Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزودنی حاوی مواد نانومقیاس ساخته شده است که به بیماران دیابتی کمک می‌کند تا مدیریت بهتری در قند خون خود داشته باشند. با این کار نیاز به استفاده از انسولین می‌تواند تا ۲۵ درصد کاهش یابد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، با افزایش هزینه انسولین برای افراد مبتلا به دیابت، یک شرکت مستقر در کلیولند به دنبال استفاده از فناوری‌نانو برای کمک به این بیماران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این فناوری، استفاده از انسولین در بدن را موثرتر می‌کند تا نیاز کمتری به کنترل و مدیریت قند در بدن باشد.

طبق اعلام موسسه هزینه‌های مراقبت و بهداشت، هزینه انسولین برای بیماران مبتلا به دیابت نوع یک، بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ دو برابر شده است.

به گفته «رز گوبیتوسی کلوگ»، به‌طور هفتگی کارکنان وی با بیماران و کودکانی روبه‌رو می‌شوند که خانواده‌های آن‌ها به دنبال صرفه‌جویی در هزینه‌ها هستند، در نتیجه دوز مصرفی انسولین را در این بیماران محدود می‌کنند که این کار می‌تواند نتایج خطرناکی به دنبال داشته باشد.   گوبیتوسی می‌گوید: «این مشکل بزرگی است، انسولین برای این بیماران نیازی اساسی بوده و به هیچ وجه اختیاری نیست و خانواده‌ها باید به این موضوع توجه کنند و این دارو را تهیه نمایند.»

افزودنی که این شرکت ساخته بعد از رسیدن به کبد، موجب کنترل بهتر قند خون می‌شود و در نتیجه دارو اثربخشی بهتری پیدا می‌کند.

این دارو همانند یک بسته نانومقیاس است که درون آن مولکول‌های انسولین قرار دارد. این مولکول‌ها از طریق این نانوحامل به کبد رسیده و مستقیم به سلول‌های کبدی منتقل می‌شوند.

دیازوم می‌گوید: «ما در حال ایجاد تغییر هستیم و به معنای واقعی کلمه تغییر ایجاد می‌کنیم به طوری که انسولین بعد از تزریق در بدن به محل موردنظر برود و بیمار کنترل بهتری روی قند خون خود داشته باشد و رفتاری شبیه به افراد نرمال را تجربه کند.»

جیهو می‌گوید: «بیماران باید بدون نگرانی از افت شدید قند خون بتوانند سطح قند خون نرمالی را داشته باشند. آزمایش‌ها نشان داد که این افزودنی، میزان انسولین موردنیاز در برخی بیماران را تا حدود ۲۵ درصد کاهش می‌دهد.»

این شرکت امیدوار است تا مرحه سوم آزمایش‌های خود را در سال ۲۰۲۰ آغاز کند که پیش‌بینی می‌شود این مرحله نیز دو سال زمان نیاز داشته باشد. درصورت تایید سازمان غذا و داروی آمریکا، این دارو در سال ۲۰۲۲ یا ۲۰۲۳ قابل تهیه از بازار خواهد بود.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو نانومقیاس انسولین افت قندخون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۶۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان

وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی گفت: ۱۰ شرکت در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی سمنان مستقر هستند که از این تعداد سه شرکت دانش بنیان اند.

عین اللهی با اشاره به فعالیت دو واحد تحقیق و توسعه دارویی در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی سمنان افزود: تعدادی از دارو‌های کمیاب و مورد نیاز و تخصصی کشور در سمنان تولید می‌شود که این امر باعث افتخار است.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد از مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است تصریح کرد: استان سمنان از نظر معادن وضعیت خوبی دارد که با توجه به این ظرفیت این استان و شرکت‌های تولید دارو می‌توانند در حوزه مواد اولیه دارویی نیز فعالیت نمایند.

وزیر بهداشت گفت: نزدیک به ۹۹ درصد دارو‌های مورد نیاز در کشور تولید می‌شود.

وزیر بهداشت گفت: شرکت‌های دانش بنیان در این استان از یک شرکت به چهار شرکت، واحد‌های فناور از هشت واحد به ۵۴ واحد و اختراعات از ۲۰ اختراع به ۳۰ اختراع افزایش یافته است.

عین اللهی افزود: اچ ایندکس فعالیت‌های پژوهشی نیز ۱۹ درصد رشد داشته است و امیدواریم با فعالیت پژوهشگران و اساتید دانشگاه در کشور در جهت تامین نیاز‌ها حرکت کنیم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از اجرای پویش سلامت کودکان زیر هفت سال در کشور خبر داد و گفت: غربالگری سلامت کودکان به منظور تامین سلامت جامعه در برنامه امسال قرار دارد و در قالب این طرح طبق برنامه اعلامی به مراکز بهداشتی در کشور کودکان از نظر سلامت کلی ارزیابی می‌شوند و در صورت نیاز به درمان به مراکز درمانی معرفی می‌شوند.

وی گفت: اجرای این طرح تا یک ماه آینده در کشور آغاز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • چه فناوری‌های نوینی در صنعت کشاورزی به کار گرفته می‌شود؟
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه و توجه به نیاز‌های روز جامعه
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین
  • رقابت‌پذیری کالاهای ایرانی در بازارهای بین المللی با نانو پوشش ها
  • هوش مصنوعی به درمان آلزایمر کمک خواهد کرد؟