Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-18@04:52:42 GMT

رتبه بندی معلمان کاریکاتوری از طرح قبلی است

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۰۶۲۴۲

یک کارشناس آموزش و پرورش با استناد بر سخنان نمایندگان مجلس در گذشته مبنی بر تخصیص بودجه 10 هزار میلیاردی برای طرح رتبه بندی معلمان، تصریح کرد: طرح کنونی آن چیزی نبود که قرار بر اجرای آن بود. در واقع این طرح کاریکاتوری از طرح قبلی است.

به گزارش  تابناک به نقل از تیترشهر، طرح رتبه‌بندی معلمان یا همان نظام رتبه‌بندی معلمان بالاخره در دولت تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرحی که حداقل از سال ۹۱، کلیدواژه‌ای آشنا برای معلمان بود و بار‌ها درباره اجرایی شدن آن وعده‌هایی داده شد و نحوه اجرایی شدن آن و تاخیر در آن مورد نقد بسیاری قرار گرفت و حتی بسیاری از معلمان مرحله اول اجرای آن در سال ۹۴ را دیگر داشتند از یاد می‌بردند، اما در نهایت طرحی که قرار بود از سال ۹۶ مسیر اجرایی شدن فاز دوم خود را با سرعت بپیماید در آذر ۹۸ به مرحله‌ای رسید که می‌توان به اجرایی شدن آن امیدوار بود؛ و اکنون که شیوه‌نامه اجرایی نظام رتبه‌بندی معلمان ابلاغ شد.
البته این طرح درحالی ابلاغ شده که بسیاری از کارشناسان و معلمان همچنان به نحوه اجرای آن یا به عبارتی اعمال این رتبه‌بندی در حقوق معلمان، ساز و کار آن و عملکرد آن سوالات بسیاری در ذهن دارند.
در واقع اصل طرح رتبه‌بندی که مطرح شد به ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد، ولی سال ۹۴، سه هزار میلیارد تومان برای فاز اول تخصیص یافت و امسال هم ۲ هزار میلیارد تومان و این طرحی است که در واقع از دهه ۸۰ وعده اجرای آن را می‌دادند.
به گفته معلمان «گاهی شما می‌آئید یک افزایش حقوق معنادار لحاظ می‌کنید که معلم شغل دوم و سومش را کنار بگذارد، آن‌وقت می‌توان به اینکه کیفیت در مدارس دولتی بالا برود امید داشت، ولی الان در مدارس دولتی هر جا کیفیت خوب باشد به وجدان معلم ربط دارد نه سیستم».


با این وجود با مهدی بهلولی، کارشناس آموزش، به گفتگو نشستیم که در ادامه می‌خوانید.

رتبه چهارم آئین رتبه‌بندی برای تمام معلمان
بهلولی در ابتدا با بیان اینکه در گذشته معلمان را به چند دسته تقسیم‌بندی می‌کردند؟ گفت: اکنون این دسته‌بندی‌ها جای خود را به درجه داده‌اند. با نگاه اجمالی به طرح رتبه‌بندی معلمان می‌توان فهمید تا سطح چهارم این طرح خیلی سخت‌گیرانه نیست و احتمال اینکه بسیاری از معلمان این رتبه را کسب کنند، وجود دارد.
وی ادامه داد:، اما دستیابی به رتبه ۵ سخت است چراکه در این طرح، مدت زمان تحصیل در دانشگاه فرهنگیان و همچنین طول تحصیل مشمولان قانون متعهدین به آموزش و پرورش جزو تجربه سالی در نظر نگرفته نشده است؛ بنابراین در رتبه ۵ باید ۲۴ سال تجربه کاری داشته باشید که در این سال‌ها میزان تحصیل در نظر گرفته نمی‌شود.
این کارشناس بیان کرد: اگر در عمل سختگیری زیادی صورت نگیرد، اکثر معلمان باشرایط کنونی و سطوح فعلی افزایش حقوق اندکی را خواهند داشت. البته این موضوع در حالی است که در سال‌های گذشته قرار بر این بود که افزایش حقوق معلمان مبلغ قابل توجهی باشد.

این طرح کاریکاتوری از طرح قبلی است

بهلولی با استناد بر سخنان نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گذشته مبنی بر تخصیص بودجه ۱۰ هزار میلیاردی برای طرح رتبه‌بندی معلمان، تصریح کرد: طرح کنونی آن چیزی نبود که قرار بر اجرای آن بود. در واقع این طرح کاریکاتوری از طرح قبلی است.

افزایش حقوق اندک خواهد بود

وی تاکید کرد: به نظر می‌رسد افزایش حقوقی که در طرح فعلی در نظر گرفته شده بیش از ۲ هزار میلیارد تومان نباشد! از طرفی خودشان هم به وضوح اعلام کردند این آخرین مرحله رتبه‌بندی است و ما رتبه‌بندی دیگری نخواهیم داشت. احساس می‌شود به مساله‌ای ورود پیدا کرده‌ایم که با حمایت کافی دولت همراه نشده است.
این کارشناس آموزش و پرورش افزود: بودجه آموزش و پرورش در سال ۹۹ افزایش چشمگیری نداشت. از همین‌رو به نظر می‌رسد طرح کنونی این مرحله با یک صرفه‌جویی نجومی در بودجه و تنها به شکل اسمی انجام شود و یک افزایش حقوق نسبی برای معلمان به میزان ۲۰۰ هزار تومانی را داشته باشد. البته در عمل باید دید تا چه میزان افزایش حقوقی خواهیم داشت و مبلغی که گفته شد، حدس و گمانی برپایه بودجه تخصیص داده شده به این طرح است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا گابریل کالدرون حماسه 9 دی علی باقری کنی احمد خرم مهدی تاج حشد الشعبی رزمایش دریایی ایران چین روسیه رتبه بندی معلمان آموزش و پرورش حقوق معلمان انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا گابریل کالدرون حماسه 9 دی علی باقری کنی احمد خرم مهدی تاج حشد الشعبی رزمایش دریایی ایران چین روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۶۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۳.۵ میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از صنعتی‌سازی پایان نامه‌ها در این دانشگاه خبر داد و گفت: در سال گذشته بیش از ۳.۵ میلیارد تومان از پایان نامه‌های دانشجویان در راستای نیازهای صنعت، حمایت کردیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمد جواد عامری شهرابی معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم رونمایی ازسامانه مهارت افزایی گفت: این دانشگاه در عرصه‌های مختلف کشور جز بهترین‌ها قرار دارد به گونه‌ای که در رتبه بندی‌ها جایگاه بالایی دارد.

ورود دانشگاه امیرکبیر به فعالیت در 4 حوزه پژوهشی

وی افزود: این دانشگاه در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور در رتبه بندی شانگهای و لایدن رتبه اول را به دست آورده است و در رتبه بندی کیو اس در میان دانشگاه‌های صنعتی رتبه دوم را از آن خود کرده است.

عامری خاطرنشان کرد: دانشگاه به این رتبه بندی‌ها بسنده نکرده است و علاوه بر اینکه جایگاه علمی و تحقیقاتی خوبی در کشور کسب کرده به دنبال رفع نیازهای کشور و ارتباط مناسب با صنعت است و در این راستا گام های خوبی برداشته است.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید و مشارکت مردمی، اضافه کرد: برای اینکه همکاری خوبی با صنعت داشته باشیم، پروژه‌های همکاری با صنعت رشد خوبی داشته است و این در حالی است که اساتید این دانشگاه ارتباط خوبی با بخش‌های صنعتی داشته اند.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر جز اولین دانشگاه های تهران است که اقدام به راه اندازی پلتفرم مهارت افزایی کرده است، گفت:هدف از این اقدام علاوه بر درگیر کردن اساتید، درگیر کردن و مشارکت بیشتر دانشجویان در این حوزه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی تاکید کرد: در ادامه احساس شد که دانشجویان برای ورود به بازار کار نیاز به کسب مهارت‌های اولیه دارند و در پلتفرمی که امروز رونمایی شد باعث می شود دانشجویان مهارت خوبی را برای این منظور کسب کنند و بتوانند بهتر وارد بازار کار شوند و هم خود را برای رفع نیازهای کشور آماده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • شرایط اخذ رتبه بندی شرکت
  • چرخش سازمان لیگ به سمت پرسپولیس؟
  • حمایت ۳.۵ میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی
  • دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه
  • این دانشگاه ایرانی در جمع ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه
  • دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه قرار گرفت