Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-محققان یکی از شرکت‌های نانویی، بعد از تولید آزمایشی پودر نانوذرات کربنات کلسیم، در حال راه‌اندازی دو خط تولید برای تولید انبوه این نانو پودر مطابق با استانداردهای جهانی هستند تا بتوانند این محصول را به خارج از کشور صادر کنند.

یکی از شرکت‌های نانویی که به تازگی گواهی نانومقیاس پودر نانو ذرات کربنات کلسیم خود را دریافت کرده است، پس از تولید موفق آزمایشی این محصول، دو خط تولید به ظرفیت ۲۰ هزار تن در سال را در دست راه‌اندازی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر معماری فرد، از مدیران این شرکت با بیان این‌که ۸۵ درصد از مراحل نصب و راه‌اندازی این خط تولید به پایان رسیده و پیش‌بینی می‌شود به‌زودی این دو خط تولید به بهره‌برداری برسد، اظهار کرد: هدف اصلی ما صادرات است؛ چرا که این محصول مزیت رقابتی در بازارهای جهانی را داراست.

وی‌ دلیل ایجاد دو خط تولید به صورت همزمان برای تولید انبوه پودر نانوذرات کربنات کلسیم را بازار وسیع این ماده در کشور عنوان کرد و افزود: در حال حاضر بازار به شدت به این ماده نیاز دارد، صنایع مختلفی نظیر پلاستیک، لاستیک، دارو، مواد غذایی، پتروشیمی، آب، کشاورزی و بهداشت از این ماده مصرف می‌کنند و بررسی‌ها نشان می‌دهد که این نانوذرات در حال حاضر به صورت وارداتی تامین می‌شود.

معماری‌فرد حجم نیاز کشورهایی که هم‌تراز ایران هستند را سالانه نیم‌کیلو برای هر نفر دانست و یادآور شد: بنابراین در ایران نیز مصرف این ماده با حجم بالایی انجام می‌شود. برای پاسخ به این نیاز، اقدام به راه‌اندازی دو خط تولید کردیم. ۸۵ درصد از ماشین‌آلات این خط تولید از تجهیزات ایرانی بوده و ۱۵ درصد نیز از خارج از کشور وارد شده است. هدف‌گذاری ما در این پروژه صادرات است و دلیل این امر آن است که این محصول مزیت‌های رقابتی در بازار خارج از کشور را دارد.

این محقق فراوانی ماده اولیه برای تولید این محصول در ایران، کیفیت بالا در سطح استانداردهای بین‌المللی و پایین بودن قیمت نانو پودر کربنات کلسیم در کشور را از مزایای این محصول نانویی ذکر کرد و ادامه داد: ما سابقه تعامل با شرکت‌های اروپا برای فروش مواد شیمیایی مختلفی را داریم، بنابراین برای فروش و بازاریابی کار سختی در پیش نیست و از اعتبار موجود می‌توان استفاده کرد.

نانوپودر کربنات کلسیم به عنوان افزودنی یا پرکننده در محصولات مختلف قابل استفاده است. این ماده می‌تواند جایگزین برخی مواد فعلی شده و در نهایت عملکرد محصول نهایی را ارتقاء دهد.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صادرات نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۲۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی زنان سرپرست خانوار موجب توسعه اقتصادی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی از برگزاری دوره آموزشی رایگان توانمند سازی و کارآفرینی زنان سرپرست خانوار با هماهنگی دفتر امور زنان و خانواده استانداری البرز در روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه در کرج خبر داد و گفت: این دوره در راستای حمایت از زنان سرپرست خانوار و کاهش آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌شود که نیازمند مشارکت همه بخش‌ها اعم از نهادهای دولتی، سازمان‌های مردم نهاد و بخش خصوصی است.

وی افزود: بر اساس ضوابط قانونی زنان سرپرست خانوار زنانی هستند که مسؤولیت اداره خانوار و تأمین معیشت آن را بر عهده دارند و مشمول احکام مقرر در ماده ۹ آئین‌نامه اجرایی ماده (۷) قانون هدفمند کردن یارانه‌ها مصوب ۱۳۸۹/۱/۳۱ و بند «ج» ماده ۵ قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست و بدسرپرست مصوب ۱۳۹۲ و تبصره ۳ ماده یادشده و تبصره یک ماده ۹ (اصلاحی ۱۳۸۰/۱/۲۲) قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب ۱۳۷۵ با اصلاحات و الحاقات بعدی می‌شوند.

مدیرکل استاندارد استان البرز بیان کرد: بر اساس تکالیف مندرج در برنامه ششم و بند ت از ماده ۸۰ این قانون، دولتت وظیفه دارد نسبت به اجرای کامل طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار طبق قوانین و مصوبات شورای اجتماعی اقدام کند. قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی با رعایت الزامات استاندارد می‌تواند بستر مناسبی برای حمایت از زنان سرپرست خانوار باشد.

آئینی در پایان خاطرنشان کرد: زنان سرپرست خانوار به لحاظ شکلی به سه گروه بی سرپرست، بدسرپرست و خود سرپرست تقسیم می‌شوند و حمایت از این قشر در جامعه اسلامی از اهم وظایف خدمتگزاران نظام بوده و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار موجب توسعه اقتصادی می‌شود و ظرفیتی بزرگ برای رشد داده‌های اقتصاد کلان کشور است.

کد خبر 6079672

دیگر خبرها

  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • نیمه رسانای طلایی ساخته شد 
  • رقابت‌پذیری کالاهای ایرانی در بازارهای بین المللی با نانو پوشش ها
  • اختراع ماده عجیبی که با ضربه زدن، سخت‌تر می‌شود
  • اختراع ماده عجیبی که با دریافت ضربه، سخت‌تر می‌شود
  • قاچاق، آفت اصلی زعفران
  • صادرات خدمات فنی مهندسی حوزه آب به ۲۰ کشور در جهان
  • توانمندسازی زنان سرپرست خانوار موجب توسعه اقتصادی می‌شود