلیل قانع کننده ای نیست. معابر متعددی به نام افراد شاخص زیادی وجود دارد اما آیا نام آن معابر را هم تغییر داده اند؟ زیاد بودن نام معابر در تمامی شهرها به نام جهان پهلوان تختی، جایگاه والای او را نزد جامعه نشان می دهد و ما باید این الگو را برای جوانان و ورزشکاران خود حفظ کنیم.»

پیش از این حذف عنوان شهید از سطح معابر پایتخت با واکنش‌های فراوانی از سوی شهروندان همراه بود هرچند که شهردار تهران مدعی شده بود که «در هیچ تابلویی  عنوان شهید حذف نشده است و به دلیل انتخاب سریع مسیر متن تابلو‌ها کوتاه‌تر شده است». اما حساسیت مدیریت شهری به نام‌های خیابان‌های تهران در حالی  شدت یافته است که بسیاری از شهروندان تهران نسبت به عملکرد ضعیف مدیریت شهری در خصوص آلودگی آب و هوا، مشکلات حمل و نقل شهری و ترافیک سنیگن تهران و بوی نامطبوع در این شهر معترض هستند.

 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران مدیریت شهری معابر پایتخت نام های خیابان های تهران شورای شهر تهران شهر تهران تغییر نام خیابان های تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۵۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مشکل عمده ما در مشهد مربوط به زائرانی است که استطاعت مالی محدود دارند؛ برای این عزیزان، شهرداری مشهد باید زائرسراهای ارزان قیمت ایجاد کند تا این افراد به دلیل مشکل مالی از توفیق زیارت محروم نمانند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با شهرداران کلانشهرهای کشور که امروز با حضور مدیران شهری کلانشهرها برگزار شد، اظهارداشت:عنوان مدیریت شهری، عنوان جامعی است که غیر از مدیریت خدمات شهری، مدیریت اجتماعی، سیاسی و بالاتر از همه فرهنگی شهر را هم دربر می‌گیرد.

وی افزود: برادران، وقتی بنا باشد شهر مدیریت شود، اگر مسائل فرهنگی زیر سؤال برود و موردتوجه نباشد، اداره شهر در سایر شئون هم فایده ای نخواهد داشت. در حقیقت، مقدمه اداره فرهنگی شهر به این است که مردم خادمانشان را بشناسند و به این خدمات احترام بگذارند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ضمن واکاوی ابعاد ارتباط گسترده مردم با شهرداری در کلانشهرهای کشور خاطرنشان کرد: در هر شهر از ایران اسلامی، مردم به قدری که از خدمات شهرداری ها برخوردار هستند، از خدمات هیچ اداره و سازمانی استفاده نمی کنند. آن آقا یا خانم هموطنی که صبح از خانه بیرون می آید، از همان لحظه اول پا به فضایی می گذارد که آسفالتش فراهم شده، اتوبوس و تاکسی برای رفت و آمدش آماده شده، زباله از معابرش جمع آوری شده و فضای سبزش، همه کس را مروّح می کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه منظور از پیوست فرهنگی در خدمات شهری، ترویج فرهنگ دینی در جامعه است، تصریح کرد: مهم ترین علتی که باعث بروز این نارضایتی ها می شود، نبود پیوست فرهنگی در کنار خدمات شهری است. مقصود بنده این است که بستری از خدمات فرهنگی تعریف شود تا به همراه خدمات اجتماعی و شهری، مردم از آن استفاده کنند تا شهرداری منحصر در یک جریان خدماتی محض نشود.

تأکیدکرد: در دین ما تأکید شده حتی اگر کسی یک لیوان آب به دست برادر دینی خود داد، بر او فرض است که از برادرش تشکر کند. اینجاست که می گوییم باید پیوست فرهنگی مبتنی بر ترویج فرهنگ دینی در جامعه باشد تا مردم به یاد بیاورند این خدمات از طرف دلسوزترین برادرانشان در مدیریت شهری به آن ها عرضه می شود.

آیت الله علم الهدی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت بهره گیری از فرصت دهه کرامت برای ترویج فرهنگ دینی در کلانشهرها گفت: در این کشور، چالش های بسیاری وجود دارد که ریشه واحد همه آن ها در عرصه فرهنگ است. در یک قلم، همین موضوع ازدواج جوانان را ببینید. اینکه سن ازدواج بالا رفته، عمده ریشه آن در فرهنگی است که در جامعه شکل گرفته و براساس آن، جوانان تا زمانی که به استطاعت مالی یک مرد خانواده دار و کامل نرسند، ازدواج نمی کنند. اینجاست که بازهم پیوست فرهنگ دینی می تواند گره گشا باشد و مدیریت شهری هم در این عرصه ها وظایفی برعهده دارد.

وی با اشاره به ضرورت میدان‎داری مدیریت شهری مشهد در تسهیل امر زیارت اظهار کرد: مشکل عمده ما در مشهد مربوط به آن دسته از زائرانی است که عشق زیارت علی ابن موسی الرضا(ع) را در دل دارند و به شهر امام رضا(ع) می آیند اما توان مالی برای اقامت چندروزه در یک منزلگاه اعم از هتل، مهمانسرا یا مسافرخانه را ندارند. اینجاست که تأکید ما به شهرداری مشهد متمرکز بر ایجاد زائرسراهای ارزان قیمت است تا این برادران و خواهران عزیز ما به دلیل مشکل مالی از توفیق زیارت محروم نمانند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین راهکارهای رفع مشکلات زیست‌محیطی اصفهان در جلسه مشترک شهرداری و استانداری
  • تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است
  • مطالبات شهرداران کلانشهرها پیگیری می‌شود
  • بدهی ۳۱ هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری مشهد
  • کاهش سرفاصله حرکت قطار‌ها در خط ۷ متروی تهران
  • هفت اختراعی که زندگی شهری را تغییر داد
  • آخرین وضعیت ایستگاه ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو | این ایستگاه چه زمانی افتتاح می شود؟
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • زمان افتتاح آخرین ایستگاه خط ۷ مترو تهران
  • جزئیات پیاده روسازی در تهران | در این دو سال چقدر پیاده رو مناطق مناسب سازی شده‌اند؟