Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-19@12:52:36 GMT

فرسودگی ۴۴ درصد تاکسی‌های سمنان

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۸۶۵۹۰

فرسودگی ۴۴ درصد تاکسی‌های سمنان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حسن ترکمانی افزود: یک هزار و ۱۱۸ تاکسی فرسوده در شهرستان‌های استان سمنان تردد می‌کند.

وی با اشاره به فعالیت ۲ هزار و ۵۴۸ تاکسی در استان سمنان، بیان کرد: بیشترین درصد تاکسی‌های فرسوده در شاهرود فعالیت دارند و از ۷۸۶ تاکسی، تعداد ۴۱۳ دستگاه در این شهرستان تردد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری سمنان ادامه داد: ۵۲۴ دستگاه تاکسی فرسوده در سمنان تردد می‌کند که حدود ۵۰ درصد تاکسی‌های این شهرستان را شامل می‌شود.

وی با اشاره به تردد ۱۵۹ دستگاه تاکسی فرسوده در دامغان، اضافه  کرد: ۱۴ دستگاه از ۲۲۰ دستگاه تاکسی‌ در شهرستان گرمسار و هشت دستگاه از ۹۲ تاکسی شهرستان مهدی‌شهر نیز فرسوده است که نیاز به نوسازی دارد.

ترکمانی با اشاره به افزایش قیمت خودرو در سال‌های اخیر، بیان کرد: قیمت بالای خودرو مانع اصلی نوسازی تاکسی‌های فرسوده است که باید برای بهبود این وضعیت، اقداماتی انجام شود.

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری سمنان افزود: فرسودگی ناوگان عمومی تأثیر به سزایی در آلودگی هوا دارد و نظام حمل‌ونقل درون‌شهری را دچار مشکل کرده است.

ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌عنوان یکی از بسترهای چرخه اقتصادی کشور، اکنون از بیماری فرسودگی رنج می‌برد که با نوسازی آن علاوه بر فعالیت‌های اقتصادی، اشتغال‌زایی و تولید بیشتر، جلوی خسارت‌های روزافزون این بخش بر اقتصاد ملی گرفته می‌شود.

کد خبر 474015 برچسب‌ها استان سمنان تاکسی فرسوده حمل و نقل شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حمل ونقل عمومی استان سمنان تاکسی فرسوده حمل و نقل شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش قدس آنلاین، «محمد آیینی» افزود: برنامه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده در سال جاری آغاز شده است و مطابق برنامه ریزی انجام شده، دست‌کم ۱۰۰ هزار واحد تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران خاطرنشان‌کرد: اکنون ۲۵ هزار واحد از واحدهای نوسازی شده در سراسر کشور آماده بهره‌برداری است که به‌تدریج افتتاح خواهند شد.

گفتنی است؛ دولت مردمی سیزدهم رکورددار نوسازی مسکن در بافت فرسوده است. در حالی که در نخستین جلسه قرارگاه مسکن با حضور «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی، آمار صدور پروانه ساخت در این بافت‌ها ۱۲۳ هزار واحد اعلام شده بود، تا پایان سال ۱۴۰۲ این آمار از مرز ۲۵۰ هزار واحد عبور کرد که در ۷۳ هزار نقطه واقع شده ‌است.

در اجرای طرح نهضت ملی مسکن نیز بیش از ۷۱ درصد از برنامه بازآفرینی شهری محقق شده ‌است. فقط در اسفند ماه گذشته ۲۲ هزار واحد پروانه صادر شد و به گفته مسوولان چنانچه هر ماه ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد صدور پروانه ثبت شود، برنامه ساخت ۱۵۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده محقق می‌شود.

همچنین، سند دار کردن اراضی تصرف سکونتگاه‌های غیررسمی بزرگ‌ترین خدمت به ساکنان این بافت‌ها است و تاکنون ۲۵ هزار نفر متقاضی دریافت سند در اراضی تصرف ثبت نام کرده‌اند.

 تاکنون بسته‌های تشویقی احیای بافت‌های فرسوده در ۴۴۴ شهر اجرایی شده است که از این تعداد شهر ۱۹۴ شهر بسته بومی را تصویب و اجرایی کرده‌اند.

۴۴۴ شهری که بسته تشویقی نوسازی در آنها در حال اجرا است، ۷۹ درصد جمعیت شهری و ۷۸ درصد سطح شهرهای دارای بافت فرسوده را در بر می‌گیرند؛ بسته‌هایی که باید توسط شهرداری‌های همه شهرها اجرایی شود.

در دولت سیزدهم تسهیلات خوب مالی، اداری و شهرسازانه برای نوسازی بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده است که بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی مهم‌ترین آن‌هاست.

برپایه این گزارش، صدور پروانه ساختمانی در کمترین زمان، ارائه ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف در هزینه‌های صدور پروانه (الزام قانونی تخفیف ۵۰ درصد)، حفظ انشعابات قبلی و ارائه انشعابات جدید خارج از نوبت توسط اداره‌های آب، برق، گاز، مخابرات و غیره و صدور پایان کار در کمترین زمان از جمله این مشوق‌هاست.

اعطای طبقه تشویقی، تغییر کاربری ارزش‏‌افزا، پارکینگ راحت‏‌تر (درب اضافی)، زمین و واحد معوض در این بسته پیش‌بینی شده است.

استان‌ها می‌توانند بر اساس ضوابط بالادستی و طرح‌های جامع و تفصیلی، بسته تشویقی جداگانه‌ای را تدوین و به تصویب کمیسیون ماده پنج برسانند. در این زمینه تاکنون ۳۶۰ شهر اقدام کرده و بسته تشویقی خودشان را تدوین و اجرایی کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کمبود آب شرب ۳ روستای تایباد برطرف شد
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • رشد ۱۰ درصدی حمل بار و کالا در جاده‌های استان قزوین
  • پیگیری مشکلات تاکسی رانی و وضعیت کرایه تاکسی در مهدیشهر
  • تاکسی های فرسوده همدان در انتظار نوسازی
  • گران شدن کرایه های مترو ، اتوبوس و تاکسی از شنبه
  • افزایش ۱۶ تا ۴۵ درصدی کرایه های مترو، اتوبوس و تاکسی ها از شنبه
  • افزایش ۱۶ تا ۴۵ درصدی کرایه‌های مترو، اتوبوس و تاکسی‌ها از شنبه
  • آغاز نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور
  • آغاز نوسازی ۲۶۰ هزار واحد مسکونی در کشور