Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به اهمیت توسعه فناوری‌های با تکنولوژی بالا و نیازهای موجود کشور، ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به حمایت از طرح‌های فناورانه سه حوزه «طراحی، ساخت و تولید پمپ‌های خلا توربومولکولار»، «طراحی چیپ کارت ملی هوشمند و گذرنامه» و «تولید اعداد تصادفی کوانتومی ایمن پرسرعت» کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فراخوان آمده است که طرح‌های ارسالی در کارگروه تخصصی ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارزیابی و در صورت پذیرش از تسهیلات کم‌بهره و کمک بلاعوض، بهره‌مند می‌شوند.

همچنین معیارهای داوری طرح‌ها، معیارهای فنی، تجاری و نوآوری خواهد بود و این فراخوان از ۷ دی تا ۷ بهمن‌ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

کد خبر 4810015 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: کارت ملی هوشمند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تکنولوژی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات تحقیقات علمی هوش مصنوعی فناوری فضایی موبایل خودروی برقی ربات گوگل فناوری نانو ماهواره سامسونگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری‌ها در کشور مصداق بارز کاشتن برای آینده است

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و پزشکی دقیق در خصوص اقدامات این ستاد در سال گذشته گفت: عقد قرارداد در جهت تامین مالی ۶۰ طرح توسعه فناوری زیستی با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی، تفاهم نامه بین ستاد و دانشگاه علم و صنعت در راستای توسعه فناوری‌های نوین و بین رشته‌ای در حوزه زیستی، انعقاد تفاهم نامه با یک شرکت پیرامون حمایت از توسعه فناوری‌های نوین و امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه ستاد توسعه زیست فناوری، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت آب و فاضلاب استان قم از جمله این اقدامات است.

محمد حسین متالهی با بیان اینکه ستاد توسعه زیست فناوری با یاری همه بازیگران و فعالان نظام زیست فناوری به دنبال رشد مستمر و متوازن در حوزه‌های مختلف اقتصاد زیستی با توجه به فناوری‌های آینده ساز است، افزود: قطعا رسالت و ماموریت ستاد توسعه زیست فناوری محدود به حوزه زیست مهندسی نیست و عملکرد ۹ ماهه ستاد نیز موید نگاه جامع ستاد است، توسعه فناوری‌ها و اکوسیستم زیست مهندسی در کشور، فرایندی زمان بر و مصداق بارز کاشتن برای آینده است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری بر اقدامات این ستاد در سالی که گذشت متمرکز شد و گفت: رویداد توان افزایی نهاد‌های ترویجی، برگزاری مدرسه ملی زیست فناوری با استفاده از ظرفیت نهاد‌های ترویجی و اساتید دانشگاه، حمایت از رویداد استعدادیابی ایران در حوزه بیوتکنولوژی (رویداد استارواکس)، همکاری با بنیاد علم ایران برای طراحی و اجرای فراخوان انقلاب زیستی، همکاری با کانون مدیریت دارایی‌های فکری در برنامه فن‌تز، پنجمین دوره مساله محور «ره زیست»، برگزاری مسابقه زیمان در استان تهران و حضور و همکاری در برگزاری برنامه نکست از جمله این اقدامات است.

به گفته او، نشست با هیئت مدیران ارشد آژانس نوآوری و فناوری کشور اندونزی (BRIN)، بازدید هیئت دوم اندونزی از دستاورد‌ها و ظرفیت‌های حوزه زیست فناوری کشور، برگزاری جلسه B۲B شرکت‌های مرتبط در حوزه زیست فناوری با هولدینگ دولتی بیوکوبافارما برای ایجاد فرصت همکاری، فراخوان کارگزار ایجاد پلتفرم آنلاین بین المللی معرفی فناوری‌های زیستی قابل صادرات، از فعالیت‌های این ستاد در حوزه تعاملات بین المللی است.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه زیمان در استان چهارمحال بختیاری و رقابت هیجان انگیز برای دانش آموزان در حل چالش‌های منطقه‌ای، حمایت و همکاری با شرکت صنایع پیشرفته رضوی در رویداد ملی «فناوری‌های حوزه سلامت و درمان»، رویداد زیست فناوری و مهندسی ژنتیک گامی به سوی آینده در استان یزد، آئین اختتامیه کارسوق ملی مهندسی ژنیتک در آبان ۱۴۰۲ به میزبانی استان زنجان هم از اقدامات ستاد توسعه زیست فناوری در سطح منطقه‌ای و استانی است.

متالهی ادامه داد: فراخوان های کارگزار ایجاد سکوی برخط بین المللی معرفی فناوری‌های زیستی قابل صادرات، پیاده سازی سکوهای دارو‌های الیگونوکلئوتیدی، حمایت بسته کشاورزی و امنیت غذایی، حمایت در حوزه‌های نوظهور و آینده ساز، حمایت ستاد توسعه زیست فناوری جهت کسب دانش فنی و تولید باراول، حمایت از پژوهش‌های حوزه انقلاب زیستی، فراخوان سامانه ملی ثبت دنا،  حمایت از طرح‌های حوزه نیشکر از فراخوان‌هایی است که از سوی این ستاد منتشر شده است.

 

دیگر خبرها

  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان توسط دستگاه‌های اجرایی
  • تائید فنی ۶۰ پروژه فناوری زیستی برای استفاده از اعتبار مالیاتی
  • ۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی تامین مالی شد
  • تائید فنی ۶۰ پروژه توسعه فناوری زیستی جهت استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی
  • توسعه فناوری‌ها در کشور مصداق بارز کاشتن برای آینده است