Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، داریوش آذری، مدیرعامل  یک شرکت دانش‌بنیان درباره تولیدات این شرکت گفت: این شرکت در ساخت انواع ماشین آلات و قطعات ویژه صنایع پتروشیمی و نفت، فولاد و نیروگاه‌های تولید برق مشغول به فعالیت است.

او ادامه داد: این شرکت قادر به تولید انواع قطعات کامپوزیتی شامل انواع شاف‌های انتقال نیرو فایبر کربن، کلاچ‌های اطمینان کامپوزیتی، لوور و صفحات موج‌دار و همچنین طراحی و ساخت قطعات فلزی سبک و سنگین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آذری تصریح کرد: این فعال فناور درباره یکی از تولیدات این شرکت گفت:  قسمت کامپوزیتی مرکزی در درایو شفت فایبر کربن، وزنی معادل با ۲۵/۰ برابر نمونه فولادی مشابه دارد. این کامپوزیت‌های پیشرفته توان محور در هنگام سرویس دهی به دلیل طراحی اصولی و مقاومت بالا در برابر خوردگی، کارایی بالایی را از خود نشان می‌دهند.

مدیرعامل  این شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: با توجه به دو برابر بودن سرعت بحرانی این شفت‌ها نسبت به نمونه فولادی و همچنین حدود ۸۰ درصد کاهش در نیرو‌های وارد بر یاتاقان‌ها؛ ارتعاشات اتصالات کامپوزیتی توان محور کاهش و عمر مفید یاتاقان افزایش خواهد داشت.

به گفته آذری، مدل ویژه این کامپوزیت‌های کارآمد بین ۳٫۵ تا ۵ برابر آلیاژ‌های فولادی است و در نتیجه این اتصالات کامپوزیتی را می‌توان در فاصله‌ای حدود دو برابر اتصالات فولادی بدون هیچ‌گونه یاتاقان اضافی مورد استفاده قرار دارد. با توجه به چگالی کمتر و سفتی ویژه بیشتر این مواد کامپوزیتی، در عمل می‌توان از آن سیلندر‌هایی با قطر بیشتر تولید کرد که در نمونه‌های فولادی میسر نیست.

او گفت: این شرکت علاوه بر محصول دانش‌بنیان «درایو شفت فایبر کربن»، فلنج‌های فلزی و فایبر کربن، گریتینگ کامپوزیتی، قطعات پمپ‌های شرکت نفت و گاز، انواع شمیز، قطعات خاص فلزی و پره فن‌های کامپوزیت تولید می‌کند.

این فعال فناور از اشتغال ایجاد شده در این شرکت گفت: در این شرکت به طور مستقیم برای ۳۴ نفر شغل ایجاد شده است که البته در دورانی که سفارشات تولید بهتر بود، تعداد پرسنل مشغول به کار ۵۰ نفر بودند.

به گفته او نمونه مشابه تولیدات این شرکت همچنان وارد کشور می‌شود که عمدتا نیز ساخت کشور‌های کره جنوبی، آلمان و آمریکا هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره اختلاف قیمت بین محصولات این شرکت و نمونه مشابه خارجی آن گفت: قیمت محصولات این شرکت بسیار پایین‌تر از آن‌ها هستند که در برخی موارد به نصف تا یک سوم قیمت آن‌ها می‌رسد.

آذری گفت: با تولیدات این شرکت سالانه حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی اتفاق افتاده است که اگر از ورود این قبیل قطعات به کشور جلوگیری شود،  این رقم تا ۵ میلیون دلار خواهد رسید.   انتهای پیام/  

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان کامپوزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین الهی صبح پنج شنبه در قالب سفر هیأت دولت به استان سمنان و بازدید از طرح‌های بهداشت و درمان با بیان اینکه پنجاه درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است، ابراز داشت: با بهره‌گیری از شرکت‌های دانش بنیان و علوم و تکنولوژی‌های جدید به دنبال تولید مواد اولیه در داخل کشور هستیم.

وی ضمن بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی به لحاظ تولید دارو در کشور وجود دارد، افزود: نمونه بارز آن تولید چند دارو کمیاب و تخصصی در شهرک صنعتی سمنان است.

وزیر بهداشت ضمن بیان اینکه شرکت‌های فناوری و دانش بنیان بسیار در حوزه تولید دارو می‌توانند کمک کنند، ابراز داشت: هم اکنون ۹۹ درصد تولید دارو در داخل کشور کشور انجام می‌شود.

عین الهی ضمن بیان اینکه این شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند ضمن تولید دارو به حوزه تأمین مواد اولیه دارو در داخل کشور هم بپردازند، تصریح کرد: خوشبختانه استان سمنان به لحاظ معادن می‌تواند ظرفیت استفاده خوبی به این منظور باشد.

وی از افزایش فعالیت‌های پژوهشی حوزه پزشکی و دارویی در کشور خبر داد و افزود: امیدواریم با این‌گونه اقدامات بتوانیم در راستای تأمین نیازهای اساسی کشور گام‌های مؤثری برداریم.

کد خبر 6081724

دیگر خبرها

  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • نظارت استاندارد بر کیفیت محصولات خام کشاورزی مرکزی
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • ثبت بالاترین میزان تولید فولاد ایران در سال ۱۴۰۲
  • تولید ۱۳۴ هزار و ۶۵۶ تن انواع محصولات فولادی
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است