Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در شرایط کنونی، ورود به عرصه گردشگری سلامت یک وظیفه ملی و یکی از راهکار‌های مناسب اقتصاد بدون نفت برای ارزآوری به داخل کشور است. تاریخ انتشار: 10:55 - 09 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۱۴۹۲

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،جلسه کشوری توسعه گردشگری سلامت، به‌صورت ویدئو کنفرانس با حضور قاسم جان بابایی معاون درمان، عسکری مدیرکل نظارت و اعتباربخشی امور درمان و محمودی مشاور معاون درمان وزارت بهداشت، روسا، معاونین درمان و مسئولین گردشگری سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تأکید بر نقش صنعت گردشگری سلامت در بهبود اوضاع اقتصادی بیمارستان‌ها گفت: در شرایط کنونی، ورود به عرصه گردشگری سلامت یک وظیفه ملی و یکی از راهکار‌های مناسب اقتصاد بدون نفت برای ارزآوری به داخل کشور و غلبه بر شرایط تحریم است.

وی افزود: جذب بیمار خارجی نه تنها در درآمدزایی بیمارستان‌های دولتی و خصوصی که در توسعه بخش‌های دیگر اقتصادی کشور نقش بسزایی دارد. دانشگاه‌ها باید در جهت پذیرش بیمار خارجی تلاش کنند و در جذب این دسته از بیماران چه در بخش دولتی و چه خصوصی نقش حمایتی ایفا کنند.

جان بابایی با تأکید بر ورود فعالانه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بحث صنعت گردشگری سلامت و حذف دلال‌ها افزود: اثرات سوء حضور دلال‌ها در این بخش باعث آسیب جدی به جامعه پزشکی و سرافکندگی حوزه سلامت کشور می‌شود. رقابت با کشور‌های همسایه در جذب بیمار خارجی، ساماندهی و اسکان مناسب آن‌ها توسط شرکت‌های تسهیل گر دارای مجوز IPD و پیگیری روند درمان بیماران همواره مورد تاکید است. البته این موضوع باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که در ارائه خدمات درمانی به بیماران داخلی خدشه‌ای وارد نشود.

وی افزود: معرفی پزشکان بنام در دانشگاه‌های بزرگ ما سبب توسعه این صنعت خواهد شد. حضور پزشکان خوشنام می‌تواند برند گردشگری سلامت کشور را درخشان کنند و بازار گردشگری را گسترش دهد.

وی در ادامه با اشاره به بازنگری سند درمان کشور، از روسای دانشگاه‌ها خواست پیشنهاد‌های خود را در توسعه گردشگری سلامت به معاونت درمان وزارت متبوع اعلام کنند.

عسکری نیز با اشاره به نقش مهم توسعه صنعت گردشگری سلامت در ارزآوری گفت: در حال حاضر این مهم باید برنامه اول دانشگاه‌هایی علوم پزشکی برای احیای منابع مالی حوزه سلامت شود.

مدیر کل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت با بیان رشد قابل توجه گردشگران سلامت در شش ماه اول سال ۹۸ گفت: تعداد گردشگران سلامت در این مدت به اندازه کل سال ۹۷ بوده است.

وی افزود: پیش از این به موضوع توریسم سلامت به عنوان برنامه جنبی در دانشگاه‌ها نگاه می‌شد، اما اکنون اقدامی حیاتی برای ارزآوری کشور محسوب می‌شود.

عسکری شرایط دریافت مجوز واحد پذیرش بیماران بین الملل در مراکز را تشریح و بیان کرد: دانشگاه‌های فعال در این حوزه حداقل سه اصل کلی وزارت بهداشت یعنی حضور کارشناس مسلط به زبان خارجی، داشتن فرایند مشخص و ثبت مشخصات بیمار در سامانه‌های موجود و طراحی سایتی برای معرفی خدمات و پزشکان نامی بیمارستان‌ها را دارا باشند.

مدیرکل اداره نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت در خصوص شرکت‌های تسهیل گر گفت: به حرکت درآوردن موتور شرکت‌های تسهیل گر بر عهده دانشگاه‌ها است. نقش آن‌ها در آیین نامه ابلاغ شده به خوبی دیده شده است تا با کمک این شرکت‌ها بازار گردشگری سلامت بیش از پیش رونق یابد و واسطه گری دلالان کمرنگ‌تر شود.

بیشتر بخوانید: لزوم تعریف و ایجاد شاخص‌ها و سنجه‌هایی مناسب برای ارزیابی حوزه مددکاری

گفتنی است در ادامه تعدادی از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور گزارشی از اقدامات توسعه‌ای خود در حوزه گردشگری سلامت را ارائه کردند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های فرهنگی برای معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد ضروری است

داریوش بارانی بیرانوند با اشاره به اینکه حوزه تاریخی و طبیعی از مهمترین مزیت‌های لرستان است، اظهار کرد: برای توسعه سرزمینی باید ماموریت‌هایی براساس مزیت‌های سرزمینی تعریف کرد و در این مسیر مدیریت شهری باید متمرکز به حوزه گردشگری به عنوان پشتیبان حوزه‌های طبیعی و تاریخی باشد.

وی افزود: با هدف کمک به افزایش شهرت ملی و جهانی شهر خرم آباد و همچنین با توجه به ماموریت امسال استان و کشور در ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک و دره خرم آباد، بخشی از پیوست این ماموریت برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی است.

شهردار خرم‌آباد ادامه داد: در این راستا تفاهم نامه مکتوبی با شرکت دانش بنیان نوآوران ملل با همکاری شهرداری منطقه ۲۲ تهران برای برگزاری یک مسابقه رالی خانوادگی در تاریخ‌های ۱۷ تا ۱۹ خردادماه بسته شده است.

بارانی بیرانوند با بیان اینکه مسیر برگزاری این رالی بزرگ خانوادگی از بام تهران تا بام خرم آباد خواهد بود، بیان کرد: در این مسابقه ۵۰۰ خانواده که عمدتا از دارندگان شرکت‌ها و برند‌های خودروسازی و افراد آزاد هستند حضور خواهند یافت که مسیر حرکت آنها از پارک جنگلی لتمال منطقه ۲۲ تا بام خرم آباد می‌باشد و برنامه‌های مفرحی همچون برگزاری نمایشگاه‌های صنایع دستی و غذا و اجرای موسیقی محلی نیز در دستور کار خواهد بود.

وی اضافه کرد: شناخت این افراد از لرستان به طور حتم به توسعه گردشگری و شکوفایی اقتصاد استان کمک می‌کند ضمن اینکه برگزاری این مسابقه هیچ‌گونه هزینه‌ای برای مدیریت شهری در برندارد و به دلیل اینکه مسیر حرکت ان‌ها از شهر‌های قم و کاشان می‌باشد شهر‌هایی همچون ازنا و دورود نیز از برکات اقتصادی حضور آنها بهره مند می‌شوند.

شهردار خرم‌آباد با تاکید بر لزوم معرفی اقلیم و جغرافیای غرب کشور به گردشگران یادآور شد: نبود آمایش گردشگری لطمه‌های بسیاری را به برخی شهر‌های شمالی کشور وارد کرده و این شهر‌ها در تخریب جنگل‌ها و سرمایه‌های طبیعی و زیرساخت‌ها با مشکلات بسیاری مواجه شده اند بنابراین در شرایط کنونی وظیفه مدیریت شهری استان تغییر نگاه گردشگران به جغرافیای زاگرس و غرب کشور به عنوان ظرفیت کم نظیر ایران و خاورمیانه است.

بارانی بیرانوند گفت: هدف مدیریت شهری فراهم کردن شرایط تبدیل خرم آباد به نمایشگاه دایمی پیوند افکار و فرهنگ ملل است و این اتفاق نیز طی یک تشریفات قانونی انجام خواهد شد، اما لازمه آن برگزاری تور‌های ملی و بین المللی است چرا که سفر زمینه ساز شناخت مقاصد و مسیر‌های گردشگری به خصوص جغرافیای غرب کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • فرهنگ، زبان و آداب و رسوم هورامان آوازه جهانی دارد
  • فرهنگ و آداب و رسوم هورامان شایسته معرفی به جهان است
  • معرفی ظرفیت‌های گردشگری کرمان در شبکه‌های تلویزیونی روسیه
  • معرفی ژئوپارک جهانی طبس در نمایشگاه ITB برلین
  • سرپرست جدید جهاد کشاورزی استان بوشهر معرفی شد+عکس
  • جام صفوی منجر به توسعه گردشگری ورزشی اردبیل می‌شود
  • مناطق گردشگری کرمان از طریق رسانه های روسیه معرفی شوند
  • مسابقات جام صفوی اردبیل بستر توسعه گردشگری ورزشی است
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد ضروری است