Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی طالبی شنبه‌شب در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: برای ایجاد اشتغال مولد و رونق تولید به عنوان یک ضرورت همیشگی تاکنون با مشارکت دستگاه‌های مسوول اقدام‌های بسیار مناسبی در مناطق مختلف استان انجام شده است .

وی بدون اشاره به این اقدامات ادامه داد: باید برای جلب مشارکت بخش‌خصوصی و سرمایه‌گذاران که تمایل به رونق تولید و ایجاد اشتغال جدید در رشته‌های مختلف دارند باید زمینه لازم را در تمام مناطق و شهرهای دوردست استان برای آنها فراهم کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد تاکید کرد: با افزایش تولید و ایجاد اشتغال، شاهد توسعه همه جانبه و حل بسیاری از مسائل و مشکلات خواهیم بود و سال‌های اخیر گام‌های بلندی در این رابطه برداشته شده است.

طالبی اظهارداشت: سرمایه‌گذاران زیادی همواره آماده فعالیت برای رونق تولید و اشتغال دارند و دولت هم به جد با همکاری خوب تمام دستگاه‌ها برای ایجاد زمینه لازم تلاش دارد.

وی تصریح کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، فعالانه با مشارکت اعضا وظایف خود را در ایجاد بسترسازی بیشتر برای جذب بخش‌خصوصی برای مشارکت هرچه بیشتر در اجرای طرح‌های تولیدی و صنعتی فراهم کند.

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری یزد گفت: جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به صورت مستمر بر حسب نیاز با حضور اعضا و سرمایه‌گذاران تشکیل می‌شود. 

سیدمسعود عظیمی افزود: ایجاد زمینه مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد تولید و اشتغال از جمله محور برنامه‌های مهمی است که در استان صورت می‌گیرد و نتایج ارزشمندی هم به همراه دارد.

وی اظهارداشت: بررسی مسائل و مشکلات سرمایه‌گذاران و برنامه‌ریزی در چارچوب مقررات برای حل مطالبات آنها در راستای سرمایه‌گذاری و ایجاد طرح‌های تولیدی و صنعتی از جمله محور این فعالیت هاست .

همچنین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ( صمت ) یزد گفت: برای رفع موانع تولید و ایجاد اشتغال پایدار باید همانند گذشته شاهد همکاری تمام دستگاه‌های مسوول باشیم که در این خصوص اینگونه اقدام می‌شود.

محمدرضا علمدار یزدی افزود: تسهیل امور برای جذب بخش‌خصوصی  برای سرمایه‌گذاری در راستای تولید و اشتغال در رشته‌ها و بخش‌های مختلف، برنامه محوری این سازمان است و نقش مهمی در توسعه متوازن استان دارد.

وی اظهارداشت: جلسات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به صورت مستمر برگزار می‌شود که تاکنون نتایج خوبی هم در راستای تولید و اشتغال جدید به همراه داشته و با همکاری اعضا و دستگاه‌ها تداوم دارد.

در این جلسه بر پیگیری طرح‌های تولیدی و صنعتی برای رونق تولید و اشتغال در مناطق محروم و دوردست استان تاکید شد.

استان یزد با سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی چهارمین استان صنعتی کشور محسوب می شود و سال گذشته در حوزه عملکرد اقتصاد مقاومتی نیز رتبه چهارم ملی را احراز کرد.

برچسب‌ها رونق تولید یزد محمدعلی طالبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید یزد محمدعلی طالبی رونق تولید یزد محمدعلی طالبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۳۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد

 علیزاده، با اشاره به اینکه بالاترین میزان تولید را در این کارخانه داریم، گفت: روزانه ۱۶۷ هزار، ماهیانه ۵ میلیون پاکت و سالانه بیش از ۶۰ میلیون پاکت برای سیمان تولیدی استان تولید می‌شود.
 
 علیزاده با بیان اینکه تنوع تولید داریم تصریح کرد: در این کارخانه از کیسه‌های ۳۵ سانتی تا ۹۰ سانتی را تولید می‌کنیم و با دانش متخصصین و تغییراتی که در دستگاه‌ها انجام شده انواع تولیدات کیسه سیمان، کیسه رافیان و کیسه حبوبات را تولید می‌کنیم.
 
 مدیرعامل این کارخانه خاطرنشان کرد: باهمت جوانان و نیروهای متخصصان بومی تحریم‌ها علیه کشورمان هم نتوانست چرخ‌های این شرکت را از حرکت باز دارد به‌طوری‌که یک سری قطعات در این مجموعه توسط متخصصین ما مهندسی معکوس و بومی‌سازی شده است و در حال حاضر ماشین‌آلات این کارخانه بیش از هفت سال به نحو احسن با ماکسیمم تولید کار می‌کنند .
 
 با توجه به بخش صنعت در سیستان و بلوچستان که از جوان‌ترین استان‌های کشور به شمار می‌رود علاوه بر بهره‌گیری از فرصت مناسب اشتغال، سرمایه‌گذارانی که در این استان سرمایه‌گذاری می‌کنند می‌توانند از بازده خوب سرمایه‌هایشان برخوردار شوند.
 
 چرخ صنایع سیستان و بلوچستان و رفع موانع پیشروی صنعتگران و فعالان عرصه صنعت این استان با توجه به نقش مؤثر آنان در رونق و آبادانی منطقه نیازمند عزم ملی و حمایت دولت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست
  • تولید سالانه ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در استان
  • بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی حذف می شود