Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری لرستان گفت: ما در برگزاری انتخابات شورای شهر و در شش حوزه انتخابی، تجربه برگزاری انتخابات الکترونیکی را داریم.

کامبیز پورسیف امروز در جلسه ستاد انتخابات استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ستاد فناوری اطلاعات یکی از کمیته های ذیل ستاد انتخابات است که یک سری وظایف جهت برگزاری هرچه بهتر انتخابات برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی با اشاره به اینکه حوزه کاری این ستاد جنبه اجرایی و عملیاتی دارد، عنوان کرد: اقدامات زیرساختی ما از تیرماه آغاز شده است.

پورسیف تاکید کرد: شبکه های ارتباطی فرمانداری‌ها یکی از پایدارترین شبکه ها در کشور است.

مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری لرستان با بیان اینکه از روز ۱۱ آذر ماه که فرآیند انتخابات استارت زده شد کل فرمانداران دستور وزیر را به صورت همزمان از طریق شبکه دریافت کردند، تصریح کرد: این پایداری زیرساخت ها تا روز بعد از انتخابات ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: پیک کاری ما در زمان ثبت نام کاندیداها بود و اکنون روز برگزاری انتخابات خواهد بود.

پورسیف با اشاره به آماده بودن زیرساخت های لازم جهت برگزاری انتخابات الکترونیکی در استان، بیان کرد: ما در انتخابات شورای شهر تجربه برگزاری موفق انتخابات الکترونیکی در شش حوزه انتخابی را داریم.  

مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری لرستان با اشاره به اینکه برگزاری انتخابات الکترونیکی به برگزاری بهتر انتخابات می انجامد، عنوان کرد: در حوزه فناوری اطلاعات که بیشترین اثرگذاری را در برگزاری انتخابات دارد هیچ مشکلی نداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات 98 انتخابات الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۶۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مصطفی میلانی به تشریح اولویت‌های ستاد پرداخت و اظهار کرد: در سال گذشته تمرکز بر اولویت اصلی ستاد یعنی ایجاد گفتمان منتخب و اولویت‌های مأموریتی این نهاد از مهم‌ترین مباحثی بود که مورد توجه قرار گرفت. با تمرکز ۷۰ درصد انرژی، زمان و منابع در دسترس بر روی این اولویت‌ها، اولویت‌های مأموریتی ستاد شامل کاهش خام‌فروشی، کاهش ارزبری یا افزایش ارزآوری، استحصال و بازیافت از منابع ثانویه همچون شورابه‌ها، باطله‌ها و سرباره‌ها، ساخت افزایشی و ساخت دقیق تعریف شده است.

وی با اشاره به ویرایش و به‌روزرسانی نهایی سند ستاد توسعه مواد و ساخت پیشرفته، بیان کرد: ۱۲ جلسه میز تخصصی در شورای‌ عالی انقلاب‌فرهنگی با همکاری و حضور نمایندگان ۲۰ سازمان ذی‌نفع برای تهیه سند توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته برگزار شد که در نهایت به تهیه پیش‌نویس سند منجر شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد ساخت پیشرفته به ایجاد مراکز مشترک توسعه فناوری اشاره کرد و افزود: مرکز مشترک توسعه فناوری ساخت دقیق، مرکز مشترک توسعه فناوری لایه‌نازک و مرکز مشترک توسعه فناوری سرامیک‌های دما بالا مراکزی بودند که در سال گذشته نهایی‌سازی شدند و پیشرفت بیش از ۵۰ درصدی در ۶ مورد دیگر شامل مواد باطله معدنی، پسماند شیرین‌سازی آب، نسوزهای صنعتی، میکروالکترونیک، توسعه فناوری ساخت افزایشی و باطری‌های غیر لیتیومی پیرامون انجام برنامه‌های پیش‌ران ستاد با هم‌افزایی ظرفیت‌های ستاد، بهره‌بردار، سرمایه‌گذار و تیم‌های فناور پیشرو از دیگر اقدامات سال گذشته ستاد بود.

به گفته وی در موضوع رصد و آینده‌نگاری فناوری و در بحث آینده‌نگاری، بیش از ۳۰ سند بین‌المللی بررسی شده و فهرستی بالغ بر ۶۰ نفر خبره شامل افراد متخصص دانشگاهی و صنعتی در حوزه‌های مختلف مواد و ساخت پیشرفته، برای بررسی خبرگانی این حوزه، تهیه شده و فرایند دعوت از نخبگان و تشکیل میزهای تخصصی ادامه دارد.

میلانی در ادامه به ارائه آمار مطابق آخرین گزارش از سامانه خدمت پرداخت و گفت: از ابتدای مردادماه تا انتهای اسفندماه جمعاً ۲۳۰ طرح در سامانه خدمت بارگذاری شده که این یعنی به طور متوسط ماهانه ۲۹ یا روزانه یک طرح در این سامانه قرار گرفته است.

دبیر ستاد مواد و فناوری ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز طرح‌های تصویب شده در مجموع ۲۵۵ میلیارد ریال و اعتبار مورد نیاز طرح‌های در دست بررسی بالغ بر چهار هزار و ۵۸۸ میلیارد ریال برآورد شده است.

میلانی درخصوص برگزاری رویدادهای علمی مختلف در سال گذشته، گفت: برگزاری فن تز با همکاری کانون مدیریت دارایی فکری، برگزاری و حمایت از مسابقات دانشجویی و رویدادهای ترویجی و پیگیری ایجاد نهادهای ترویجی تخصصی از اقدامات ستاد در سال گذشته بوده است.

کد خبر 6084405 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات دور دوم در ۸ حوزه کشور به صورت الکترونیک
  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند
  • برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • آمادگی کامل آذربایجان شرقی برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • فناوری‌های تجربه شده در حوزه فرهنگی اجرا شود
  • راه‌اندازی ۳ مرکز مشترک توسعه فناوری در حوزه مواد و ساخت پیشرفته
  • توسعه فناوری‌ها در کشور مصداق بارز کاشتن برای آینده است