Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: اسامی نامزدهای سیزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران براساس جمع‌بندی آرای اعضای آکادمی جشن اعلام شد. این فهرست در بخش بهترین فیلم بر اساس «نام فیلم» و در سایر بخش‌ها بر اساس «نام کوچک هنرمندان» به ترتیب الفبای فارسی مرتب شده است.

به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، اسامی نامزدهای سیزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران به شرح زیر است:

◀️ بهترین فیلم

سرخ‌پوست (به تهیه‌کنندگی مجید مطلبی)

شبی که ماه کامل شد (به تهیه‌کنندگی محمدحسین قاسمی)

غلامرضا تختی (به تهیه‌کنندگی سعید ملکان)

قصر شیرین (به تهیه‌کنندگی رضا میرکریمی)

متری شیش و نیم (به تهیه‌کنندگی سیدجمال ساداتیان)

مسخره باز (به تهیه‌کنندگی علی مصفا)

◀️ بهترین کارگردانی

بهرام توکلی (غلامرضا تختی)

رضا میرکریمی (قصر شیرین)

سعید روستایی (متری شیش و نیم)

سیاوش اسعدی (درخونگاه)

نرگس آبیار (شبی که ماه کامل شد)

نیما جاویدی (سرخ‌پوست)

همایون غنی‌زاده (مسخره باز)

◀️ بهترین فیلمنامه

 نرگس آبیار و مرتضی اصفهانی (شبی که ماه کامل شد)

 نیما جاویدی (سرخ‌پوست)

سعید روستایی (متری شیش و نیم)

محسن تنابنده (قسم)

محسن قرایی و محمد داودی (قصر شیرین)

◀️ بهترین بازیگر مرد نقش اول

امین حیایی (درخونگاه)

پیمان معادی (متری شیش و نیم)

حامد بهداد (قصر شیرین)

نوید محمدزاده (سرخ‌پوست)

هوتن شکیبا (شبی که ماه کامل شد)

◀️ بهترین بازیگر زن نقش اول

الناز شاکر دوست (شبی که ماه کامل شد)

ژاله صامتی (درخونگاه)

ژیلا شاهی (قصر شیرین)

فاطمه معتمدآریا (بنفشه آفریقایی)

هدیه تهرانی (روزهای نارنجی)

◀️ بهترین بازیگر مرد نقش مکمل:

آرمین رحیمیان (شبی که ماه کامل شد)

بابک حمیدیان (مسخره باز)

جواد عزتی (ماجرای نیمروز ۲: رد خون)

حسن پورشیرازی (قسم)

رضا بابک (بنفشه افریقایی)

علی نصیریان (مسخره باز)

نوید محمدزاده (متری شیش و نیم)

◀️ بهترین بازیگر زن نقش مکمل

پانته‌آ پناهی‌ها (درخونگاه)

زهره عباسی (ناگهان درخت)

شبنم مقدمی (شبی که ماه کامل شد)

فرشته صدر عرفایی (شبی که ماه کامل شد)

نیوشا علیپور (قصر شیرین)

◀️ بهترین فیلمبرداری

حمید خضوعی ابیانه (غلامرضا تختی)

سامان لطفیان (شبی که ماه کامل شد)

علی قاضی (مسخره باز)

مسعود سلامی (آشفته‌گی)

هادی بهروز (ماجرای نیمروز ۲: رد خون)

هومن بهمنش (سرخ پوست و متری شیش و نیم)

◀️ بهترین موسیقی متن

افشین عزیزی (غلامرضا تختی)

امین هنرمند (قصر شیرین)

پیمان یزدانیان (متری شیش و نیم)

رامین کوشا (سرخ پوست)

کریستف رضاعی (ناگهان درخت)

مسعود سخاوت دوست (شبی که ماه کامل شد)

◀️ بهترین تدوین

بهرام دهقانی (متری شیش و نیم)

حمید نجفی‌راد (شبی که ماه کامل شد)

خشایار موحدیان (قسم)

محمد نجاریان (ماجرای نیمروز ۲: رد خون)

میثم مولایی (غلامرضا تختی)

هایده صفی‌یاری (مسخره باز)

◀️ بهترین دستاورد فنی

اشکان رهگذر (تکنیک انیمیشن آخرین داستان)

ایمان امیدواری (طراحی چهره‌پردازی شبی که ماه کامل شد)

جواد مطوری (جلوه‌های بصری سرخ‌پوست)

جواد مطوری (جلوه‌های بصری مسخره‌باز)

سهیل دانش اشراقی (طراحی صحنه مسخره‌باز)

کیوان مقدم (طراحی صحنه غلامرضا تختی)

محسن خیرآبادی، رضا میثاقی، شهاب نجفی (جلوه‌های بصری غلامرضا تختی)

محسن نصراللهی (طراحی صحنه متری شیش و نیم)

محسن نصرالهی (طراحی صحنه سرخ پوست)

محمدرضا شجاعی (طراحی صحنه و لباس ماجرای نیمروز ۲: رد خون)

◀️ جایزه خلاقیت و استعداد درخشان (بهترین فیلم اول)

اسماعیل منصف (زغال)

آرش لاهوتی (روزهای نارنجی)

حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری (جان‌دار)

سروش صحت (جهان با من برقص)

مهدی علی میرزایی (پالتو شتری)

همایون غنی‌زاده (مسخره‌باز)

 سیزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران، عصر جمعه ۱۳ دی به دبیری جعفر گودرزی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برچسب ها: جشنواره ، سینمای ایران

منبع: خرداد

کلیدواژه: جشنواره سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویدادهای مهم فناوری محور سال ۱۴۰۲ را بشناسید/ از جایزه مصطفی تا جشنواره خوارزمی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هر ساله رویدادهای مختلفی در حوزه علم و فناوری برگزار می شود. سال ۱۴۰۲ در ادامه سال‌های پیشین، چند جشنواره مهم فناوری محور در سطح ملی و بین المللی برگزار شد و پژوهشگران حوزه‌های مختلف با ارائه طرح‌های گوناگون طرح‌هایی که نیاز جامعه و صنعت را برطرف می‌کنند نقش آفرینی کردند.

در این گزارش در نظر داریم به رویدادهای مهم علمی بپردازیم که در ادامه آن را می‌خوانید.

جشنواره شیخ بهایی؛ رویداد فن‌آوری و فن‌آفرینی

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به عنوان اولین و برترین رویداد فن‌آوری و فن‌آفرینی کشور است. این جشنواره تلاش می‌کند با حمایت و تشویق شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای حل مسائل و چالش‌های اساسی کشور گام بردارد. شناسایی و معرفی واحد‌های فناور و فن‌آفرینان موفق به سرمایه‌گذاران به عنوان یکی از اهدف اصلی جشنواره، گامی بلند جهت توسعه فناوری و شکوفایی اقتصاد ملی با حمایت از ایده‌های دانش‌بنیان و توان نخبگان کشورمان ایران است.

هفدهمین دوره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی ۲۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در اصفهان برگزارشد. در این جشنواره از برگزیدگان بخش طراحان کسب و کار، فن آفرینی و تجاری سازی، بخش خصوصی و مدیریت شهری هفدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی که شرکت دانش بنیان هستند تقدیر به عمل آمد.

در بخش طرح کسب و کار از برگزیدگان سه شرکت با  ارائه طرح‌های کیت‌های ارزیابی سریع باروری مردان با فناوری هوش مصنوعی (مقام نخست)، تولید نسل سوم نامو مکمل معدنی خوارک دام و طیور (مقام دوم) و تولید نانو اکسید نیکل صنعتی (مقام سوم) و در بخش فن‌آفرینی و تجاری سازی فناوری- شرکت‌های نوپا از برگزیدگان سه شرکت با ارائه طرح‌های پایش هوشمند تبلیغات با الگوریتم‌های پردازش سیگنال (مقام اول)، هوشمندسازی مدیریت مصرف در حوزه آب و انرژی (مقام دوم)، نشت‌یاب لیزری مکشی گاز متان (مقام سوم) و در بخش فن‌آفرینی و تجاری سازی فناوری شرکت‌های رشدیافته از برگزیدگان سه شرکت با ارائه طرح‌های نسل جدید سیستم‌های یکپارچه هوشمند تغذیه مخابراتی فضای باز (مقام اول)، تولید و تجاری سازی مونوکلونال آنتی بادی توسیلیزومب (تمزیوا) جهت درمان فاز حاد التهابی کووید ۱۹ (مقاوم دوم) و طراحی و تولید سامانه سوئیچینگ مخابراتی نسل جدید (AVA NGN/IMS) (مقام سوم) تقدیر به عمل آمد.

همچنین در بخش برگزیده جایزه فناوری صنعت‌ساز دکتر محمود شیخ زین الدین، طرح طراحی و تولید سازه‌های متحرک قابل گسترش اتوماتیک بیمارستانی و مسکونی مقام نخست را کسب کرد. برگزیدگان بخش جایزه ویژه مدیریت شهری نیز با ارائه طرح‌های سامانه مدیریت و تحلیل داده‌های ترافیکی (رتبه اول)، پکیج‌های نوین تصفیه فاضلاب به صورت پیش ساخته (رتبه دوم)، طراحی و ساخت پد جاذب شیرابه زباله (رتبه سوم مشترک) و طراحی و ساخت سامانه سنجش و پایش موقعیت مکانی آنش نشان‌ها و پاکبانان و مانتورینگ سلامتی آنها (رتبه سوم مشترک) تقدیر شدند.

۵ شرکت نیز با ارائه طرح‌هایی از قبیل تکامل مغزی کودکان به صورت هدفمند و شخصی‌سازی شده، بهینه‌سازی هوشمند مسیریابی (شیپیتو)، تکامل مغزی کودکان به صورت هدفمند و شخصی‌سازی شده، سیستم پایشگر هوشمند مصرف انرژی و سامانه کشف و رشد استعداد، تشخیص و درمان اختلالات کودک و خانواده، جوایز بخش خصوصی را از آن خود کردند.

جایزه مصطفی؛ رویدادی با حضور ۵۷ کشور اسلامی دنیا

مهرماه سال ۱۴۰۲ همزمان با شب میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) با حضور رئیس جمهور و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس کاخ چهل ستون شهر اصفهان میزبان پنجمین دوره جایزه مصطفی بود؛ رویدادی که هر دو سال یکبار برگزار می‌شود و دانشمندان برجسته  از ۵۷ کشور اسلامی گردهم می‌آیند.

برگزیدگان پنجمین دوره جایزه مصطفی در سال ۲۰۲۳ دانشمندانی از کشور‌های ایران، ترکیه، مصر، لبنان و کامبوج بودند که در حوزه‌های علم و فناوری زیستی و پزشکی، علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، علوم پایه و مهندسی حائز برتری و دریافت جایزه شدند.

جشنواره رازی؛ رویدادی در زمینه علوم پزشکی

جشنوارهٔ تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی نیز از معتبرترین جشنواره در زمینهٔ علوم پزشکی در ایران است که سالیانه برگزار می‌شود. سوم بهمن سال ۱۴۰۲ بیست و هشتمین از این جشنواره  با حضور رئیس جمهور در محل سالن اجلاس سران برگزار شد.

در مراسم اختتامیه آن از ۱۶ نفر (۴ مخترع برگزیده، ۳ فناور برگزیده، ۶ محقق برگزیده و ۳ محقق جوان برگزیده)، ۳ شرکت برتر (به ترتیب مقام تولید کننده محصولات شیمی درمانی، محصولات گیاهی ضد ویروس، میز تشریح مجازی)، ۴ دانشگاه برتر (به ترتیب مقام، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کرمانشاه، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کردستان، دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی لارستان)، سه مرکز رشد توسعه یافته (مرکز رشد فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران)، مرکز رشد در حال توسعه (مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه)، مرکز رشد نوپا (مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)، ۱۰ مرکز تحقیقاتی برتر علوم پزشکی، ۴ کمیته تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی برتر، سه نشریه برتر علوم پزشکی فارسی زبان، دو زبانه و انگلیسی زبان، سازمان برتر حامی تحقیقات علوم پزشکی (صندوق غیر دولتی پژوهش و فناوری تجهیزات پزشکی) و تولیدکنندگان واکسن‌های کووید ۱۹ (کوو ایران برکت، نورا، پاستوکووک، رازی کووپارس، اسپایکوژن و فخراوک) تقدیر به عمل آمد.

جشنواره خوارزمی؛ جشنواره علمی در سطح ملی و بین المللی

جشنواره خوارزمی از معتبر‌ترین جشنواره‌های بین المللی علمی کشور است که همه ساله در دو بخش جوان و بین المللی برگزار می‌شود.

سی و هفتمین دوره این جشنواره هشتم اسفند ۱۴۰۲ در چهار محور اصلی پژوهش‌های بنیادی، طرح‌های کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، نوآوری و فناوری و ابتکار و در ۱۸ گروه تخصصی شامل زیست فناوری، امنیت غذایی، بحران آب و کشاورزی و منابع طبیعی، صنایع و مدیریت هوشمند فناوری، مواد، متالوژی، نانو فناوری، فناوری اطلاعات، عمران، معماری و شهرسازی، هوافضا، هنر، فناوری‌های شیمیایی، هوش محاسباتی و فناوری کوانتوم، مکانیک، برق و کامپیوتر با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران برگزار شد و در اختتامیه این مراسم از ۲۰ برگزیده این جشنواره تجلیل به عمل آمد؛ در بخش جشنواره بین‌المللی خوارزمی ۱۲ نفر شامل هشت ایرانی و چهار خارجی، ۶ نفر در بخش جشنواره جوان خوارزمی و ۲ نفر جشنواره فناوری و نوآوری برگزیده شدند.

۱۲ طرح برگزیده شده این جشنواره جزو طرح‌های توسعه ای، پژوهش‌های کاربردی و پژوهش‌های بنیادی بودند؛ طرح‌هایی که  در ۲ گروه تخصصی فناوری‌های شیمیایی و مهندسی مکانیک، پژوهش‌های کاربردی در دو گروه تخصصی در دو گروه مدیریت آب، کشاورزی و منابع طبیعی و فناوری اطلاعات و ارتباطات و پژوهش‌های بنیادی در گروه‌های تخصصی فناوری‌های شیمیایی، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو و زیست فناوری دسته بنده شده بودند. از این تعداد طرح‌های برگزیده چهار طرح از کشور‌های جمهوری آفریقای جنوبی، جمهوری فدرال آلمان، جمهوری ترکیه و جمهوری اسلامی پاکستان بودند.

در بخش طرح‌های توسعه‌ای در دو گروه تخصصی فناوری شیمیایی و مهندسی مکانیک رتبه اول نداشت و سه نفر رتبه‌های دوم و سوم را کسب کردند. در بخش پژوهش‌های کاربردی سه نفر حائز رتبه شدند، یک نفر رتبه اول و یک نفر رتبه سوم در مدیریت آب، کشاورزی و منابع طبیعی همچنین در گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات یک نفر رتبه دوم را به دست آورد.

در بخش پژوهش‌های بنیادین هم ۶ نفر (۲ نفر ایرانی و چهار نفر از کشور‌های آفریقای جنوبی، آلمان، ترکیه و پاکستان) برگزیده شدند. در این بخش در گروه تخصصی فناوری‌های شیمیایی دو نفر از ایران رتبه اول و رتبه سوم را کسب کردند.

همچنین در دومین جشنواره فناوری و نوآوری خوارزمی ۲ نفر برگزیده شناخته شدند، یک نفر رتبه دوم در گروه تخصصی مهندسی برق و کامپیوتر و یک نفر رتبه سوم مهندسی مکانیک را کسب کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوهفته کارگردانان جشنواره کن جایزه جدید می‌دهد/تجلیل شانتال آکرمن
  • رویدادهای مهم فناورمحور سال ۱۴۰۲ را بشناسید/ از جایزه مصطفی تا جشنواره خوارزمی
  • اهدای یک جایزه ویژه به نویسنده «داستان آمریکایی»
  • رویدادهای مهم فناوری محور سال ۱۴۰۲ را بشناسید/ از جایزه مصطفی تا جشنواره خوارزمی
  • عکس| گلزن استقلال جایزه جنجالی را گرفت!
  • سه جایزه به غرفه «پوران درخشنده» در موزه سینما اضافه شد
  • اضافه شدن سه جایزه به غرفه«پوران درخشنده» در موزه سینما
  • «آخرین شیهه ...» از ایتالیا جایزه گرفت
  • «آخرین شیهه...» یک جایزه ویژه زنان گرفت
  • سه جایزه به غرفه «پوران درخشنده» اضافه شد