Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد موسوی شامگاه جمعه در نشستی با مدیران جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: اکنون ۲۷۱ هزار پرونده در سامانه سجاد ثبت‌شده که از این تعداد ۲۳۴ هزار پرونده در دست بررسی و در ۱۸۰ هزار پرونده تسهیلات پرداخت شده است.

وی ادامه داد: سامانه جامع امداد و بازسازی دولت با نام اختصاری سجاد با هدف کمک و پرداخت تسهیلات به کشاورزان و جبران خسارت به بهره‌برداران بخش کشاورزی راه‌اندازی شده تا زمان بروز حادثه روند ارائه خدمات به کشاورزان سرعت بیشتری یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: یک هزار و ۴۰۰ دسترسی برای جهاد کشاورزی استان‌ها، شهرستان‌ها و جهاد بخش‌ها در قالب سامانه سجاد در کشور ایجاد شد که استان سمنان نیز باید در این زمینه به‌صورت جدی به ثبت اطلاعات بپردازد.

موسوی افزود: مصوبه کمک‌های بدون بازپرداخت و اعطای تسهیلات کم‌بهره ویژه کشاورزان و دامداران خسارت‌دیده کشور در هیات دولت مطرح و به تصویب رسید و این مصوبه به دستگاه‌های ذی‌ربط نظیر وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برای پیگیری و اقدام ابلاغ شد.

وی با اشاره به ضرورت همکاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به کشاورزان یادآور شد: دولت، مجلس شورای اسلامی، بانک‌ها، استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها در تسهیل و رفع مشکلات بهره‌برداران بخش کشاورزی همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: کشاورزان برای تامین نیاز کشاورزی مانند خرید کود و بذر نیاز به  نقدینگی و دریافت تسهیلات  دارند و بانک‌ها باید در این زمینه نهایت همکاری را با کشاورزان در پرداخت تسهیلات داشته باشند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به محدودیت منابع مالی در حوزه‌های مختلف گفت: باید در بخش کشاورزی از فناوری‌های نوین استفاده شود.

موسوی تصریح کرد: به ازای هر یک ریال هزینه در حوزه پیشگیری از مخاطرات، می‌توان چندین برابر از بروز و وقوع حوادث جلوگیری کرد و این یک طرح جهانی است که باید در کشور نیز به‌ این مساله به صورت جدی توجه شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی گفت: لازم است برای طرح‌های مصوب در حوزه پیشگیری از مخاطرات اعتبارات به صورتی خاص لحاظ شود.

موسوی  ابراز داشت: باید در بحث آفت های کشاورزی اعتبارات به‌صورت ۱۰۰ درصد تخصیص یابد، چراکه فقدان توجه به این بخش خسارات بسیار زیاد و جبران‌ناپذیری را به دنبال دارد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی به منظور بررسی وضعیت کشاورزن خسارت دیده و شرکت در همایش مدیران جهاد کشاورزی به استان سمنان سفر کرد.

برچسب‌ها سمنان بلایای طبیعی کشاورزی تسهیلات خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان بلایای طبیعی کشاورزی تسهیلات خسارت مالی سمنان بلایای طبیعی کشاورزی تسهیلات خسارت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۰۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از پرداخت ۲۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، یاسر عبداللهی‌عابد در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که با حضور مدیران بانک‌ها برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته، ۲,۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان اردبیل پرداخت شد.

وی با تشریح عملکرد هر کدام از بانک‌ها در زمینه وضعیت پرداخت تسهیلات افزود: سرعت‌بخشی به پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار مورد تأکید است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به وجود برخی روش‌های الکترونیکی در تعدادی از بانک‌ها، تصریح کرد: معرفی و اطلاع‌رسانی این شیوه‌های مجازی به متقاضیان تسهیلات، در تسریع پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار اهمیت دارد.

افسانه جهانی، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به هدف‌گذاری پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در قانون بودجه تبصره ۱۳ بند «ب» گفت: خواستار پیگیری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به واجدان شرایط و کاهش صف‌های انتظار هستیم.

جهانی ادامه داد: میزان تسهیلات برای فرزند اول ۴۰ میلیون تومان، دوم ۸۰ میلیون تومان، سوم ۱۲۰ میلیون تومان، چهارم ۱۵۰ میلیون تومان و پنجم ۲۰۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایمنا، در این نشست مدیران بانک‌های استان اردبیل گزارشی را از میزان پرداختی تسهیلات ابلاغی در زمینه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن ارائه کردند.

کد خبر 747465

دیگر خبرها

  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲