Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-24@01:23:08 GMT

هر واکسن هپاتیت، ۳ دلار هزینه دارد

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۷۳۲۷۵

هر واکسن هپاتیت، ۳ دلار هزینه دارد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر هر عدد واکسن هپاتیت ۳ دلار است و این هزینه علاوه‌بر هزینه‌های پزشکی متحمل دولت است.

به گزارش قدس آنلاین، دومین جلسه سلامت شورای اسلامی شهرستان مشهد با اولویت بررسی وضعیت مراکز بهداشت و سلامت برگزار شد و با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای در راستای تأمین کاربری زمین‌ها جهت ساخت مراکز بهداشت به سرانجام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قلیان اول، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، در خصوص اخذ هزینه ویزیت در بیمارستان‌ها گفت: هزینه بخش درمان در بیمارستان دولتی به‌نسبت بیمارستان غیردولتی بسیار متفاوت است؛ به طوری‌که هزینه ویزیت پزشک متخصص در بیمارستان دولتی ۳۵۰۰ تومان است، در صورتی که در بخش خصوصی ۵۰ هزار تومان دریافت می‌شود.  این امر و تفاوت در اخذ ویزیت از بیماران در واقع نشان از عدم برنامه‌ریزی صحیح دولت در بخش بهداشت و درمان دارد.

نقاط توسعه مراکز بهداشتی آماده ارائه

قلیان اول در خصوص شناسایی مناطق مناسب با قابلیت تأمین کاربری بهداشتی افزود: در حال حاضر نقشه‌ای با خصوصیت تفکیک بافت‌های شهری و مشخص‌نمودن پایگاه‌های سلامت جهت ساخت تهیه شده و آماده است؛ لذا در راستای تهیه این موقعیت‌ها و شناسایی نیازها به‌صورت تفکیک‌شده درهر منطقه درصدد ادغام کاربری‌های مختلف بهداشتی در یک مکان مستعد و مناسب هستیم.

وی با اشاره به هزینه ۳ دلاری بابت واکسیناسیون بیان کرد: برخی هزینه‌ها در حوزه بهداشت اصلاً دیده نمی‌شود، در حال حاضر هر عدد واکسن هپاتیت ۳ دلار است و این هزینه علاوه‌بر هزینه‌های پزشکی متحمل دولت است.

قلیان اول با اشاره به تامین تخت‌های دیالیزی عنوان کرد: دوست داریم مردم در مراکز بهداشت از رفاه ۱۰۰ درصدی استفاده کنند، در تامین تخت دیالیزی نیز نیاز به توسعه است و باید مراکز و ارائه خدمت از جانب ما به خوبی تامین گردد.

در ادامه جلسه، مجید محمدی‌فر، مسئول و دبیر مصوبات شورای شهرستان مشهد، بیان کرد: اولویت ما جهت توسعه مراکز بهداشتی و حفظ استانداردهای لازم در مقوله بهداشت به‌روزرسانی و تجهیز مراکزی است که هم‌اکنون وجود دارند،  اما از نظر معماری و مهندسی نیازمند احیاء هستند.

وی ادامه داد: دغدغه و مسیر توجه عوام مردم در حوزه بهداشت بستر مهندسی و رؤیت استانداردهای کیفی در خانه‌های بهداشت است، به همین منظور لازم است این اصل و نیاز جهت و بهبود مراکز موجود در سطح شهرستان مشهد در مسئولان مربوطه اولویت قرار گیرد.

مسئول و دبیر مصوبات شورای شهرستان مشهد در ادامه با تاکید بر درنظرگرفتن زمان اجرایی‌شدن طرح‌ها و پیشنهادات عنوان‌شده جهت تامین کاربری بهداشتی عنوان کرد: در جلسه قبل درباره منشاٌ مشکلات حوزه بهداشت شناسایی و صحبت شد و هم‌اکنون جهت رفاه و برطرف‌سازی نیاز مردم لازم به اجرای طرح اجرایی است که بتوان در حداقل زمان ممکن آن را تکمیل نمود.

محمدی‌فر ادامه داد: جهت توسعه و تامین کاربری در حوزه بهداشت اولویت شناسایی کاربری زمین‌های موجود است، به طوری که مشخص شود در حال حاضر از نظر ساخت و تامین چقدر توان و موجودی در دسترس است و سپس تدابیر لازم اندیشیده شود.

برنامه‌ریزی روشن برای توسعه طرح محیاست

ساسان نورین مقدم، رئیس اداره کل طرح‌ها و مطالعات فنی و شهری با اشاره روند طرح تفضیلی تصریح کرد: ممیزی علمی در روند تهیه طرح تفضیلی برای کلان‌شهر مشهد انجام دادیم که در آن محدوده‌های مختلف با شاخصه تامین کاربری مشخص گردیده است. این بانک اطلاعاتی جزو شاخصه اصلی مسیر ما جهت تامین کاربری مراکز بهداشتی و پایگاه سلامت محسوب می‌شود و موجب تسریع کار ما شده و برنامه‌ریزی روشن و مشخصی در این خصوص با کمک بانک اطلاعاتی فوق ایجاد می‌کنیم، لذا نیاز است که بررسی لازم از نظر تشخیص وظایف قانونی توسط ما، امکان اجرایی‌شدن آن، تقسیم کار آن و... با توجه به اهمیت آن از سوی همه دستگاه‌ها نسبت‌به موضوع و اجرای نهایی طرح، هم‌فکری لازم صورت پذیرد.

وی افزود: ما برای ایجاد پیوستگی در روند توسعه و اجرای کاربردی طرح‌ها در کوتاه‌مدت نیاز است در بخش مطالعاتی و برنامه‌ریزی با دستگاه‌ها تعاریف را به هم نزدیک کنیم و به لحاظ جغرافیایی و مکانی با همکاری و نظرات کارشناسانه موقعیت‌ها بررسی شود.

در ادامه جلسه،  رئیس اداره‌کل طرح‌ها و مطالعات فنی و شهری در خصوص تاثیر حضور خیرین در بخش بهداشت بیان کرد: خیرین مسکن‌ساز قابلیت مضاعفی در ایجاد ظرفیت‌سازی دارند، گرچه شهرداری نیز معذوریت‌هایی ایجاد کرده و چارچوب‌هایی ایجاد کرده است، اما کیفیت بالا می‌رود، در صورتی‌که شهرداری راهکارهایی را جهت بهبود و تسریع روند توسعه حوزه بهداشت ارائه بدهد و در همین راستا بتوانیم ظرفیت‌ها را تلفیق کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: واکسن هپاتیت ب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۳۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ورود واکسن گارداسیل (زگیل تناسلی) به برنامه واکسیناسیون ملی کشور توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد:« عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال، یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.»

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • به زودی، واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس کودکان هرمزگانی
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار در ایران
  • بهره‌مندی بیش از ۸۹ هزار نفر از خدمات آزمایشگاه‌های مراکز بهداشتی تربت حیدریه
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • آماری هولناک از حیوان گزیدگی در کشور