Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در مقایسه لایحه بودجه سال 99 با برنامه ششم توسعه، گفت: براساس برنامه ششم توسعه منابع عمومی دولت در سال 99 باید حدود 545 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته می‌شد در حالیکه در لایحه بودجه منابع حدود 484 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است به این معنا که منابع بودجه در سال 99 حدود 60 هزار میلیارد تومان نسبت به برنامه ششم کمتر در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درآمدهای مالیاتی در سال 99 حدود 195 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده، افزود: براساس برنامه ششم درآمدهای مالیاتی در سال 99 باید به 258 هزار میلیارد تومان برسد.

این نماینده مردم در مجلس دهم درباره درآمدهای مالیاتی در بودجه، اضافه کرد: در بودجه سال 99 درآمدهای مالیاتی باید حدود 47 درصد باشد در حالیکه در حال حاضر 40 درصد است یعنی لایحه بودجه سال آینده 7 درصد از تکلیف مالیاتی برنامه ششم توسعه عقب تر است.

بیشتر بخوانید: پیش‌بینی انتشار ۸۰ هزار میلیارد تومان اوراق در لایحه بودجه؛ ۳۰ هزار میلیارد تومان مازاد است

وی اظهار کرد: براساس برنامه ششم توسعه دولت مجاز به انتشار 50 هزار میلیارد تومان اوراق مالی است در حالیکه در لایحه بودجه سال آینده این رقم به 80 هزار میلیارد تومان افزایش یافته، یعنی 7.5 درصد بیشتر از آنچه در برنامه ششم در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: براساس برنامه ششم توسعه باید کسری بودجه طی شش سال کاهش می‌یافت به این معنا که کسری بودجه برای سال 96 حدود 76 هزار میلیارد در نظر گرفته شد اما در نهایت این رقم به 79 هزار میلیارد افزایش یافت.

کسری بودجه سنواتی روند صعودی دارد

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه براساس برنامه ششم توسعه کسری بودجه در سال 97 باید حدود 63 هزار میلیارد تومان باشد حال آنکه در واقعیت این عدد 77 هزار میلیارد تومان شد، ادامه داد: براساس پیش بینی های انجام گرفته کسری بودجه در سال 98 باید46هزار میلیارد باشد که به 113 هزار میلیارد افزایش یافته است در نتیجه کسری بودجه یا ناترازی مالی مطابق برنامه ششم نبوده و روند صعودی دارد.//

پایان پیام

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۲۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۳ درصدی سهم شهرها و روستاهای خراسان جنوبی از مالیات

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی از افزایش ۶۳ درصدی سهم شهرها، روستاها و مناطق عشایری استان از محل درآمدهای مالیاتی در سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی کریمدادی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: سال گذشته از محل درآمدهای مالیاتی وصول شده، 4 هزار و 472 میلیارد ریال مستقیماً به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و مناطق عشایری استان واریز شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 63 درصد رشد داشته است. 

وی با تشکر از فعالان اقتصادی خراسان جنوبی برای تحقق درآمدهای پایدار مالیاتی اظهار داشت: اداره کل امور مالیاتی خراسان جنوبی بر اساس برنامه‌های راهبردی سازمان امور مالیاتی کشور، از محل شناسایی منابع درآمدی جدید و افزایش چتر مالیاتی مانند شناسایی مؤدیان مالیاتی جدید، وصول سهم مالیات پرونده‌های مالیاتی خارج از استان و همچنین تحقق معوقات مالیاتی سنوات قبل، توانسته سهم ویژه‌ای در توسعه پایدار خدمات شهری، روستایی و عشایری خصوصاً در دولت سیزدهم ایفا کند.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته 2 هزار و 526 میلیارد ریال به حساب شهرداری‌ها، یک هزار و 370 میلیارد ریال به حساب دهیاری‌ها، 128 میلیارد ریال به حساب روستاهای فاقد دهیاری و 448 میلیارد ریال به حساب مناطق عشایری به صورت مستقیم واریز شده است. 

کریمدادی درباره سایر مصارف و هزینه کرد مالیات در سال گذشته گفت: از محل درآمدهای مالیاتی در سال گذشته 159 میلیارد ریال به عنوان سهم توسعه ورزش مدارس، ورزش همگانی، ورزش روستایی و عشایری، ورزش بانوان و زیرساخت‌های ورزش به ویژه در حوزه معلولان و جانبازان، 209 میلیارد ریال به عنوان سهم مسجد، کتابخانه، روشنایی محیط، پایگاه بسیج، پاسگاه و کلانتری در سکونتگاه‌های غیر رسمی استان و یک هزار و 771 میلیارد ریال به عنوان سهم مالیات سلامت به حساب دستگاه‌های اجرایی متولی برای هزینه کرد در استان واریز شده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • جوسازی علیه ساماندهی معافیت‌ها / پایان پرداخت سود از جیب دولت
  • جوسازی علیه ساماندهی معافیتها/ پایان پرداخت سود از جیب دولت
  • بودجه ۱۴۰۳ چه زمانی نهایی می‌شود؟
  • ۶۷۰۰ میلیارد ریال مالیات به مودیان تولیدکننده در زنجان برگشت داده شد
  • درآمد ۱۱۰ هزار میلیارد تومانی دولت از وصول معوقات و فرارهای مالیاتی
  • افزایش ۶۳ درصدی سهم شهرها و روستاهای خراسان جنوبی از مالیات
  • کاهش درآمدهای مالیاتی به میزان ۸۵ همت در بخش دوم بودجه ۱۴۰۳
  • قانون برنامه هفتم توسعه به زودی ابلاغ می‌شود
  • قانون برنامه هفتم توسعه به زودی ابلاغ خواهد شد
  • آیا وزیر آموزش و پرورش استیضاح می شود؟