Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که کمتر از دو ماه به انتخابات مجلس باقی مانده، اظهارنظر برخی چهره‌های اصلاح‌طلب از جمله مصطفی کواکبیان حاکی از انتشار چند لیست مجزا از سوی اصلاح‌طلبان برای انتخابات است.

به گزارش مشرق، ۳۰ حزب اصلاح‌طلب در عضویت  شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هستند و  لیست اصلاح‌طلبان برای انتخابات با هماهنگی این شورا تنظیم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" این بخشی از اظهارات مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری و  رئیس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات است که در جریان نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه بیان کرد. 

بیشتر بخوانید: قاضی‌زاده: اصلاح‌طلبان قافیه را باخته‌اند سوءاستفاده اصلاح‌طلبان از نارضایتی مردم

کواکبیان در شرایطی از فصل الخطاب بودن شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در مسئله بستن فهرست انتخاباتی اصلاح‌طلبان برای انتخابات آتی مجلس سخن به میان آورده که گردانندگان شورای سیاست‌گذاری جبهه اصلاح‌طلبان نیز از ماه‌ها پیش با تشکیل چهار کارگروه ارتباطات، استان‌ها، سیاست‌گذاری و پایش و ارزیابی و تعیین رؤسای این کارگروه‌ها عزم  خود را برای ساماندهی فعالیت‌های انتخاباتی گروه‌های اصلاح‌طلب  و متعاقب آن نهایی کردن فهرست‌ انتخاباتی جزم کرده‌اند.

در روزهای اخیر نیز حسن رسولی از اعضای فعلی شورای شهر تهران به عنوان رئیس ستاد مرکزی انتخابات شورای سیاست‌گذاری جبهه اصلاح‌طلبان انتخاب شد.

با این تفاسیر به نظر می‌رسد اختلافاتی که پس از انتخابات مجلس دهم میان گروه‌های مختلف اصلاح‌طلب بر سر ادامه فعالیت شورای سیاست‌گذاری ایجاد شده بود، همچنان به قوت خود باقی است. اختلافاتی که در جریان انتخابات شوراهای شهر و روستا به قدری بالا گرفت که در نهایت منجر به آن شد اصلاح‌طلبان با دو لیست مجزا وارد عرصه انتخابات شوند.

در آن زمان با نزدیک شدن به ایام انتخابات سال ۹۶، مخالفان ادامه فعالیت شورای سیاست‌گذاری تشکیلاتی به موازات این شورا با نام ائتلاف ۱+۲۱ اصلاح‌طلبان شامل حدود ۱۷ گروه و حزب سیاسی  تشکیل دادند تا این تشکیلات برای انتخابات شوراها لیست ارائه دهد. تشکیلاتی که  ریاست جلسات آن را محسن رهامی از چهره‌های شناخته‌شده جریان اصلاحات به‌عهده داشت.

با پایان انتخابات ۹۶، بر منتقدان شورای سیاست‌گذاری باز هم افزوده شد و علاوه بر احزابی چون مردم‌سالاری، حزب اسلامی کار و مجمع نیروهای خط امام، حزب کارگزاران نیز به صف منتقدان این شورا پیوست. به طوری که حتی در برخی جلسات شورای سیاست‌گذاری نیز هیچ نماینده‌ای از کارگزاران شرکت نکرد.  علاوه بر ادامه‌دار شدن فعالیت این شورای سیاست‌گذاری که همواره به عنوان یکی از علل اصلی مخالفت‌ها با این شورا مطرح می‌شده، حضور افراد غیرحزبی به‌ویژه اعضای حزب اتحادملت  و نقش‌آفرینی این افراد در تصمیمات اصلی شورای سیاست‌گذاری است. مسئله‌ای که بارها به انحای مختلف به ویژه از سوی سران حزب کارگزاران بر آن تاکید شد. 

محمد عطریانفر عضو ارشد حزب کارگزاران در گفتگو با تسنیم در این‌باره گفته بود: " به‌دلیل پیوند عمیقی‌ که میان برخی‌ها در جریان اصلاح‌طلبی با رئیس‌ دولت اصلاحات وجود دارد، معمولاً آنها از سهم بیشتری در ائتلاف‌ها برخوردار هستند که این مسئله مورد نقد حزب کارگزاران قرار دارد".

کواکبیان در نشست خبری خود اگر چه تلاش کرد تا در  واکنش به سوالی مبنی بر تعدد فهرست‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان از عبارات وحدت‌آفرینی چون "اولویت ما ارائه لیست واحد است" استفاده کند، اما زمانی که از او درباره نحوه اجرای سامانه رای‌سنجی اصلاح‌طلبان (سرا)‌ که مدتی است به عنوان سازوکاری انتخاباتی در دستور کار شورای سیاست‌گذاری مطرح شده، سوال شد، تصریح کرد که "طرح سرا ارتباطی با شورای هماهنگی ندارد و بحثی در این زمینه در این شورا صورت نگرفته است". 

با ادامه این روند و با توجه به تجربه‌های قبلی اصلاح‌طلبان در ارائه  چند لیست انتخاباتی به نظر می‌رسد همان‌طور که برخی اعضای شورای هماهنگی پیش نسبت به احتمال حضور اصلاح‌طلبان با چند لیست مجزا هشدار داده بودند، باید منتظر انتشار چند فهرست مجزا از سوی اصلاح‌طلبان در انتخابات آتی مجلس باشیم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق استراماچونی سهمیه بندی بنزین شورای سیاست گذاری کواکبیان محسن رهامی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات حزب اتحادملت حزب کارگزاران اصلاح طلبان مجلس مصطفی کواکبیان شورای شهر تهران حسن رسولی دولت اصلاحات مشرق سامانه رای سنجی اصلاح طلبان انتخابات96

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان

توجه بر حقوق بشری شدن گفتمان جبهه اصلاحات که از سوی حزب اتحاد ملت نیز دنبال می شود در شرایطی است که آنان میز بر ضرورت توسعه ادبیات حقوق بشری و پیوند دادن آن با مسائل روز جامعه تاکید دارند.

سرویس سیاست مشرق- گروهک غیر قانونی نهضت آزادی پیشنهاد کرده است که اصلاح طلبان که شامل نحل‌ های مختلفی هستند مطلوب‌ترین گزینه برای رسیدن به برنامه های خود را متمرکز بر حقوق بشر و حقوق شهروندی نمایند.

این گروهک با اشاره به اینکه هر نظامی به غیر از نظام لیبرال دموکراسی نامطلوب است تصریح می کند که لیبرال دموکراسی دارای دو بخش دموکراسی انتخاباتی و آزادی های لیبرالی است، لذا می بایست اصلاح طلبان به سمت گزینه مطلوب‌تر حرکت کنند.

گروهک نهضت آزادی در ادامه با ارائه طرح «نافرمانی مدنی» تصریح کرده که پیگیری حقوق شهروندی مطالبه آسان‌تری است. هر چند برای دست‌یافتن به آن نیز پیش‌نیازهای بسیاری مطرح می‌شود اما چون قرار نیست مستقیم در ساختار قدرت تغییر ایجاد کند با هزینه کمتر و با سرعت بیشتری می‌توان به آن دست‌یافت!

به باور گروهک نهضت آزادی، برای کسب حقوق شهروندی نه نیاز است صبر کنیم نه می‌توانیم صبر کنیم بلکه باید اراده برای زیستن در سبک دلخواه را به یک مبارزه مستمر هر روزه از طریق نافرمانی مدنی تبدیل کرد

گفتنی است با توجه به مطالب گفته شده می توان گفت:

۱ - گروهک نهضت آزادی با پرستش نظام لیبرال دموکراسی و بدون توجه به اندیشه مردمسالاری دینی علاوه بر اینکه نسبت دور خود را در برابر اندیشه های انقلاب اسلامی به نمایش می گذارد از سوی دیگر بر وجه اپوزیسیونی خود و نیز تلاش برای تشکیل یک جبهه در برابر نظام جمهوری اسلامی تصریح می‌کند.

۲- توجه بر حقوق بشری شدن گفتمان جبهه اصلاحات که از سوی حزب اتحاد ملت نیز دنبال می شود در شرایطی است که آنان میز بر ضرورت توسعه ادبیات حقوق بشری و پیوند دادن آن با مسائل روز جامعه تاکید دارند.

۳ - تصریح بر نافرمانی مدنی در حقیقت برنامه طیف برانداز برای تحریک و تهیج جامعه جنبشی بوده و از جانب دیگر جنس و عمق نگاه ابزاری و پروژه سیاسی رادیکال های اصلاحات را به برخی تحولات روزمره روشن می سازد!

تامل بر کنش های رادیکال همچنان بیانگر آن است که آنان برنامه ریزی برای بهره گیری از مسائل روزمره در دو سطح سطح زندگی و سبک زندگی را در دستورکار خود قرار داده اند.

دیگر خبرها

  • رائفی پور برای دور دوم انتخابات مجلس لیست می‌دهد؟
  • رائفی‌پور برای دور دوم هم لیست می‌دهد!
  • تأثیرگذاری فراکسیون اقلیت خیلی سخت است
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • پس از تنبیه رژیم صهیونیستی حالا وقت احیای برجام است! / اصلاح‌طلبان برای دور دوم انتخابات چه برنامه‌ای دارند؟
  • تاثیر منفی سیاست های ارزی بر بازار سرمایه
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات کاهش خواهد یافت
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات ارزی کاهش خواهد یافت
  • بررسی طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه در دستور کار مجلس قرار گرفت