Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-24@15:16:27 GMT

چرا ایرانی‌ها از خرید اینترنتی لباس تنفر دارند؟

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۲۵۰۱

چرا ایرانی‌ها از خرید اینترنتی لباس تنفر دارند؟

فرارو- خرید اینترنتی در ایران رشد قابل‌توجهی پیدا کرده با‌این‌حال وقتی پای خرید لباس وسط بیاید هنوز اکثر مردم ترجیح می‌دهند چیزی را داخل ویترین انتخاب کنند و قبل از پرو کردنش حتما به آن دست بزنند. لابد الان از خودتان می‌پرسید بوتیک‌ها و فروشگاه‌های فعال در تلگرام و اینستاگرام برای کی فعالیت می‌کنند؟ وقتش رسیده بدانید ۹۵ درصد دنبال‌کنندگان چنین صفحاتی برای همیشه تماشاچی باقی می‌مانند و نهایتا عکسی که چشم‌شان را گرفته لایک می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر شما صاحب چنین صفحه‌ای هستید یا دارید پیش خودتان خرید از آن‌ها را سبک، سنگین می‌کنید این گزارش می‌تواند کمک کند درباره سلیقه خریداران اینترنتی لباس در ایران چیز‌های بیشتری بدانید.

چه تعداد از مردم اینترنتی لباس می‌خرند؟
تعداد فروشگاه‌های اینترنتی لباس روز‌به‌روز بیشتر می‌شود. حتی بسیاری از آن‌ها به‌شکل کاملا تخصصی تنها روی یک محصول خاص مثل کفش، لباس زنانه یا مردانه تمرکز می‌کنند. در این‌میان نمی‌توان نقش اپلیکیشن‌هایی مثل اینستاگرام یا تلگرام را نادیده گرفت؛ ابزار‌هایی که باعث می‌شوند هرکس به تنهایی و حتی بدون نیاز به مجوز‌های لازم بتواند فروشگاه لباس داشته باشد. اگرچه به‌نظر می‌رسد راحت‌شدن کار برای فروشنده‌ها، الزاما به‌معنای افزایش علاقه مردم به خرید اینترنتی لباس نبوده است. نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد حدود ۷۴ درصد مردم اصلا در شش ماه گذشته به صورت اینترنتی لباس خریداری نکرده‌اند. از طرفی آمار خریدارن نیز چندان هیجان‌انگیز نیست؛ از جمعیت ۲۶ درصدی خریداران حدود ۱۷ درصد تنها یک تا سه بار در شش ماه گذشته اینترنتی لباس خریده‌اند. حدود شش درصد بین چهار تا شش بار در این مدت زمانی لباس گرفته و در کنار آن‌ها تنها حدود سه درصد بیش از شش بار لباسشان را به صورت اینترنتی خریده‌اند.

اینترنتی ببین، حضوری بخر
آمار‌ها می‌گویند میزان خرید اینترنتی لباس بسیار کم است، ولی اگر نگاهی به آمار بازدید این سایت‌ها بیاندازید متوجه می‌شویم حداقل از نظر تعداد فروشگاه‌ها و میزان بازدید روندی رو به‌رشد دراند. روزانه حجم زیادی از مردم از لباس‌های مختلف در این فروشگاه‌ها بازدید می‌کنند، اما بازدید‌ها و کلیک‌ها به‌خرید منجر نمی‌شوند و احتمالا درصدی از مردم بعد از این سایت‌ها به جای وقت تلف کردن، به بازار می‌روند و لباس‌ها را از آنجا تهیه می‌کنند. بررسی نتایج نظرسنجی انجام شده این موضوع را تایید می‌کند؛ حدود ۲۳ درصد مردم گفته‌اند بعد از تحقیق اینترنتی به بازار رفته و بین یک تا سه بار خرید انجام داده‌اند. برای کسانی که بین چهار تا شش بار از این طریق خرید کرده‌اند آمار به سه درصد می‌رسد. حدود شش درصد هم بیش از شش بار این کار را کرده‌اند. ولی حتی در این نظرسنجی نیز میزان کسانی که اصلا اهل این کار نیستند بالاست. حدود ۶۸ درصد گفته‌اند که اصلا کاری به سایت‌های فروش لباس نداشته و لباس خود را مثل قدیم با جستجو در بازار پیدا می‌کنند. این آمار زمانی معنای بیشتر پیدا می‌کند که در کنار دو فاکتور و گروه دیگر قرار گیرد؛ یعنی ۷۴ درصدی که تا‌به‌حال اصلاً خرید اینترنتی نداشته‌اند و ۶۷ درصدی که حتی محصولات را آنلاین انتخاب نمی‌کنند.

چقدر خرج لباس می‌کنیم؟
برخلاف تفکر عامه، مردم ایران پول زیادی خرج لباس نمی‌کنند. البته نمی‌توان گفت: قیمت لباس‌هایی که می‌خرند بسیار پایین است و یا کلا لباس کم می‌خرند. آمار‌ها می‌گویند حدود ۸۳ درصد مردم زیر یک میلیون تومان در سال پول برای لباس خرج می‌کنند. این امر خود نشان‌دهنده یکی از دلایل استقبال سرد از فروشگاه‌های آنلاین است. بیشتر این فروشگاه‌ها جنس‌های برند را برای فروش می‌گذارند. مدل‌های که به نسبت جنس‌های قاچاق یا تقلبی داخل بازار قیمت بسیار بالایی داشته و باعث می‌شوند اصلا فکر سرزدن به این فروشگاه‌ها را از ذهنمان بیرون کنیم. همچنین این سایت‌ها هزینه حمل تا مقصد هم دارند تا برای کسانی که حساسیت زیادی روی پول خرج کردن دارند خیلی گزینه جالبی نباشند. حتی اگر این هزینه حمل کمتر از ۱۰ هزار تومان تمام شود. اگر در این ۸۳ درصد ریز شویم متوجه می‌شویم که حدود ۴۸ درصد آن‌ها بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان برای لباس خرج می‌کنند. از طرفی تنها ۲۱ درصد دوست دارند پول بیشتری برای لباس داده و حدود ۵۰۰ تا یکی میلیون تومان خرج پوشاک خود می‌کنند. حدود ۱۴ درصد هم به خاطر دلایل خاص خودشان ترجیح می‌دهند زیر ۱۰۰ هزار تومان در سال پول پای لباس بدهند. خارج از این جمعیت آماری، حدود ۱۰ درصد مردم بین یک تا دو میلیون تومان و حدود هفت درصد مردم بالای دو میلیون تومان پول به پای لباس می‌ریزند.

چرا مردم اینترنتی لباس نمی‌خرند؟
ازجمله مزایای فراوان خرید اینترنتی می‌توان به سهولت در خرید و مقایسه محصولات اشاره کرد. به‌علاوه اینکه داستان مشقت بار جا‌به‌جایی و گشتن بین فروشگاه‌های متعدد را کم می‌کند و باعث صرفه‌جویی در وقت و انرژی خریداران می‌شود. ولی با این همه خوبی و راحتی چرا مردم از این روش خرید لباس استقبال نمی‌کنند؟ مسلماً در خرید غیرحضوری لباس، مشکلاتی نیز وجود دارد. طبق نظرسنجی انجام‌شده، اطمینان از کیفیت محصول با ۳۳ درصد در صدر مشکلات مردم قرار دارد. با توجه به بازار قاچاق وحشتناک پوشاک و البته خوش آب و رنگ بودن عکس‌ها احتمالا بسیاری به دیده شک به کیفیت محصولات نگاه می‌کنند. نکته جالب دیگر اطمینان از سایز لباس است که با ۳۰ درصد در رتبه بعدی مشکلات بزرگ در خرید آنلاین لباس قرار گرفته است. در بازار ایران با توجه به اینکه از همه کشور‌ها جنس وارد شده و تولید کنندگان ایرانی نیز متر و معیار خودشان را دارند این موضوع کملا قابل درک است. احتمالا بار‌ها برایتان اتفاق افتاده است که سایز متوسط یک لباس در برند‌های مختلف به گونه‌ای متفاوت روی بدن شما نشسته است. از مشکلات دیگر می‌توان به ترتیب ۱۳.۵ درصد اطمینان نداشتن به پرداخت آنلاین و ۱۲ درصد اطمینان نداشتن به فروشنده نام برد. در این بین چهار درصد هم دسترسی نداشتن به امکانات پرداخت آنلاین (مانند کارت بانکی و رمز دوم…) و ۱۱درصد نیز به سایر موارد اشاره کردند.

در مجموع ایرانی‌ها چگونه لباس می‌خرند؟
در پایان نظرسنجی از مردم درباره بهترین روش خرید لباس سوال پرسیده شده است؛ حدود ۷۷ درصد انتخاب و خرید حضوری را انتخاب کرده اند و حدود ۱۸ درصد انتخاب آنلاین و خرید حضوری را برگزیده‌اند. در این میان تنها پنج درصد به خرید اینترنتی لباس رای مثبت داده‌اند. مسلما بازار خرید اینترنتی پوشاک پتانسیل بسیار زیادی برای بهتر شدن و جذب ۹۵ درصد مردم دارد. ولی به نظر می‌رسد برای اینکار باید تلاش زیادی برای جلب اعتماد مردم انجام دهد. تنها کافی است بتواند خیال مردم را از بابت کیفیت و سایز مطمئن کند تا حدود ۶۰ درصد این ۹۵ درصد به سمتش بروند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: راهنمای خرید خرید اینترنتی خرید آنلاین لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۲۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خرید گوسفند با کارت ملی چیست؟

به گزارش صدای ایران به نقل از تجارت‌نیوز، گویا پس از خرید و فروش خودرو و دلار با کارت ملی حالا نوبت به معامله گوسفند رسیده است. با این همه نکته قابل توجه در این تبلیغات آن است که قصاب هم به صورت رایگان برای کشتار گوسفند ارسال می‌شود.

به نظر می‌رسد کلاهبردارن برای دسترسی به کد ملی افراد از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند و حالا پس از بلوای بازار خودرو به گوسفندفروشی رسیده‌اند. در همین زمینه مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی نیز امروز در مصاحبه‌ای اعلام کرد که فروش گوسفند با کارت ملی صحت ندارد.

مسعود امراللهی گفت که اکنون فروش دام به طور معمول در حال انجام است. اگر مبادله‌ای با کارت ملی صورت گرفته باید گزارش شود تا با آن برخورد لازم انجام شود.

حال پرسش این است که اصل ماجرا چیست؟ به نظر می‌رسد کلاهبردان برای دستیابی به کد ملی افراد از هر راهی وارد می‌شوند. در این مدت بار‌ها مسئولان اعلام کرده‌اند که افراد به هیچ عنوان کد ملی و اطلاعات هویتی‌شان در اختیار کسی نگذارند.

منصور پوریان، رئیس شورای تامین دام کشور، در رابطه با خرید گوسفند با کارت ملی، گفت: چنین خبری را هنوز ندیده‌ام و قصد چنین کاری معلوم نیست. متاسفانه در فضای مجازی تبلیغات عجیبی دیده می‌شود، اما چنین جیزی وجود ندارد. در حال حاضر حجم زیادی از گوسفند در بازار وجود دارد و نیازی به خرید گوسفند با کارت ملی نیست. شاید از کارت ملی برای مقاصد دیگری استفاده می‌شود.

او در ادامه با اشاره به وزن دام‌های سبک و حدود قیمتی آنها توضیح داد: در حال حاضر بره‌ها در وزن‌های مختلفی در بازار موجود هستند. بره‌های شیری وزنی حدود پنج تا هشت کیلوگرم دارند. بره‌های علف‌خور وزنی حدود ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم دارند. پس از آن بره‌ها مناسب کشتار وزنی میان ۴۰ تا ۵۵ کیلوگرم دارند. بره کوچک نیز بین ۲۵ تا ۳۵ کیلوگرم است و بره نر کشتاری که بیشترین استفاده را دارد وزنی بین ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم دارد. اگر بره به صورت گله‌ای خریداری شود قیمتی بین ۱۹۵ تا ۲۰۰ تومان دارد. متاسفانه زمانی که بره‌ها وارد میادین بار می‌شوند در آنجا افراد با هر قیمتی که دوست داشته باشند، آنها را می‌فروشند. معمولا قیمت یک بره ۴۰ کیلوگرمی با احتساب هر کیلوگرم ۲۰۰ هزار تومان برای دامدار، حدود ۸ میلیون قیمت دارد، اما میدان بار هر راس را بیشتر از این قیمت می‌فروشد.

وی در پایان با اشاره به ازدیاد جمعیت دامی کشور تشریح کرد: به طور کلی در حال حاضر جمعیت دامی کشور یک میلیون راس است که عدد بالایی محسوب می‌شود. باید در سال جاری ۱۸ میلیون از این جمعیت کشتار شود. اگر میزان کشتار کم باشد، برای تولیدکننده داخلی مشکل ایجاد خواهد شد. دولت باید به این موضوع ورود کند و با خرید حمایتی و اعطای مجوز صادرات این دام‌ها این مشکل را برطرف کند.

آنطور که به نظر می‌رسد مسئولان باید به‌طور جدی‌تر باید با کلاهبرداری‌های اخیر برخورد کنند؛ چرا که کلاهبردان به‌تازگی از هر محصولی که برای مخاطبان جداب است استفاده می‌کنند تا بتوانند اطلاعات هویتی آنها را در اختیار داشته باشند و آزادانه نیز در حال فعالیت هستند.

دیگر خبرها

  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • فیلمی ناب از بازار تهران در حدود ۱۲۰ سال قبل / لباس پوشین مردان و زنان تهرانی جالب است (فیلم)
  • تقویم نجومی امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | تقویم همسران امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سازمان ملل : ۷۰ درصد مردم شمال نوار غزه با گرسنگی مواجه هستند
  • ببینید | ماجرای تنفر حسین طیبی از فوتسال و عاقبت ورود به این رشته
  • اسنپ شاپ یا دیجی استایل؟ کدام برای خرید لباس بهتر است؟
  • مبلغ کل فروش بلوک سهام استقلال و پرسپولیس اعلام شد
  • ماجرای خرید گوسفند با کارت ملی چیست؟
  • خانه به دوشان؛ ۴ دهک توان اجاره مسکن را ندارند
  • پشت ماجرای فروش گوسفند با کارت ملی چیست؟