Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره انتظامات خواهران حرم مطهر امام رضا(ع) از اجرای طرح «رحمت رضوی» توسط خواهران خادمیار رضوی این اداره خبر داد.

محمدحسین مروج کاشانی/

رئیس اداره انتظامات خواهران حرم مطهر امام رضا(ع) از اجرای طرح «رحمت رضوی» توسط خواهران خادمیار رضوی این اداره خبر داد.

زهرا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار قدس گفت: انجام این طرح با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) مشهد و با استحضار معاونت اماکن متبرکه و امور زائرین آستان قدس رضوی و در راستای دیدار با خانواده‌های کم‌برخوردار و بیمار زیر پوشش کمیته مزبور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این طرح در هر هفته در روزهای چهارشنبه که روز زیارتی امام رضا(ع) است با اعزام هشت نفر از خواهران خادمیار رضوی این اداره همراه نماینده کمیته امداد امام خمینی(ره) مشهد به خانه افراد معرفی شده از سوی این کمیته انجام می‌شود.

رئیس این اداره متذکر شد: هدف از اجرای این طرح، عیادت از بیماران خانواده‌های کم‌برخوردار زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) مشهد است که به علت مشکلات بدنی، عدم توانایی حرکتی، ابتلا به برخی از بیماری‌ها از قبیل بستری در منزل، فلج و... نمی‌توانند برای زیارت امام هشتم(ع) به بارگاه مطهر آن امام رئوف(ع) مشرف شوند.

قاسمی درباره حضور این خادمیاران رضوی در منزل مددجویان اشاره شده، تصریح کرد: در این بازدید، خواهران خادمیار رضوی این اداره با حضور در منزل این افراد، ضمن حمل پرچمی که متبرک به نام امام هشتم(ع) است به قرائت صلوات خاصه حضرت رضا(ع)، بیان مناقب آن حضرت، مدیحه‌سرایی یا مرثیه‌سرایی می‌پردازند و فضای خانه این مددجویان متبرک به یاد و نام امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا(ع) می‌شود.

این مقام مسئول متذکر شد: در این دیدارها، هدایای متبرک و همچنین برخی از اقلام مورد نیاز خانواده‌ها به آن‌ها تقدیم می‌شود.

رئیس این اداره افزود: در بازدید از منازل این مددجویان، چنانچه نیاز به خدماتی از جمله تعمیرات و مرمت ساختمانی و موارد موجود در منزل، خرید برخی از اقلام مورد نیاز منزل، تهیه جهیزیه برای نوعروسان این خانواده‌ها و... باشد، این موارد با هزینه شخصی خواهران خادمیار رضوی این اداره و به صورت اختیاری و داوطلبانه انجام می‌شود.

وی این اقدام را نمونه‌ای از همیاری و همدلی با شهروندان و مجاوران مشهدی به ویژه نیازمندان و مددجویان دانست و افزود: در برخی از منازل این مددجویان، خردسالان و فرزندانی حضور دارند که از نعمت پدر محروم بوده و خواهران خادمیار رضوی این اداره، این فرزندان را به عنوان فرزندان معنوی و تحت پوشش خود قرار داده و تا حد امکان در رفع نیازهای تحصیلی، آموزشی و... آنان می‌کوشند.

رئیس این اداره اظهار کرد: این طرح از سالروز ولادت امام رضا(ع) در ماه ذی‌القعده شروع شده و خواهران خادمیار رضوی این اداره تاکنون در منزل ۴۸ خانواده مددجوی کمیته امداد امام خمینی(ع) مشهد حضور پیدا کرده‌اند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آستان قدس رضوی خادمین حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۸۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری

مرتضی فیروزآبادی با اشاره به چالش‌های ضمانت تسهیلات برای ایجاد اشتغال مددجویان، اظهار کرد: مسئله ضمانت تسهیلات یکی از چالش‌های مهم مددجویان برای راه‌اندازی طرح‌های اشتغال است که در این راستا مجلس شورای اسلامی در تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۱ مجوز ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات اشتغال برای مددجویان را صادر کرد.

وی افزود: پس از مصوبه مجلس و ابلاغ آئین‌نامه مربوطه، از دی‌ماه سال گذشته صندوق به صورت آزمایشی در پنج استان گلستان، مرکزی، اصفهان، البرز و قزوین راه‌اندازی شد که در سال جاری نیز با ابلاغ تسهیلات، عملیات راه‌اندازی آن در کل کشور انجام خواهد گرفت.

مدیرعامل بنیاد حیات درباره نحوه کارکرد صندوق ضمانت، بیان کرد: از آنجایی که موضوع ضمانت مددجویان در اختیار شعب بانک‌ها قرار دارد و معمولا در این زمینه نیز مقداری سلیقه‌ای رفتار می‌شود و مددجویان کمیته امداد برای دریافت تسهیلات باید دارای ضامن‌های کارمند رسمی با چک باشند و باتوجه به اینکه مددجویان، افرادی با شرایط خاص هستند که نمی‌توانند فردی را به عنوان ضامن معرفی کنند، براین اساس در کنار تلاش‌های دولت و نظام بانکی برای بهبود شرایط ضمانت، کمیته امداد با راه‌اندازی صندوق ضمانت و با استفاده از ابزار‌های در اختیار سعی کرده ضمانت افراد را تسهیل کند.

فیروزآبادی یادآور شد: با راه‌اندازی صندوق، به عبارتی صندوق ضمانت کمیته امداد، ضامن مددجویان خواهد شد و مددجویان با سفته مددجو و امضای فرد دیگری که خوشنام باشد می‌توانند ضمانت‌نامه خود را به بانک ارائه کنند.

به گفته وی، صندوق ضمانت کمیته امداد دارای سرمایه اولیه‌ای به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان است که از سوی کمیته امداد و وزارت اقتصاد به صندوق اختصاص یافته است.

مدیرعامل بنیاد حیات در پاسخ به این سوال که صندوق ضامن چه مددجویانی خواهد شد؟ توضیح داد: برای ضمانت، عمده مسئله ما در زمینه زنان سرپرست خانوار است. هدف‌گذاری ما برای سال اول این بوده که بتوانیم جامعه ۴۰۰۰ نفری را ضمانت کنیم و در برنامه هفتم کمیته امداد پیش‌بینی شده برای متوسط سالی ۱۰ هزار نفر از طریق این صندوق ضمانت داده شود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • جبهه مقاومت، میهمان بیست و یکیمین اجلاس پیرغلامان حسینی
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • ساماندهی وضعیت خانواده های شهدای اتباع خراسان رضوی
  • پایان هشتمین جشنواره سفیران سلامت دانش آموزی در خراسان رضوی
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی
  • مراسم اختتامیه طرح سفیران سلامت در مهاباد
  • خودکفایی ۲ هزار خانوارتحت حمایت کمیته امداد
  • راه‌اندازی صندوق «ضمانت» تسهیلات اشتغال مددجویان در سال جاری
  • نواختن زنگ سلامت در مدرسه حاج کاظمی